Хороскоп за 20 октомври, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един от най-подходящите дни в месеца за съвместна работа, за създаване на нови фирми и сдружения, за привличане на нова клиентела, партньори, симпатизанти и посредници. Всеки трябва да намери своята среда, мястото си и терена, на които да се развива в бъдеще. Ще водите тежки битки с нелоялната конкуренция. В хороскопа ви действа кармичен кръст.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес е от особено значение да се определиш към коя група и среда принадлежиш и да знаеш под чие крило да застанеш. Ден на призив. Печелят тези, които са си създали своя кръг на доверените хора или са били допуснати до такъв. Да му мислят тези, които остават без нужната защита. Добре е да се подписват нови договори, да се уреждат делови въпроси и да се излиза от сивата икономика.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Най-добрият ден от периода за старт на нови начинания, проекти и дейности. Сега е момента да се свикват събрания, да се провеждат конкурси, да се стиковат искания и намерения, да се сключват новите договори и споразумения. Оформят се лагерите. Който е в час ще го забележи и оцени и ще промени личната си политика в синхрон с настъпващите промени и с новите играчи на пазара.

6

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес всеки трябва да намери и задържи своя партньор. Включете се в инициативите на своята група по интереси. Ще ви е трудно да работите под нечия шапка. Ще се опитате да се отделите и да създадете нещо свое, което вие да управлявате и движите. Трудно ще се намерят последователи. Противопоказно е да оставете сами тази вечер. Направете някои компромиси и бъдете сред свои.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес печелите на два фронта. Правите пробив на ново място и привличате симпатизанти. Няма да останете излъгани и в посока на любовта. Луна и Венера ви облъчват в перфектни аспекти. Давайте направо, обадете се на тези, за които мислите и направете своето предложение. Ден на призив, на който всеки трябва да откликне и да се отзове. Внедрете се в подходящата среда и пазарна ниша.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на тръбача, който свири сбор. Сега е момента да се участва в събрания и съвещания, да се провеждат консултативни срещи целящи сондиране на мнения и консулидиране на убеждения. Всеки трябва да намери своето място, своята група по професионални, лични и политичиски интереси и да заяви участието си в нея. Време е за подписване на новите договори.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес действа максимата „всяка коза за свой крак”. Движете се в позната среда, в която сте максимално защитени. Сега е момента да се подписват нови партньорски и коалиционни договори, да се тръгва в екип с общи цели намерения и интереси. Време е да изхвърлите от кръга на доверените хора тези, на които нямате доверие или вече не играят по правилата.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Не пропускайте нито една възможност за преговори и делови срещи в днешния ден. Сега е момента да подпишете новите си договори, да влезете в нова среда и да промените работното си място. Приемайте всяка оферта, дори и да сте претоварени с работа. До няколко дни някои от старите дейности може да отпаднат. Днес правите разумната крачка в подходящия за това момент.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Този ден може да се окаже един от от най-важните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ще ви вдига нивото. Добре е да се подписват нови договори, да се правят големи инвестиции и вложения и да се тръгва по нов път. Някой намира и новата си група по интереси, а друг отново търси старата, в която се е чувствал добре в миналото. Ден за работа в екип.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес за всеки е важно да влезе в своята група, да привлече свои хора към дейноста, която смята да развива. Родените в третата декада ще получат първоначално откази, но след това ще ги залее лавина от предложения. Очертава се здравословен проблем. Не си слагайте на сърце чуждите проблеми. Трудно ще се оправите с вашите. Ще разберете на кого и за какво може да разчитате.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на призив. Не може да си позволите колебания, особено ако ви търсят или предлагат работа на две места. Трябва да изберете едното, да отрежете от раз и да се определите към кой лагер принадлежите, с кого ще вървите напред и какво ще оставите в миналото. Предстои ви мъчителен партньорски избор и в любовта, но вече не може да се отлага и продължава постарому.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес се събираме в групи по интереси в бизнеса или в личен и тренировъчен план. Време е всеки да направи избора си на екип и среда и от утре да е облечен в цвета на отбора, а и мислите му да са синхронни с техните. Тръбачът- съдба свири сбор. Време е да се преброят плиците, да се види кой и на кого може да разчита и да се опре в бъдеще. Индивидуалистите ще претърпят загуби.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В година 8-ца е важно да се стартират нови начинания, дейности и работни проекти. Днес е важно да работите и действате в екип и да намерите своята група по интереси. Това пълнолуние може да напълни потребителската ви кошница. Защитете личните си позиции и интереси. Добре е да започнете и допълнителна работа, защото през 2022 част от ангажиментите ви може да отпаднат, затова се постарайте да имате по-голям избор до средата на май.

Приливната вълна на пълнолунието ще ни донесе урожай от рожби. Родените днес ще дойдат на пълно и с действията си в бъдеще ще напълнят още повече семейните ресурси. Може да имат крехко тяло, но духът им е железен. Ще се опитват да налагат мнението и авторитета си в средата и ще се изявяват като лидери. Родените на обед може да имат трудно детство, но ще достигнат върхове в кариерата. Родените около залеза е добре да намерят своя партньор роден в края на Овена.