Хороскоп за 29 септември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес ще попадате в капани, ще обслужвате чужди интереси, ще позволявате намеси в личния живот и работната ви програма. Давайте заето за натрапниците. Не предприемайте нищо важно и отговорно за бъдещето. Отложете подписването на новите договори. Не се съгласявайте на компромиси, които ще ви направят зависими от някой, който ще ви използва и ограбва труда ви.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на коренната реформа. Статуквото трудно ще издържи на напъна. Ще се наложат промени и реорганизации. Нужно е да се отпуши създаденото напрежение. Някъде ще се стигне и до неприятни конфликти. Старайте се да запазвате добрия тон. Не се месете в чуждата работа и избор. Един си тръгва, друг пристига и заема мястото му, но в сърцата остава една празнина и отчуждение.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес някой се подготвя за устройване и работа в чужбина, след като вече не вижда перспектива тук, а друг планира да се върне и да започне отначало. Ден на авантюристите, на тези които са склонни да рискуват прибързано и да се бият за чужди каузи. Стойте далече от разгневената тълпа. В момента сме обект на подстрекателства и изкушения. Всеки си прави тънки сметки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Очертават се битки на интереси, опасни междуособици, скандали у дома и на работното място. Провокациите ще са на всяка крачка и по различни поводи. Запазете добрия тон и точно днес не решавайте злободневни въпроси и теми. Не правете никакъв избор, останете където сте и с когото сте в момента. Стойте далече от разгневената тълпа, не ходете по митинги.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Един от дните, в които хищниците са на ход. Няма прошка за лаиците и за тези, които не са си осигурили нужната защита. Отварят се огромни апетити в различни посоки. Сексуалната енергия подкопава здравето. Родените около 10 август вървят към изневери, които може да съсипят не само връзките, но и бизнеса им. Контролирайте се, не се поддавайте на провокации и съблазни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Опитайте да разберете другата гледна точка. Простете и смирете претенциите. Днес искаме повече отколкото може да получим или да ни дадат. Контролирайте гнева. В момент на афект може да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Препоръчва се диета. Стойте далече от места с повишена агресия. Днес тълпата е неуправляема и лесно провокируема. Не си режете ноктите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Критичен ден, особено за родените около 1-5 октомври. Ще ви бъде оказван натиск, ще попадате в рискови ситуации, в които ще бъдете лишени от подкрепа и критикувани с повод и без повод. Не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Отложете пътувания и дейности свързани с голямо физическо и умствено натоварване. Стойте далече от места на конфликт. Ще платите за чужди грешки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес попадате в кризисни ситуации, но бързо се стягате, отвръщате на удара и си връщате позициите. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой вече стяга куфарите, а друг само заплашва. Символ на деня е саможертвата и прошката, независимо какви решения ще се вземат и кой как ще се почувства след това. Наглеждайте дома, не се доверявайте на случайни хора.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес агресията е повсеместна. Насъбраното във времето излиза на повърхността във вид на протести и междуличностни конфликти. Стойте далече от места на агресивни прояви. И сексуалната енергия днес подкопава връзките и здравето и ви насочва към компрометиращ избор. Препоръчва се пост и въздържание. Не се намесвайте в чуждите отношения и работа.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Както и до постъпите ще загубите битката. Апетитите са огромни, никой няма да ви направи път и компромис, особено ако сте разсеяни и сбъркате. В хороскопа ви действат конфликтни и рискови аспекти. От нещо дребно може да възникне скандал и някой да си събере багажа. Гневът е лош съветник, провокациите са навсякъде. Щадете се, не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят се свързва с преследването, с демонстрацията на сила и с агресията към всичко и всички, които по някакъв начин ни застрашават. Проблемите изискват бързи решения, но точно днес не взимайте решение за заминаване на работа в чужбина. Тълпата е лесно провокируема. Наглеждайте дома и контролирайте децата. Приключената работа ще ви донесе успех и пари.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на големите амбиции и апетити. Конкуренцията е безмилостна. Захапвате здраво и не пускате кокала. Може да принудите някой да се откаже от намерения и позиции и да ви отстъпи това, което искате. Водете битките си с всеки поотделно, а не на общи събрания. Ако съберете заедно тези, с които имате спорове и сметки за уреждане вървите към провал и рискови положения.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 7-ца се оглеждате за подкрепа, за нова среда и място, в което да развивате планираните дейности. 2022 ще ви даде предимства, ще позволи да печелите повече и да работите по няколко направления или договори. В момента правите остър завой в личната си и професионална политика. Съвпадът на Марс със Слънцето ви прави неотстъпчиви и инатливи. Още днес може да се скарате с някого. Родените днес на изгрев Слънце ще бъдат известни и разпознаваеми. В работата си ще палят и гасят конфликти. Ще бъдат добри разказвачи и журналисти. Не се препоръчва да посещават места, в които се разгарят конфликти и се водят войни. Родените на обед ще имат кармична връзка с родените под Рак. Ще бъдат доста манипулативни и ще налагат вижданията си за държание и мода. Трудно ще прощават и разберат значението на прошката.