Хороскоп за 19 октомври, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес съдбата завърта своето колело и което е било отдолу, без шанс и глас, сега вече се стабилизира и поставя на масата за преговори своите искания. Досегашните лидери бият отбой и търсят на кого да се опрат. Очертават се рокади на работното ви място. Реагирайте адекватно иначе може да загубите с мъка завоюваните позиции. Днес и утре за вас са дни на изпитания на волята.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на пръстена и колелото. Текат преговори за бъдещи съюзи и съвместни делови проекти. Някой ще се обвърже в спасителен съюз, а друг ще си сложи камък на шията с неравностойни договори и ангажименти. Един ще изплува от морето на кризата, а друг окончателно ще потъне. Очертава се прегрупиране на сили и средства. Променете прическа и визия и ще ви приемат различно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за промени на външно ниво, които ще са знак, че започват и дълбоките промени. Целта е да се привлекат почитатели от противниковия лагер. Някой променя прическа и визия, друг възприема нов стил на работа и като цяло опитва да си създаде нов имидж. Рекламата става особено агресивна. Вади се нещо забравено от миналото, което поднесено добре ще донесе пари и успехи.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Луна и Плутон са в конфликт със Слънцето на родените в третата декада, но Луна и Венера са в перфектна конфигурация. По всички възможни начини ще ви се пречи днес и утре. Ще ви отказват от намеренията ви, особено в посока на имотни и наследствени дела. Не се отказвайте от любовта Любовният ви живот ще претърпи трансформация, Не е все едно с кого ще бъдете тази вечер.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на пръстена и колелото. Нещата така ще се завъртят, че предложенията ви може да станат актуални и приемливи дори и в средите на пряката ви конкуренция. Бъдете гъвкави в подхода, променете в движение някои точки в програмата си и в договорите, които предлагате и ще получите максимално възможното. Денят е добър за обвързване и поемане на съвместни ангажименти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на коренна трансформация, на промени във външния вид, в начина ни на действие и общуване, които говорят за решително отприщване на вътрешното напрежение стаявано от доста време. Съдбата завърта своето колело. Един изплува на светло и започва да действа при по-изгодни условия, а друг се стаява в мрака на сивата икономика изчаквайки по-добри времена.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на колелото, някой изплува от тинята, а друг потъва в нея след тежка компроматна битка. Предстоят трансформации, играе се театър, в който всички сме марионетки. Може да ви нанесет удар в гръб. Досегашни приятелства се развалят и нови съюзи излизат на преден план. Трудно ще запазите и семейния мир. Отложете важните преговори и взимането на отговорни решения за утре.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на преговори на чаша лечебен билков чай. Полезните вещества и мисли прекрасно се усвояват от тялото и ума. Облечете се по различен начин и ще ви приемат различно. Днес е важно да направиш впечатление, да привлечеш погледите с визия или разумни доводи и да предложиш спасителните варианти. Предстоят коренни обрати в намеренията и поведението на хората до вас.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Всяка промяна днес ще носи стимули за бъдещето. Облечете новите дрехи, променете прическа и визия, редактирайте мислите и вземете решение в каква посока ще се движите в личен и професионален план. Предстои инвентаризация на наличностите, която ще изисква привличане на нови хора и раздели с тези, с които отдавна нащата не вървят. За вечерта насрочете важна среща.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Новите условия изискват и нова визия, нов имидж, нова марка и лого на дейноста ви. Нагодете се към новите изисквания и се опитайте да останете актуални в средата си. Ден за нововъведения, за промяна в личната визия и поведение. Което е било подтискано излиза на преден план, а доминиращото до момента ще се подтисне и прикрие. И двуликият Янус на политиката показва другото си лице.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

И ако вече сте на нова работа или ви предстоят важни делови срещи добре е да си прегледате гардероба и да изберете нещо синхронно със средата, в която влизате. Не си позволявайте да отидете неглиже на важни бизнес срещи. Спазвайте дрескода, ако искате да бъдете приети и оценени. Ден на колелото. Предстоят промени, в които е добре да вземете дейно участие.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес подреждаме гардероба, вадим подходящите тоалети и правим външите промени, които ще покажат, че вече сме се променили и на вътрешно душевно ниво. Всяка промяна във визията ще говори нещо на околните. Вглеждайте се и в промените, които правят най-близките ви хора. Някой решава тотално да коригира начина си на работа и живот и се нуждае от подкрепа.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В момента сте в двоен отлив. В година 7-ца е нужно преосмисляне на връзките, което ще даде възможност да се издигнете на ново ниво през 2022г. Сега до края на октомври отношенията ви преминават през тънкото сито и само най значимите и важни за вас връзки ще останат. Търсете нова среда и нова работа. През 2022 ще се окопаете на новозавладените позиции и ще постигнете много до средата на май. След това до края на октомври ще имате юридически притеснения. От номври до Коледа всичко ще се подреди във ваша полза.

За родените днес, особено около изгрева на Слънцето е важно да не продават наследени имоти, защото на тяхна база ще работят и просперират. Имат дарба на разказвач и писател, но езикът им ще е доста хаплив. Родените на обед ще са манипулатори и лесно ще се налагат при спорове. Родените около залеза ще постигнат високи върхове в професията, но и от високо може да паднат.