Хороскоп за 15 октомври - петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес много неща ще се правят на тъмно и скрито-покрито. Не се доверявайте на съмнителни и  непроверени хора. По възможност отложете важните си делови разговори за края на работното време. Колкото повече изчакате, толкова по-изгодни варианти ще ви предложат тези, с които ще седнете на масата за преговори. Вечерта си уредете среща с потенциални спонсори и бъдещи партньори.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес и за родените в третата декада няма да има мир и спокойствие. Ще се взимат неприемливи за вас решения на работното място, а ако сте шеф ще объркате нещата и може да попаднете под ударите на закона. Вечерта конкуренцията ви се събира и замисля агресивен ход. Настройте се на самозащита. Каквото отложите за следващите два дни ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес разгадавате нечии ходове и намерения и веднага създавате прегради пред чуждите амбиции и апетити. Ще имате успех при публични изяви, ще ви слушат и ръкопляскат. В живота ви може да се появи благодетел и покровител, който да подкрепи и финансира личните ви проекти. Съберете сили и изчакайте, не бързайте да избирате и поемате отговорност. Изгодният вариант ще дойде вечерта.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден с негативна енергетика. Нищо ново да не се започва почти до края на работното време, когато неблагоприятната ситуация ще се разплете и намери решението си. Навлизате в силен и творчески период. Тази вечер в живота ви може да се появи чаканият спонсор и покровител. Може да получите съобщение даващо ви повече шансове, права и пълномощия. Утре стъпванте на нова база.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Нищо отговорно да не се предприема. Нямате нужната информация по важни делови и лични въпроси. Очертават се намеси. Действате на тъмно, а така не се знае какво ще хванете и кой ще ви пипне, ако не спазвате разпоредбите. Ще попаднете в нестандартни и непредвидими ситуации. Не тръгвайте на път с нередовни докумети и неизправна кола. Важното отложете за утре.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден с негативна енергетика. Трудно се откриват лъжи и заблуди. Може да бъдете подведени. Тръгвате решени на активни действия, но когато настъпи момента да поставите условията си действате комплексарски и губите позиции. Някой се възползва от неувереноста ви и заема мястото, което вие сте заслужили с честен труд. Важното отложете за края на работното време.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Спокойно продължавайте в посоката от вчера. Може да получите стресиращи новини, но не бива да реагирате или да се отклонявате от намеренията си. Контролирайте емоциите, не позволявайте да ви предизвикват. Оставете без коментар забележките, с които някой се опитва да ви извади от релси. Денят е благоприятен за преместване в нов офис, дом и квартира. Неприятното остава зад гърба ви.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден с негативна енергетика. Ще ви се пречи, ще трябва да преодолявате различни препятствия и да се съобразявате с хора, които не се съобразяват с вас. Залисани в разправии може да пропуснете срещата с важен за бъдещето ви човек. Някой ви отмъква под носа изгоден договор или поръчка. Днес може да се разминете с важен покровител и да оставите късмета си в ръцете на друг.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на прилепа, всичко се прави на тъмно. Не е момента да влизате в несвойствена среда, дори и да ви предлагат повече екстри. Бъдете скромни и спокойно продължете по пътя си. Вечерта може да срещнете спонсор и да получите чаканата подкрепа и инвестиция. Не бързайте да се хвалите, все още вашата риба е в морето, така че не слагайте тигана. Прибързаните действия работят за чужда кауза.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес не всичко ще се разбере и ще се каже така както е в действителност. Критичен ден за нелигитимните връзки, за нещата които държите в тайна и сте принудени да криете. Чак вечерта ще се появи светлина в тунела. Планирайте среща с покровител, с човек на когото вярвате и може да потърсите за съвет. Нещо объркано ще започне да се разплита. Ще се намери начин да се разберете.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес всичко е обвито в тъмнина, не се знае откъде идва, който го предизвикава и какви цели преследва. Контролирайте емоциите, не се намесвайте в чуждия живот и не позволявайте намеси в своя. Нищо ново да не се започва почти до края на работното време. Вечерта е точният съвпад на Луната с Юпитер. Родените в третата декада ще получат ценни награди и поощрения.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят не започва обещаващо, даже напротив. Ще ви връхлети нещо неочаквано. Възниква неприятен ангажимент, който ще промени плановете ви тотално. Нищо важно да не се предприема. Нагаждайте се според обстоятелствата, но вечерта ви предстои нещо приятно и дългоочаквано. На път сте да срещнете бъдещ партньор, спонсор или покровител.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

3-ката като лична година носи стабилност. Трикраката маса не се клати. Може да намерите допълнителна работа или връзките ви да се стабилизират. В момента сте склонни да поставяте ултиматуми, ако нещо не става както сте го планирали. До края на годината ще се натоварите с допълнителни ангажименти и грижи за близки хора. През 2022 натоварването още ще се увеличи, особено след април, но пък 2023 ще ви донесе свобода, пътувания и нов начин на живот.

Родните днес ще имат силни покровители родени втората половина на Водолея. Там някъде е родена и бъдещата им половинка. Родените на обед ще имат успешен бизнес, а родените два часа преди залеза ще бъдат пазени от висши сили и късметът им няма да залязва. На всеки 12 г в живота им ще стават генерални промени или премествания на по-добро за тях място.