Хороскоп за 27 септември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един от най-силните и пробивни дни в месеца. пътувайте, гостувайте, направете нужните огледи на имоти и терени и ако отдавна движите някакъв проект сега е момента да го реализирате. От днес планетата на бизнес инициативите Меркурий тръгва в ретроградна посока, а това изисква да насочите усилията си към финализиране на водените преговори и към инвентаризация на дейностите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Тръгващият в ретроградна посока Меркурий ще ни върне към преосмисляне на връзки, дейности и работни програми. Настройте се на приключване. Финализирайте договори и отношения. Идва време за размисъл и подготовка. На 6-и Плутон тръгва директно и задвижва вулкан от страсти и промени. На 11-и Сатурн тръгва директно и размахва пръст, а на 18-и Юпитер и Меркурий дават старт на новото.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят се свързва с колесницата на победата. Пътувайте, направете нужните уговорки и върнете дълговете. От днес вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока и ви връща към неизпълнените задачи и нерешените проблеми. До 18 октомври се постарайте да уредите всичко и да приключите с поетите ангажименти. След това ви предстои старт на нови бизнес инициативи.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Тръгващият ретроградно Меркурий стопира новите договори. Отделете време за проучване на пазара, за сондиране на мнения, за преговори по важните въпроси засягащи директно работата и бизнеса ви. Не предприемайте нищо важно, ако не сте подготвени и осведомени за готвещите се промени. Предприетото с голяма амбиция ще донесе само разходи на пари, време и нерви.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на храбреците, на хората които не се страхуват да надигнат глас в защита на свои и приятелски интереси. Приключете връзки, които нямат бъдеще и затвърдете тези, в които усещате перспектива и влагате лични чувства. От днес планетата на бизнеса Меркурий тръгва ретроградно и затваря вратите пред новите инициативи. Започва инвентаризация на договореното до момента.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

От днес вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. До 18 октомври не започвайте нова работа или нови делови начинания, за да не се окажете прецакани и да работите за друг. Благоприятен ден за подновяване клетви за вярност и за преподписване на старите договори. Добре е за запасяване, презареждане и кръвопречистващи процедури.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

От днес до 18 октомври Меркурий ще върви ретроградно. Замират за известно време новите инициативи в бизнеса, отлагат се преговори и подписването на новите договори. Навлизаме в период на инвентаризация и приключване. Изпълнете сключените до момента договори и се разплатете с тези, на които нещо дължите. Постарайте се да изчистите всички задължения.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден за пътуване и постигане на важни цели. Някой сяда и на заслужения обществен или политически стол. Тръгващият в ретроградна посока Меркурий слага край на една надпревара, на колебанията кой къде да отиде и с какво да се занимава. Усилията да се насочат към изпълнение на получените поръчки и сключените договори. В противен случай ще трябва да плащате неустойки.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес може да се поемат умерени рискове. Планетата на бизнеса Меркурий тръгва в ретроградна посока и изисква бързо да финализирате сключените до момента сделки. Не поемайте повече рискове с участие в нови начинания и проекти до 18 октомври. Днес се дава клетва за вярност в личните и делови отношения. Една лъжа ще се отрази негативно на всички.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес може да се рискува, но в рамките на позволеното от закона. Тръгващият ретроградно Меркурий слага прът в колелата на новите ви инициативи. Връщаме се назад към делата, които трябва да се приключат. Платете данъци и такси, уредете разрешителни, преговаряйте с бъдещите си съюзници и сътрудници. В този ден се прегрупират икономическите и политически сили.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на жестовете, на подновените връзки и на хората определени да побеждават. Може да се поемат умерени рискове. Ще постигнете нещо, към което се стремите от доста време. Тръгващият ретроградно Меркурий затваря вратите пред новите инициативи докато не се изчистят старите договори и задължения. Сложете в ред лични и професионални връзки. Дава се клетва за вярност.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към стари договорености и сделки, които трябва да се приключат. Ако започнете нови инициативи до 18 октомври с голяма вероятност ще загубите пари и позиции. Днес е важно да се връщат дългове и да се приключва уговорената работа. Реколтата се прибира и калкулира. Разплатете се с всички, на които нещо дължите. Бъдете коректни и точни.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В година 5-ца се ориентирайте към промени, пътувания, нова работа и търсене на нещо по-различно и значимо в живота. Планирайте премествания и старт на нови дейности до 10 май 2022. След това чак от 23 ноември до 20 декември ще имате прозорец на юридическа сила и възможност да уредите това, което сте пропуснали. Добре е да се ожените в този период и да привлечете спонсори.

От днес Меркурий тръгва ретроградно. Родените от днес до 18 октомври ще имат нестандартно мислене, понякога ще зациклят и тогава умът им ще работи на подсъзнателно ниво, докато получат готовия отговор. Добре е да броят поне до десет преди да направят избор. Родените на обед ще намерят щастието си в брака с партньор роден около 1-10 юни. Винаги могат да разчитат на покровителството на родените около 15-25 февруари.