Хороскоп за 26 септември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ще се събудите с нова насока и с някакво озарение за бъдещето на личните ви и бизнес връзки. Концентрирайте усилията си само в една посока. Не си насрочвайте повече от една среща. Бъдете с този, когото сте избрали за партньор в живота или в работата. Ще сбъркате, ако стъпите встрани от избраната пътека и посока. Лесно ще преодолеете всяка преграда, не се отказвайте.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес няма маловажни и незначителни неща. Всичко предприето и започнато ще донесе ползи и ще се развие с печалба за вас в бъдеще. Не губете време, утре Меркурий ще затвори търговската инициатива, ще се наложат ограничаващи мерки и ще се отложи старта на важни мероприятия. Постарайте се да изпреварите събитията, направете своя ход. Не протакайте преговорите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Обстановката коренно се променя. Правите крачка в точната посока и взимате важно решение, което ще ви изведе на сигурни позиции. Денят е добър за всякакви споразумения и договаряне. Концентрирайте се над най-важната цел и я преследвайте докато не уредите нещата и не постигнете каквото искате и търсите. Няма препятствие, което да не може да преодолеете.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес имате няколко варианта. Може да си позволите активни и целенасочени действия в избраната посока. Последният благоприятен ден за сключване на брак. От утре до 18 октомври Меркурий ще върви ретроградно и ще стопира инициативите. Време е да се споразумеете за новите цени на стоки и услуги. Определете приоритетите и от утре поддържайте поетия курс.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на откровение за правилната посока и избор. Преговаряйте, осъществете връзки с нови партньори и се споразумейте за новите си бизнес начинания. Може да се наложат пътувания, огледи на имоти и терени. Преговорите да са на четири очи. Не се разсейвайте със странични неща. Следвайте основната посока, която сте поели от сутринта. Тази вечер ще сънувате пророчески сън.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Луната навлиза в знака на Близнаците. Противопоказно е да се водят двойнствени игри и счетоводство. Не променяйте уточнената от вчера програма. Следвайте избраната посока и парирайте страничните намеси. Ден за гладуване и духовно прозрение. Отложете изтощителните занимания. Лесно се отдава енергия, а зареждането ще е трудно. Не влагайте пари в необмислени проекти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Луната навлиза в хармоничните ви Близнаци. Днес всяка цел е лесно постижима. Концентрирайте се върху важните си проблеми и до вечерта ще намерите начин да ги разрешите. Сондирайте мнение с близки и партньори и вземете съвместно решение. Направете предложение, оженете се, създайте нови връзки и стартирайте нови бизнес инициативи. Утре поне една врата ще се затвори.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на двойнствени игри, от които никой не пчели. Ще имат успех тези, които неотклонно си следват целта и водят уверена политика. Нужна ви е максимална концентрация, за да доведете до успешен финал започнатото. Тази вечер може да получите откровение за пътя напред. Преди заспиване се съсредоточете над проблемите си и утре ще се събудите с готовия отговор.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е лесно да отхвърлиш съмненията и да тръгнеш по нов път. Проблемът е, че ви притеглят много посоки и сте си поставили много задачи за деня. Така нищо няма да се свърши като хората. И работата и почивката ще ви изнервят. Още от сутринта си кажете, че ще ви интересува само едно нещо, което е важно за вас и за близките, а всичко останало ще оставите настрана и за друг път.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Всичко предприето днес ще носи късмет и ползи. Някой се жени, друг подписва изгоден договор или влиза в нов екип. Не се колебайте да приемете изгодни предложения. Взимате решение, което ви издига на по-висока степен на лично и професионално развитие. Нищо не е случайно и вероятно няма да се повтори като възможност. Реагирайте адекватно и не си изпускайте шанса.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ситуацията се преобръща, Луната навлиза в Близнаци и прави брилянтен аспект със Сатурн от вашия знак. Родителете засатват на мясотот си и подкрепят инициативите на децата. Дано и обратното се случи. Днес се предава щафетата, решават се нерешимите в миналото проблеми и се излиза от тежки семейни кризи. Всичко предприето ще ни вдига нивото и затвърдява връзките.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес ще загубите ако водите двойнствени игри или счетоводства. Преследвайте само една цел, бъдете верни на една любов и не се разсейвайте със странични занимания, особено ако имате достатъчно свои грижи. Заложени са капани, алкохолът е лош съветник, лъжата също. Дава ви се енергия, но само за едно определено нещо. Не напрягайте очите. Екстрасенси да не лекуват.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 4-а отговорностите ви са максимални. Трудно намирате време за себе си, за личните си проекти или за почивка. Постарайте се да приключите до Коледа с ангажиментите. След това до май ще имате повече степени на свобода. С успех ще изкачите и служебната стълба. Вероятни са преназначения и нова работа, може би и на ново място. Ориентирайте се към преместване и пътувания. Нека от сега да ви подаряват шапки, куфари и чанти. През 2022 ще ви потрябват. Родените днес са тясно свързани с масовата карма. Ще заемат престижни позиции в бизнеса и в обществото, ще се говори и пише за тях. Родените на обед може да имат връзка и брак с някой роден в края на май. Родените около залеза на Слънцето на няколко пъти ще започват от нулата, но пак ще стигат върховете. Родените до два часа след изгрева притежават активно и творческо перо, може да отразяват военни конфликти и събития и да пишат романи.