Хороскоп за 16 октомври, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят е свързан със съзиданието и градежа. Чудесен момент за ремонти не само в дома, а и в посока на личните и партньорски отношения. Спазвайте традициите и ще ви се получи. Енергията ви се усилва и търси поле за изява. Уредете си среща и разговор с тези, с които смятате да вървите напред в бизнеса, политиката и личните дела. Не рушете, а градете и надграждайте.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на разширение. Един започва, а друг приключва с ремонтите. Постарайте се до няколко дни да финализирате програмата с преустройствата и да сте готови за новите дейности и инициативи. Направените лични инвестиции ще се отплатят, ще привлекат клиентела и спонсори в бъдеще. Представете си ярко и с подробности линията на поведение, която ще следвате. Не се отклонявайте.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Луна от Риби и Венера от Стрелец образуват конфликтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Вероятни са проблеми в любовта, и компроматна игра целяща да нанесе удар не толкова на личния ви, колкото на обществения ви живот. Тази есен преброявате пилците, на които може да разчитате. Предстоят болезнени удари, но който остане до вас ще ви цени и обича истински.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в първата декада може да направят полезни за бъдещето си връзки. Намирате тайни и явни източници на сила, подкрепа и любов. Ще ви търсят тези, с които заедно ще вървите в бъдеще. Може да се договорите за съвместни инициативи, за имотни сделки и големи инвестиции. В този ден се подготвя почвата за бъдещата работа. Отнесете се сериозно към всяко предложение и покана.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на самовглъбение. Символ на деня са тайните източници на енергия в нас и около нас, които всеки може и трябва да открие и използва. Време е да се гради и надгражда, да се стимулират, обезпечават и подсигуряват връзките с всичко важно и необходимо. Финансирате проектите на децата, а родителите помагат за вашите. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес се отдалечавате от ценни източници на сила и ресурс за вас. Не взимайте важни решения до 18-и. Не започвайте нови връзки и не влизайте в нова среда. Вечерта сте изправени и пред любовно предизвикателство, което може да развали досегашните ви връзки. Не планирайте и за утре промени в начина си на живот. Трудно издържате на напъна и на ултимативното поведение на някого.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес в живота ви може да се появи спонсор или да преоткриете хората, които вървят до вас. В труден момент ще получите разбиране и подкрепа. Може да се освободите от тежко задължение и да разрешите семеен проблем. Не е все едно на каква база ще стъпите и каква кауза ще защитавате. До 18-и направете разбор и подбор на отношения и връзки и след това направете промените от раз.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес си осигурявате нужната подкрепа и съдействие за постигане на важните ви цели. Ден на съзиданието, градежа и строителните дейности. Време е за приключване на ремонти и довършване на нещата, които отдавна сте подхванали. Някой ще направи и предложение за брак, на да си знаете, че най-благоприятните дни за това са 22-23-и, така че не бързайте, за да не объркате нещо.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

За родените в първата декада днешният ден носи неочаквано натоварване и криза в отношенията с околните. В момента е важно да запазите завоюваната в миналото позиция. Може да се наложат реформи и ремонти. Не поемайте големи отговорности и не се захващайте с неща, които са извън възможностите ви. Всички сили да се насочат за благото на дома, работата да почака.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е от значение на каква база ще стъпиш, как ще си подредиш живота и какво ще приемеш като личен и професионален приоритет. Не рушете, а градете и надграждайте. Може да обедините две отговорности и дейности в една или да разширите територията си на влияние като вземете под крилото си някой близък с допълващи работата и бизнеса ви дейности. Укрепвайте семейните връзки.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Този ден позволява да стъпите на сигурна база, да спечелите нечие доверие, а ако вече сте го спечелили да се обвържете в делови съюз. В живота ви се появява спонсор. Човек от миналото ви връща жестовете, които сте направили за него. Символ на деня е съзиданието на всички нива. Съберете семейството, посетете приятелите, изживейте щастливи мигове на любов и интимност.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Осигурете си личен комфорт. Приключете ремонти и оправете това, което сте обещали. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще имате успех. Обадете се на тези, за които мислите. Време е да забравим тежестите на миналото и да привлечем хората, които обичаме или ще са ни полезни. Представете си ясно посоката, която ще следвате.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

4-ката носи допълнително натоварване поради личния ви избор или отношенията в семейството. До 30 октомври няма да има мира за вас, докато агресора Марс е в знака на Везните в съвпад със Слънцето ви. Тенденцията е да реагирате агресивно дори и на тези, които по някакъв начин искат да ви помогнат. 2022 ще ви донесе промени и нови посоки. Нови хора ще влезат в живота ви и може да намерите нова работа. Някой ще смени и местоживеенето си.

Родените днес ще имат силни покровители родени около 15-28 февруари. С такъв партньор биха били щастливи и обгрижени в брака и в партньорските връзки. Ще бъдат много обичани. Слънцето им е в съвпад и със звездата на любовта Спика. Може да се занимават един ден с модни и дизайнерски дейности. Ще превръщат чувствата и любовта си в красота. Да не се товарят с тежка физическа работа.