Хороскоп за 23 септември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на активни и настъпателни действия. До вечерта ще се похвалите с придобивки и пари. Може да ви повишат или да намерите начин да изкарвате допълнителни пари. Ще ви се обаждат с предложение. Сега е момента да потърсите спонсори и да задействате отдавна планираната програма. Слънцето вече ви гледа в опозиция, шефовете увеличават изискванията си към вас.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес може да ви се обадят с примамливо предложение. Навлизате в силен тридневен период, в който ще се похвалите с финансови постъпления и печалби. Днес следобед Луната преминива през градусите си на финансова екзалтация. Родените в първата декада може да направят силен ход и да подпишат изгодни договори. Явете се на конкурси, търсете начин да пробиете в желаната среда.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Чакайте съобщение и предложение, което ще отприщи насъбраната енергия. Ден на виното и камбаната. Ще се случват събития, за които някой ще почерпи. Важното е да не губите чувството си за мярка в отношенията и намеренията. Не прекалявайте в исканията си, но и не бъдете прекалено скромни или невзискателни към другите. До петък подпишете нов договор и уредете сделки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в третата декада да не бързат. Късметът ви идва следобед, когато може да получите долгоочаквано обаждане и новини, които ще успокоят духовете и ще отворят пред вас нови възможности. Един от най-благоприятните дни в месеца за любовно предложение. Реализирайте хрумванията си от тази вечер. Още утре може да започнете да ги внедрявате и да печелите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят започва активно и пробивно, особено за родените в третата декада, но към обед ситуацията ще се преобърне, ще навлезете в рисков финансово период. Назряват конфликти, очертават се проблеми с имотни и наследствени дела, претенциите към вас се увеличават. До неделя не влизайте и в казиното. Може да направите необмислен и рисков ход и да влезе в преразход.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед опипвате почвата, провеждате консултации и разговори и получавате важни вести. С напредването на деня навлизате в един от силните си периоди и до неделя ще се похвалите с придобивки и победи. Тази вечер може да ви хрумнат чудесни идеи или предложенията ви да получат финансиране. Във всеки момент е важно да контролирате ситуацията. Останете трезви.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят е рисков за родените след 15 октомври. Луната от Овен е в опозиция на Меркурий от Везни. Не предприемайте нови бизнес инициативи. До вечерта ще получите съобщения, които променят изискванията, тактиката и условията на играта. Утре позициите ви ще са много по благоприятни и добре защитени. Прибързаните действия повишават риска да се загубят пари и протекции. Отложете за утре.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед имате повече посоки на свободен избор, но след това за вас ще щракне капанът на  предоверяването. Не е изключено да вложите усилия и пари в губещ проект и да заложите на грешната страна. Навлизате в рисков за финансите  и за любовта ви период. Луната навлиза в Телец и до вечерта създава тежки конфликтни положения с Венера от вашия знак и със Сатурн от Водолей.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед може да получите изгодно предложение или покана за съвместна дейност. Усилията ви ще бъдат оценени и може да сключите изгодни договори. Участвайте в конкурси и търгове. Ще получите информация, която ще помогне да направите своя ход преди конкуренцията да се усети. Родените в третата декада са в по-добра позиция и бързо ще се преориентират във връзките.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До обед сте затрупани с проблеми и грижи. Трудно се справяте с тежестите на живота. Но от обед навлизате в силен и творчески период. До вечерта чакайте чудесно предложение или съобщение, което ще ви вкара в стабилизраща програма. Може да бъдете предпочетени за работа или да получите дължими пари. Приемайте поръчки, не отказвайте и допълнителна дейност.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Станете рано и реагирайте веднага на получените предложения. Не проявявайте колебание. Днес е важно да сте първи на точното място, след това късметът ви просто се изпарява. Навлизате в рисков за парите и придобивките ви период. Родените в първата декада може да направят необмислен ход, провокирани от членове на семейството. Не теглете кредити до неделя.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Не бързайте, с напредването на деня късметът ви се връща, получавате покани или обаждания, които ще помогнат да решите материални и професионални проблеми и да излезете от недоимъка. Тази вечер може да вземете решение, което ще ви извади от общата финансова криза и може да ви насочи към перспективни дейности.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В година 1-ца е важно да направите крачка в нова посока, към нова работа, връзка или делови ангажимент. Всичко, което предприемете особено около Асцендента ви ще донесе късмет и ползи, и ще позволи да изживеете по-спокойно кризисните периоди. В края на декември ще имате юридически затруднения, особено при пътувания извън страната. Спазвайте законовите разпоредби. 2022 ще донесе отлив във връзките ви и ще изисква да се опрете на доверени хора. Родените до обед ще са доста палави в детството и често ще ви създават проблеми. Родните втората половина на деня и особено малко преди полунощ ще печелят добре, ще развият дарби и таланти, които ще са много добре платени и ще им осигуряват овациите на тълпата. Ще бъдат доста нестандартни в отношенията и ще искат да опитат от всичко в секса.