Хороскоп за 14 октомври - четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на комплексарите, на хората без самочувствие, които този път може да се опълчат срещу тези, които ги подтискат или използват труда им почти безплатно. Ако сте в ролята на работодател, отпуснете юздите, а ако сте подчинен опитайте да разхлабите хватката, с която някой ви е хванал. Вървят преговори, в които трябва дейно да се участва и всеки да си изкаже претенциите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на коренни обрати. Родените в първата декада са на прага на грешен ход. Не позволявайте да ви извиват ръцете и да ви притискат с доводи. Вечерта ще намерите по-стабилна позиция или начин да отговорите на предизвикателствата. Този ден ще покаже над какво трябва да работите и да се замислите. Съдбата ви дава урок в посока предоверяване. Ще ви изиграят и то близките.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес сте в стихията си, но повече по отношение на деловите и политически инициативи, а не толкова в любовта. С лекота елиминирате конкурент, който вече е свалил гарда и води колеблива политика. Ще се преговаря на тъмно и без свидетели, ще се действа без много афиширане кой с кого е и зад какво стои. Ролите ще се сменят, ще бъдете търсени и за консултантски услуги.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес силните на деня се опитват да оседлаят останалите и да ползват без ограничение общите ресурси. Ако хората с комплекси си траят още повече ще изпаднат от играта. Комплексари и кокошкари ще отговорят за чужди грешки. Не позволявайте да ви използват като лост и опорна точка. Стопете дистанциите, обединете интересите  си с тези, които държат на вас и ви обичат.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес Луна и Сатурн от Водолей са в опозиция на Слънцето на родените в първата декада. Трудно ще се разберете с родителите, с учителите, с шефовете и с авторитетите в живота ви. Старайте се да не предизвиквате тези, от които все още по някакъв начин зависите. Но бъдете сигурни, че децата ще ви създадат проблем, ще ви вкарат в преразход на средства и разправии. Щедете се.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден за признание и прошка. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Опитайте да стопите дистанциите с нужните ви хора. Ден на Феникса. Възраждат се с нова сила стари връзки и чувства. Опитваме се да разберем другата гледна точка и да си простим взаимно. Време е горделивостта да отстъпи място на истинската гордост от връзките с тези, които обичаме.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес палачинката се обръща и с голяма вероятност ще доминирате в отношенията. Хора с проблеми и комплекси ще работят в услуга на вашите интереси или просто няма да се яват и да спечелят мястото, за което заедно кандидатствате. Съдбата ви изпраща попътен вятър и до утре може да постигнете важна цел. Огледайте се, в живота ви може да се появи неочакван спонсор и покровител.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да се наложи да застанете и на колене пред някого. Това не значи, че сте се предали. Направете необходимите компромиси в името на семейството и децата или на това, което за вас е личен приоритет. За грешка ще има и прошка, но ще ни е трудно да си го признаем. Не бива да се действа подтискащо и манипулиращо спрямо по-слабите. Бумерангът ще се върне.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес хората с ниско самочувствие ще изпаднат от играта. Трудно ще надскочите себе си и собственити си възможности. Но ще има и такива, които ще използват чуждата подтиснатост и неувереност. С лакти и зъби ще се стига до финала, а който не е възпитан така ще остане да диша прахта на безкомпромисните. Време е да се действа, да се чупят окови и изправят гърбове.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден за сближаване и напасване, за преговори и поднасяне на извинения. След едно признание нивото ви ще се вдигне и някои забрани ще отпаднат. Ден на едиповите комплекси. Забравете проблемите на миналото и неприятностите от детството, вървите към сдобряване и сближаване. Сърцето ви разпознава стойностните хора, доверете му се и подновете личния контакт.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Луната навлиза във Водолей и попада под власта на строгия Сатурн. Този ден събужда стаховете на миналото, издига отново над нас строгата законова или бащина десница и ни стресира с изисквания и норми, на които не може да отговорим както се очаква. Родените в първата декада се подложени на допълнителен стрес с грижата за близък. Настройте се на самозащита.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на хората с комплекси и на тези, които вечно ходят с наведна глава подтискани от проблемите си. Някъде ще се направи опит за промяна, ще се надигнат глави и гласове, но енергията едва ли ще стигне за качествен скок. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Започва промяна отвътре, която няма да се спре. Бъдете себе си, направете първата крачка.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В година двойка изпитвате отлив на сили и ресурси, всичко става по трудния начин, а в момента сте настроени и доста агресивно към околните. В тази година е важно да запазите и стабилизирате партньорските си връзки. Опрете се на надеждно рамо. Трудно ще се справите сами, не се настройвайте негативно към околните. Първите три месеца на 2022 ще са успешни, но след това ще имате проблеми със закона. Платете навреме данъци и такси.

Родените днес на точния съвпад Луна-Сатурн ще имат проблеми в детството и може да развият едипови комплекси, ако нещата в семейството не вървят. Най-трудно ще е за родените на обед, които имат огромен потенциал, но може да не получат разбирането и подкрепата, която очакват от родителите и средата си. За родените около два часа след изгрева има и вероятност от осиновяване или живот далече от родителите, които може да работят в чужбина, а децата да са при баба и дядо.