Хороскоп за 24 септември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на неочаквани финансови обрати. Един ще спечели много, друг ще играе хазартно и ще загуби. Ще се правят рокади на високи нива там, където се въртят големите пари. В този ден маските падат, мислите се въртят само около печалбите и парите, другото няма значение. Ще получавате според заслугите, а не според работата, която сте вършили. Някой опитва да спечели на чужд гръб.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес всеки се грижи само за своите нужди, желания и амбиции. Край с един маскарад. Елиминирате тези, които ви пречат да вървите по пътя си, да печелите и да се изкачите на престижни позиции. Ще бъдете избрани и предпочетени за сделките, местата и позициите, за които кандидатствате. Не смесвайте работата с любовта, това може да ви донесе провал и загуба на престиж.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес може да се спечели и загуби много, ако не се пресметне риска. Съвпадът на Луна и Уран в Телец в конфликт с Венера и Юпитер провокира промени в котировките на пазара, финансови сътресения и обрати, които ще извадят на повърхноста нови играчи. Не играйте рисково. Радвайте се на малката печалба и успех и усетете докъде може да стигнете и къде да спрете.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес интуитивно напипвате правилната посока и избор. Ако ви хрумне някаква нова идея непремено я реализирайте. По някакъв начин с действията си облекчавате своя труд и този на близките. Ще намерите начин и да спечелите допълнителни пари. Ден на преобразяването. Ще видите някого в истинския му облик и това ще ви помогне да направите правилен избор за бъдещето.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят е проблемен повече за родените във втората декада. Луна, Уран и Венера сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Изневерите ще ви костват доста и ще ви излезат солено. Не давайте повод на досегашните си партньори да ви изпращат призовки. Не смесвайте работата с интимните връзки. Ден на компроматни игри. Ако нарушите обещанията си ще плащате с лихвите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е време да се откажете от илюзиите и да поемете посока към лично обезпечаване и защита. В момента всеки работи за себе си и не е склоен да влиза в положението на другия. Заемете се с личните си дела, не правете услуги, особено ако това ще отнеме голяма част от времето и ресурсите ви. Ден на леденото сърце. Всеки ще получи това, което е заслужил и ще се нагоди според тоягата.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Случват се събития, които свалят картите. Ще се види кой с какви ресурси разполага и какви намерения има. Някой ще спечели от прибързаната реакция на другата страна в споровете. Преминават в други ръце някои материални активи. Дано сте се подготвили и да сте съгласували финансовите си интереси. В мътната вода на кризата някой ще улови голямата риба, а друг ще остане на сухо.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Към тежките аспекти от миналия ден ще се добави и съвпадът на Луната с Уран, който може да предизвика финансови сътресения. Внимавайте в сделките, не се изхвърляйте с прибързани ходове. Може да направите необмислен разход в желанието да се харесате и спечелите някого. Каквото загубите трудно ще си върнете. Вечерта нарушавате закона или ставате обект на изнудване.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес се получава по заслуги и всичко се връща. На едно място ви оценяват по достойнство и ви се издължават, но на друго ви подценяват и предлагат само част от дължито. Това ще ви даде знак с кого да продължите и с кого да прекратите деловите връзки в бъдеще. Ден на кривите огледала. Някой си прави криви сметки разчитайки, че другият ще забрави за прегрешенията му.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Един от силните ви и стабилизиращи дни. Ако до момента материалното ви положение е било колебливо днес може да ви се предложи нещо оцеляващо в условия на криза. Не се страхувайте да приемете и предложение за несвойствена работа. Бъдете сигурни, че ще се справите с всичко, независмо какво знаете или за какво сте учили. Конкуренцията диша във врата ви, уловете шанса.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес загубите ви са повече от придобивките. Не е изключено да се предоверите и да ви излъжат. Лесно може да загубите пари и материални активи. Позволявате на конкуренцията да ви отмъкне почти уредена сделка под носа. Приятел ще ви подведе и остави да се оправяте сами в трудна ситуация. Спазвайте правилата на играта и не изневерявайте. Някой ще ви манипулира, ако ви хване в крачка.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес всеки получава това, което е заслужил. За вас се очертават придобивки, връщат ви дълг или ви се издължават като жестове на внимание и обич. Едно ограничение ще отпадне, ще си отдъхнете и може да си позволите неща, от които сте се отказали преди. Може да ви предложат работа по заместване или на място, където се изисква специална подготовка. Ще се справите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В тази година ви се налага доста да криволичите между свои и чужди амбиции и желания. В лична година 2-ка животът ви върви в строгите рамки определени от друг. Но през 2022 ще вземете важни решения и може да влезете в нова среда. Някой ще смени работа или ще открие допълнителна печеливша ниша, осигуряваща по-добри доходи. Ще се натоварите прекалено и през 2023 ще ви дойде доста нанагорно в отговорностите. Родените днес ще живеят и действат нестандартно, ще печелят по необикновен начин и ще се отличават от общоприетото като славей от врабче. Ще ни запленяват с нови идеи и виждания, но зад всичко при тях ще стоят парите. Ще наложат и внедрят нови търговски и маркетингови практики. И в любовта ще са доста разноцветни, нестандартни и непредвидими.