Хороскоп за 20 септември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на обединение на ресурси и интереси. Събират се единомишленици и започват да действат в една взаимно изгодна посока. Влезте в нов екип или създайте такъв. Не отклонявайте покани за съвместна работа. Включете се в инициативите на групата, в която тренирате или учите. Днес всеки трябва да намери своето място, в което да твори, да се развива и печели в бъдеще.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят е благоприятен за колективни действия в една взаимно изгодна посока. Сами трудно ще успеете да прокарате и постигнете исканията си, но в организирана група ще ви се получи. Обединете ресурси и интереси с близки и приятели с хората, на които вярвате и сте проверили във времето. Може да направите удобни за околните собствените си цели и намерения. Соловите играчи ще загубят.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес се поставят граници между свои и чужди. Препоръката е да се работи в екип и то с проверени  в годините хора. Прочистете се от неравностойни и вредни връзки. Добре е да се провеждат отчетно-изборни събрания, да се приемат нови членове в отбора и да се освобождават тези, с които вече мненията са станали разнопосочни. Предстоят болезнени моменти и неприятни разговори.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес може да се внедрите успешно в нова среда, да влезете в нов екип или група по интереси. Всичко предприето ще ви вдига нивото и ще ви осигурява защита в кризата. Водете преговори, рекламирайте се по всички възможни начини. Може да подпишете нов договор и да затвърдите позициите си в работата и в обществото. Не си позволявайте да останете сами срещу всички.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Не пропускайте нищо важно и значимо в този ден. С лекота ще реализирате амбициозните си начинания. Ден на тръбача, който свири сбор и събира единомишленици. В момента се оформят новите екипи, колективната сила се свива в юмрук за защита на общите интереси. Постарайте се да овладеете импулса на колегите, да излезете начело и да бъдете инициаторът на желаните промени.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на тежък избор за родените в третата декада. Не може да нямаш мнение, не може да не вземеш страна в споровете, които се водят. Ще се наложи точно да се определите с кого ще продължите. В момента е важно да останете в отбора, да сте част от колектива, който ви подкрепя и защитава. Търсете мястото си в екипа, отстоявайте позиции. Губите при солова игра.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Този ден ще оформи лагерите, ще ви накара да търсите защита на личните си интереси в колективни действия и инициативи. Включете се в групи по интериси. Който остане сам и без подкрепа лесно ще бъде елиминиран. Родените в първата декада са на път да загубят стратегически позиции в бизнеса и в обществото, ако не се определят с кого са и накъде отиват. Влезте в строя, време е.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Един от най-силните ви и успешни дни може би за целия месец. Тръбачът-съдба свири сбор, привлича към вас хората, с които ще вървите напред и ще реализирате големите си планове и замисли в бъдеще. Действайте отборно, свикайте екипа или създайте такъв. Сега е момента да се подбират кадрите и да се търсят подходящите хора за работата, която предстои. Бъдете избирателни.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят изисква участие в съвместни начинания и работа в екип. Проблемът е, че не сте склонни да правите компромиси, да делите работата и парите с друг, който от доста време носите на гърба си. Не влизайте в конфликт с работодатели и колеги. В момент на разправии потенциалните ви клиенти може да се насочат към конкуренцията. Родените в третата декада съвсем ще „объркат конците”.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес соловите играчи ще загубят предимство,  ще бъдат изтикани от софрата, от големите инвестиции и поръчки. Включете се в съвместни инициативи и работете в екип. Така силата ви ще нарастне и гърбът ви ще е защитен в кризата. Добре е да се подписват колективни трудови договори и да се приемат заявки. Включете и децата в семейния бизнес. Ще се учим в движение.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на призив, препоръчват се съвместни срещи и преговори по въпроси от взаимен интерес. Може да влезете в нов екип или да създадете такъв. Затворете работния си цикъл, постарайте се да сте минимално зависими от случайни фактори и некомпетентни хора. Сега е момента да се спазва диета и да се ограничават вредните връзки. Препоръчва се умерено физическо натоварване.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луна и Нептун са в съвпад в Риби в силен аспект с Венера. С лекота ще привлечете хора за съвместна работа, живот и любов. Чакайте и направете предложение. Не отклонявайте покани за срещи и гостуване. Сега е момента да станете доверен човек и да влезете в среда, в която ще се чувствате добре поставени и добре приети.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

7-цата ви носи принудителна или доброволна изолация и двоен отлив в живота и връзките. Около Коледа ви предстои да вземете болезнени решения. В момента се отдалечавате от старите приятелски и роднински връзки. 2022 ще ви донесе нова работа, устройване на ново място или в нова среда. Започнете нов предмет на дейност. До края на 2022 трябва да имате поне две дейности и варианти, защото през 2023 едната ще се прекрати. Подсигурете се. Родените днес на точния съвпад на Луна и Нептун ще бъдат артистични, медиумични и чувствителни. Ще бъдат много добри психолози и може да лекуват другите с това, което ще правят. Ако се родят на залез Слънце ще живеят далече от мястото, в което се раждат и може да се занимават с дейности изискващи точен психоанализ. Родените на обед ще работят здраво, но личният им живот ще куца.