Хороскоп за 25 септември, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес действате първосигнално, оплитате се в лъжи или влизате в преразход на средства. Нищо да не се споделя. Отнасяйте се резервирано към всичко, което ви казват и предлагат. Вероятни са заблуди и лъжи целящи изсмукването на личните ви ресурси. Останете където сте, не предприемайте важни инициативи, спазвайте закона. Един от неблагоприятните дни за сключване на брак.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес всичко се прави с цел лична облага и печалба. Лъжете и ви лъжат, манипулирате и ви манипулират. И всичко е за пари. Няма друга ценност в този ден, всичко е за продан. Някой ще наруши закона или ще даде храна на клюката с необмислени действия. Родените в третата декада ще бъдат притиснати от нечии претенции и искания. Очертават се сблъсъци на интереси и позиции.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес не коментирайте нищо в социалните мрежи. Добре би било днес да си останете у дома и да избягвате контактите. Трудно се овладяват пороците. В желанието да се докажете може отново да посегнете към забраненото. Не давайте козове в ръцете на конкуренцията. Странични хора опитват да навлязат в личното ви пространство. Не коментирайте своя и чуждия живот. Ден на опасно зарибяване, на опити за изнудване и манипулация.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Рисков и манипулативен ден. Всяка ваша моментна слабост или разконцентрация ще бъде използвана дори и от най-близките. Ограничете контактите, не предприемайте нищо, което може да ви вкара в източваща силите и стопяваща парите ви програма. Не играйте хазартно и не изневерявайте. Ще ви спретнат компромат. Може да се окажете длъжници на тези, които нещо ви дължат.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес плащате чужди сметки, поемате чужди грижи и ядове. Не коментирайте нищо в социалните мрежи, утре ще съжалявате за направеното и казано днес. Отложете гостувания, особено в несвойствена среда. Тенденцията е да се вадят на показ неща, които бихте искали да скриете и покриете. Ще е трудно да останете незабелязани, конкуренцията може да ви спретне компромат.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

С провокиращ подход днес може да разберете скривани тайни. Ще извлечете ползи от слабостите на другите. Проверявайте по няколко канала получените информации. Може да притиснете някого и да си вземете това, което ви дължи. Няма равностойна игра и политика. Ще се печели само от позиция на силата и степента на информираност. Постойте край огън, ограничете контактите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на неприятни разкрития, внимавайте с поверителната информация. Днес лесно може да се оплетем в мрежи от лъжи. Не се обвързвайте с никого за нищо. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и брак. Връзките са неравностойни, енергията тече от единия към другия без нужната възвращаемост на чувства, средства, подкрепа и любов. Всичко предприето днес се прави само за пари или цели личното облагодетелстване в различни посоки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес за всичко ще се плаща и то с лихвите. Не нарушавайте закони и предписания. Родените в третата декада са на път да объркат нечии сметки, но и в техните сметки няма да има постъпления. Очертават се неприятни разкрития и в любовта. Венера от вашия знак е в конфликт с Луна и Юпитер. Някой ще бъде хванат на тясно с компромат или признание, за което ще съжалява.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес всеки хвърля мрежа и се надява да улови златната рибка. Мисли се само за печалби и се залага на нови тактики и технологии в бизнеса. Не приемайте обвързващи предложения. Отнасяйте се подозрително и с внимание към предложените ви идеи. Някой се опитва да печели на ваш гръб. Работете на свой терен и със свои средства. Постойте край огън, прочистете мислите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на мрежата. Действа се от позиция на силата и връзките са неравностойни. Родените в третата декада ще спечелят максимално, докато другите губят и правят грешни ходове. Ще намерите и кой да свърши неприятната за вас работа. Ще се води компроматна война и ще се пренасочват ресурси в изгодна за вас посока. Някой ще плати за екстрите, които ще получите и използвате в бъдеще.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес Луна и Венера са в конфликт с Юпитер от вашия знак. Както и да постъпите ще сбъркате. Вървите към изневери, влизате в опасни връзки и плащате за удоволствията на другите. Подбирайте си компанията, лесно може да бъдете заблудени. Спазвайте закона. Не коментирайте нищо в социални мрежи и не правете поръчки по телефона. Днес и най мъдрият ще покаже, че си е малко прост.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес се изплъзвате от заложените уловки и реализирате печалби докато другите губят. Може да направите приемливи за някого собствените си амбиции и намерения. Идеите ви се примат дори и да не са актуални. Може да повлияете на нечий избор. Не поемайте големи отговорности. Вземете само това, което ви е нужно или ви се предлага, но не посягайте към това, което принадлежи на друг.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Личната година 3-ка изисква максимална лична инициатива. В момента Марс е в съвпад със Слънцето ви, няма да се дадете лесно на житейските бури и провокации. От май 2022 натоварването ви ще стане двойно и тройно. Очертават се и проблеми със закона или имотни делби. Постарайте се преди това да уредите спорни юридически дела. 4-ката на 2022 ще ви разпъне на кръста на отговорностите в работата и у дома.

Родените днес знаят цената на парите, но често ще им се налага да защитават правата си по различни поводи. Родените до обед ще имат нестандартно разбиране за връзките и живота и в секса ще искат да опитат от всичко. Родените два часа преди залеза са склонни към пилонефритни заболявания. Родените на обед ще имат трудно детство и конфликт с бащата.