Хороскоп за 22 септември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Символ на деня е човешката душа. Енергетиката е хармонична и ведра. Възможно е постигане на компромиси и разбирателство в името на общата цел. В този ден крясъците и скандалите  разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Дайте си сметка кого цените и кой ви цени. Не се опитвайте да доминирате на всяка цена и да изказвате претенции. Днес всички сме равни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

В деня на есенното равноденствие е препоръчително да се действа балансирано и да не се отива в крайности. Запазете добрия тон в отношенията, независимо какво се случва наоколо. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. В този ден прояви на завист, омраза и агресия водят към падение. Кръвта се обновява, не яжте много месо. Пътувайте, прекарайте приятно.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Слънцето навлиза в хармоничните ви Везни. Обстановката се успокоява, денят обещава приятни моменти в приятелска среда. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония и релакс. Дистанцирайте се от публичността и в деня на Независимостта се постарайте да не зависите от чужди мисли, намерения, страсти и желания. Нужен е известен аскетизъм, за да съберете мислите си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят изисква компромис и разбиране, но при вас ситуацията може да излезе от контрол. Очертават се конфликти, които ще нанесат повече вреди отколкото предполагате. Въздържайте се от разправии, не подхващайте болни за другите теми. Не предприемайте несъгласувани действя, особено по отношение на сделки и договоряния с нови партньори. Проведете прочистващи процедури.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Продължавате с активната игра, но вече много по-дипломатично и тактично. Не си нарушавайте спокойствието в този светъл ден и с всички сили се старайте да запазите добрия тон в отношенията. Време е да смените тактиката и да дадете дори и фиктивно предимство на някой, който действа прекалено настойчиво. Важните срещи насрочете за утре до обед. След това друг ще води в играта.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден със светла и спокойна аура. Страстите утихват, но огънят тлее под пепелта на спомена за конфликти и провали и е готов всеки момент да се разгори. Създайте си спокойна атмосфера и личен комфот. Приемайте спокойно случващото се. Запазете неутралитет в споровете. Не е ден за лов. Да не се убиват птици и да не се ядат диворастящи гъби. Време е за диети, кръвта се пречиства.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят на Независимостта съвпада с есенното равноденствие. В 19ч 22 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Везни. Денят се свързва с покоя на душата, със смирението и нуждата да се уредят безболезнено всички напиращи проблеми. Запазете добрия тон в отношенията. Не отивайте в крайности и не изказвайте крайни мнения. Удовлетворете и двете страни, с които водите преговори.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на умереността във всички посоки на личната ви и делова активност. Запазете неутралитет независимо какво се случва. Голямото вълнение е под повърхността, над която цари спокойствие и нищо не подсказва, че в живота ви се задава буря. Прекарайте този ден в уединение или сред най-близките си хора и приятели. Важните си начинания и срещи насрочете за утре до обед.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за преговори, за спокойни разговори и обмислени предложения. Бъдете дипломатични и тактични и ще постигнете желания компромис. Може да се разберете по всякакви въпроси и да продължите заедно напред. Днес правим нужната крачка към другия и подаваме ръка. Крясъците разболяват. Не си позволявайте да повишавате тон, независимо как се развиват отношенията ви.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

В деня на Незавиимоста ще зависите от различни хора и фактори и ще бъде трудно да постъпите както ви се харесва. Градусите на напрежението ще нарастват, ако усетите, че някой си превишава правата или се опитва да ви стовари собствените си задължения и неплатени сметки. Не отивайте в крайности. Обяснете се спокойно. Крясъците днес разболяват и развалят връзките.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Денят е с ведра и хармонична енергетика. Символ е човешката душа. Постарайте се да разберете другата гледна точка и да простите на някого за сторените грешки. Не проявявайте агресия и контролирайте играта на чувствата. Разпределете честно семейните отговорности и придобивки. Важните срещи утре да са до обед.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Старайте се днес да запазите спокойствие независимо какво се случва. Ден на равновесието, на желанието да се балансират отношенията, да се раздели неделимото преди и да се отиде към сдобряване и примирие в деловите и роднински връзки. Не се толерират агресията, обидите и безцеремонното поведение.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В година 9-ка ви предстои инвентаризация и приключване на някои връзки или дейности. Запазете само най-важното в работен план и това, което има изгледи и варианти да оцелее в кризата. Около Коледа може да се разделите с всичко, което отдавна не върви и ви тегли към дъното. 2022 ще донесе промени и ще ви насочи към нови хора и нови професионални ниши. Ще се активизирате и ще направите силен ход.

Родените днес на господарска дата са настроени да командват. При тях всичко ще става рязко и със скок. За родените около изгрева е важно да открият своя партньор роден около 1-15 април. Родените на обед ще са водачи на общественото мнение, но личният им живот ще куца. Родените на залез Слънце ще имат някакъв родов белег и ще наследят дарбите на рода. Ще живеят далече от мястото си на раждане.