Хороскоп за 21 септември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Пълнолунието превъзбужда и провокира личната ви агресия. Може да си изпуснете нервите и да стоварите неудовлетворението си върху невинните в ситуацията. Денят носи конфликти на работното място и в отношенията. Очертават се скандали и разправии за дреболии. Подвластни сте на изкушения, които може да развалят старите ви връзки и да объркат съвместната ви работа.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Пълнолунието увеличава превъзбудата, амбициите взимат връх над разумната преценка и действията ви може да нарушат някои установени рамки в отношенията. Не гонете високи цели. Бъдете доволни на това, което ще ви се предложи. Противопоказно е да се участва в чужди битки, а и своите отложете за друг път. Ден на всевъзможни изкушения, на които трудно ще устоите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес се отпушва парата. Натрупаното във времето като недоволство и амбиция взима връх и провокира прояви на натиск и агресия. Разменят се удари под кръста и се казват неща, за които после може да се съжалява. Днес се активизира вътрешния змей във всеки от нас. Това може да доведе до разрушаване на връзки и стагнации в отношенията. Ще сънувате пророчески сън.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на хората с хищнически инстинкти. Очертават се остри битки на интереси. Никой на никого не прави път и компромис. Отива се към ултимативно поведение в деливите отношения, а това може да развали дългогодишни връзки. Смирете амбицията и не провокирайте добрите намерения на околните. Очертава се тежка компроматна война. Ограничете контактите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес за грешка няма да има прошка. Ще поставите на мястото им всички, които са против интересите ви или открито ви вредят и спъват в работи и дейности. Апетитите са огромни, но с вашия никой не може да се мери в момента. Поставяте исканията си и си взимате от живота каквото ви се полага. Няма значение кой на какво мнение е, днес вашето е меродавно и определящо.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на ненаситните апетити. Внимавайте да не станете обект на атака или да влезете в ролята на набелязаната жертва. Очертават се нападки на работното място и недоразумения у дома. Всеки излиза с претенциите си и не взима под внимание чуждите. Не се намесвайте в игрите и споровете на други двама. Утрешният ден ще донесе помирение. Страстите се успокояват, но раните остават.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Тежък и рисков ден, особено за родените в първата декада. С действията или с бездействието си ще привлечете агресия. Както и да постъпите ще сбъркате. Не се дръжте провокативно и не настъпвайте другите по мазола. Очертават се опити за манипулация. Не насрочвайте срещи, на които ще се разискват злободневни и неприятни теми. Не се знае кой с какви намерения идва към вас.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луната навлиза в борбения Овен. В този ден ще се водят тежки и безкомпромисни битки за права, пари и територии на влияние. Ще се тестват нови методи и начини за контрол над тези, които превиват гръб. Претенциите взимат връх над здравия разум. Не натискайте прекалено газта на амбицията. Може да дистанцирате тези, които се опитвате да привлечете. Конкуренцията е жестока.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Пълнолунието превъзбужда. Склонни сте да преувеличавате проблемите и загубите. Родените в първата декада ще бъдат безкомпромисни, спрямо тези, които са опитват да ги прецакат, да ги извадят от играта или да ги злепоставят пред шефовете. Днес всеки се бори за по-добра позиция в работата, бизнеса и живота и не подбира средствата. Не очаквайте компромис, а и няма да направите такъв.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в първата декада ще изживеят рискови и притеснителни моменти. Не провокирайте никого и не отговаряйте на предизвикателства. Засилват се апетитите за власт, пари и влияние. Очертават се предателства и опити за елиминация. Няма да се спазват обещанията, нарушават се и правилата на играта. Очаквайте удари под кръста. Не се предоверявайте, вечерта не оставайте сами.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Рано сутринта Луната преминава през градусите на обсебването. Не се поддавайте на провокативни мисли и не планирайте важни разговори. Не взимайте страна в спорове, вероятни са конфликти. Днес апетитите са огромни, всеки претендира за нещо и не е склонен да се съобразява с претенциите и желанията на другите. Тази вечер ще сънувате пророчески сън.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден зареден с агресия и конфликти предимно за родените в последните дни на Рибите. Пълнолунието превъзбужда и вади на повърхността скрити страсти и амбиции. Не влизайте в конфликти и единоборства. Змеят на желанието провокира сдържаните страсти. Вероятни са изневери и неравностойни връзки, които може да ви наранят. 

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

8-ицата позволява да въртите парите, да се насочите към нови и проспериращи в кризата бизнеси и да се подсигурите с работа на две места. И днешното пълнолуние може да напълни личната ви сметка. Не отклонявайте предложения и възможности за странична работа. Коледният период ще донесе стресиращи обстоятелства и вероятно през 2022 ще се наложи от някои дейности и връзки да се откажете. До тогава се подсигурете двойно и тройно. Родените днес ще са доста палави. Ще се наложи да търсите някакво изразходващо силите им занимание, за да има мир у дома. Насочете ги към спорта. Родените на обед ще продължат и като треньори. Родените около изгрева ще имат и нужното дар слово, с което ще завладяват околните. На базата на наследени имоти ще развиват успешен бизнес. Не бива да работят в сивата икономика и да живеят без брак.