Хороскоп за 23 октомври, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на важни новини и предложения, на които не е добре да се отказва. Време е да презаредите батерията, да подновите стопирани връзки и да отворите път за новите. Важното е да знаете докъде може да стигнете, да не си превишавате правата и пълномощията, но и да не позволявате на някой друг да ви отнеме това, което се е запътило към вас. Днес завесата се вдига пред погледа ви.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на неконтролируемите емоции и енергии. Внимавайте с алкохола и не допускайте да загубите присъствие на духа във всяка ситуация. В живота и работата ви може да се появи опонент или някакво предизвикателство, което ще активизира ума и усилията ви и ще постави на изпитание личната ви издържливост и приспособимост. Чакайте вести, които може да променят решения и отношения.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес чакайте обаждане, което ще ви зарадва и може да донесе изкусителни предложения и покани. До обед владеете положението и влизате в успешни връзки. Следобед е важно да сте адекватни във всеки момент, за да реагирате на предстоящите обрати в живота ви или в действията на околните. Може да срещнете нова любов или да ви се обади стара връзка. Вървите към изневери.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес може да получите новина или информация, за която ще почерпите. Отварят се заключени врати и сърца, обаждат се хора от миналото, които може да подредят по нов начин бъдещето ви. Реагирайте на всичко без особени пикове на радост или болка. Движете се в златната среда на отношенията и всичко ще е наред. Най-добрият ден за сключване на брак в този месец.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

От днес в хороскопа ви се задвижна кръст на планетни сили. В живота ви може да се появи опасен дразнител. Желанията няма да отговарят на възможностите ви. Напрежението непрекъснато ще нараства и не е изключено да отидите в крайности. Съветът на деня е да не взимате окончателни решения, особено в посока на раздели или прекратяване на дейности. Не се давайте без бой.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят носи съобщения и предложения, които може да се окажат добра възможност за бъдещето. Проблемът е, че изборът ви може да засегне болезнено близки и приятели. Опитайте да намерите компромисен вариант, дори това да ви коства по-дълго пътуване или друго неудобство. Важно е всеки в семейството да получи поне част от своите екстри и да направи минимални компромиси.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Не отклонявайте покани, чакайте важни вести. Днес може да ви се обадят с делово предложение и свои и чужди. Очертават се активни намеси в начина ви на работа и живот, които ще променят бъдещето ви в положителна посока. Важното е да балансирате нащата и да не отивате в крайности. Подновете стопирани контакти, отворете се към света и към другите. Ще имате повод да почерпите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

От днес до средата на ноември Слънцето от Скорпион ще сключва пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. Настава време за преосмисляне на приятелските и роднински връзки. Деца и родители влизат в нови отношения. Ролите се сменят. Сега децата трябва да се погрижат за родителите, но и обратното може да се получи. Изискването е да не се взимат крайни мерки и да се спазват правилата.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на коренни обрати, предизвикани от намерението ви да стартирате нови инициативи. Слънцето навлиза в Скорпион, а вие навлизате в сатурнова дупка. Случващото се в момента вади на преден план нещата, които бързо трябва да се задействат и приключат. Най-добрият ден за брачно предложение. Планирайте утре да сте с любимите и семейството, с тези които обичате и цените.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Тръгнете по-рано, ако ще пътувате. Ден на виното и камбаната. Ще имате повод да се съберете, да потанцувате и да се почерпите. Това не ви се случва често, затова отпуснете си душата, ако съдбата ви предлага такава възможност. Ден на висшата любов, най-добрият в месеца за годежи и брак. Контролирайте пиенето и внимавайте със стимулантите. Не оставайте любовта си на друг.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

За родените в първата декада денят носи неочаквани събития и появи на хора от миналото, които отново напират да завладеят настоящето ви с мисъл да останат и за в бъдеще. Не е време за големи компромиси. Действайте балансирано и дипломатично. Не е нужно с никого да се карате, но това не значи да приемате всеки безрезервно. Този ден ще помогне на всеки да си научи урока.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

За родените в първата декада ще има покани и възможности за пътуване, но за всичко ще трябва да плащате вие. Съветът е да не показвате с ненужни изблици на емоция какво чувствате към тези, с които ви сблъсва живота. Бъдете сигурни, че това наистина ще бъдат сблъсъци, а не само приятелско докосване и общуване. Търсете нужния баланс, не си позволявайте да отивате в крайности.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 2-ка човек се разпилява между своите и семейните нужди. Болезнено ще почувствате липсата на партньорско рамо, а ако го имате ще трябва да разчитате повече на него. Но от 29 декември 2021 планетата-покровител Юпитер ще налезе в знака на хармоничните ви Риби и ситуацията при вас бързо ще се промени към по-добро. До май 2021 може да намерите нова работа или да ви повишат на старото място. Зациклени в миналото дела и връзки ще потръгнат.

Родените сутринта ще бъдат много по-добре обезпечени материално, а родените след това ще трябва доста да се постараят за да постигнат мечтите си и нужното им лустро в живота. Родените около изгрева ще са добри юристи, журналисти и писатели. Ще се занимават със злободневните въпроси на обществото, но семейството ще оставят на заден план. Родените на обед трудно тръгват, но после нямат спирка.