Хороскоп за 21 октомври, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес печелят големите акули. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Пълнолунието ще напълни едни джобове за сметка на други. Няма да има прошка за лаиците, за тези които не познават правилата на играта, не са запознати, а и не са допуснати до големите сделки и печеливши проекти. Змеят на амбициите и желанията трудно се удовлетворява.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на изкушения и съблазни, на които е трудно да се устои. Луната е в златния Телец. Битката за пари и ресурси навлиза в агресивна фаза. Родените в първата декада да намалят темпото и да не предприемат несъгласувани с близките начинания. Вечерта не влизайте в казиното. Не участвайте в облози и залагания и се приберете навреме у дома. Нужен е аскетизъм.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят носи конфликти между поколенията и между старите и нови играчи на пазара. Очертават се опити за детрониране. Мненията на родители и деца тотално се различават. Ще се поставят условия и ултиматуми, но това няма да помогне. Дистанцирайте се от светския шум. И ако водите битки защитавайте справедливи каузи и искания, а не тези, от които имате само лична полза и изгода.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Безкопромисен ден, апетитите се изострят, всеки гони бърза печалба и търси начин да спечели повече независимо от цената, която ще трябва да плати. Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги, а и вие не сте склонни на компромис. Тази вечер ще сънувате пророчески сън, който ще ви подскаже вярната посока и начина да реализирате амбициите си. Гответе се за скок.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

И независимо, че е пълнолуние над вас тегне сянката на съмнението в нечия лоялност или приятелски намерения. Апетитите се изострят и някои обещания няма да се спазят. Това ще доведе до загуба на средства и престижни позиции за родените в първата декада. Рязко ще изпъкнат различията между поколенията. Луна и Уран са в конфликт със Слънцето ви. За грешка няма прошка.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес никой на никого няма да направи отстъпка и компромис, особено за пари. Луната преминава през градусите на финансова акзалтация. Битката за престижни пазарни ниши навлиза във върхова фаза. И за вас ще има дял от общите печалби, но е важно чинно да си изчакате реда. Скандалите в този ден разболяват и вредят на отношенията ни повече отколкото предполагаме.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на тежки битки и конфликти както на човешко, така и на астрално ниво. На всяка крачка ще се предлагат изкушения, ще действат и платени изкусители и някой може да кривне встрани от пътя. Съветът е да не взимате важни решения, особено в любовта. Ден на кратко удовлетворение и блаженство, след което ще следват дълги дни на разочарования, на и взаимни обвинения и болка.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес и утре Луна и Уран от Телец, заедно с Юпитер и Сатурн от Водолей ви притискат с тежки аспекти. Работата ви може да зацикли, да се появи някакава липса или юридическо притеснение. Внмавайте и не теглете по възможност кредити точно в тези дни. В момента сте привлечени от лустрото, от светлините на прожекторите и от желанието да доминирате с всички средства.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес амбицията завива в посока на агресия към всичко и всеки, който се изпречи на пътя ни. Движат ви страсти и болезнени желания, влизате в конфликти за пари и за място под слънцето. Дистанцирайте се от места, където се концентрира голяма агресия. Не ходете по митинги и точно днес не притеснявайте никого с претенциите си. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес много приятелства ще се развалят, много тежки думи ще се кажат и много хора ще бъдат излъгани в очакванията си за по-добро материално положение. На всички нива действат ненаситни амбиции и апетити. Кой каквото може да вземе ще си го вземе, оставайки лековерните да му дишат прахта. Препоръчва се работа на свой терен и със свои средства. На никого няма да може да угодите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Тежък, агресивен и рисков ден. Който може притиска и елиминира конкурента. Няма да се спазват правила. Яж, за да не бъдеш изяден. Не правете компромиси, вървете си по пътя или се дистанцирайте от светския шум. Не влизайте в преговори за пари и имоти и не теглете кредити. Скандалите днес са лош знак и разболяват. На сън може да получите знак как да решите проблемите.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на хищниците. Ако ще си риба, бъди акула, цацата ще бъде изядена и употрбена. Не се предоверявайте, подбирайте приятелствата и персонала. Змеят на желанията може да ви улови и в мрежите на неравностойните любовни връзки. Не взимайте важни решения и не си определяйте първа среща. Вечерта ще сънувате пророчески сън, в който ще видите решението на проблемите си.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Като лична година 9-ка 2021 носи за вас инвентаризация на лични и професионални връзки и прекратяване на някои от тях. Вървите към болезнени промени и до края на октомври ще се наложи да вземете тежки решения. Но началото на 2022 ще ви донесе късмет и придобивки, възможности за нова работа и устройване на ново място в нова среда. Гответе се да „вдигнете гълъбите” от местата, където нямате шанс.

Родените днес са стари духове, които знаят как да печелят, умножават и задържат парите. Рано сутринта Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация, така че родените днес със сигурност няма да са бедни. Ще имат дарби и таланти, които ще ги позлатят или ще се родят в престижни и богати семейства. Не давайте тези деца за осиновяване, губите си късмета.