Хороскоп за 19 септември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на пръстена и колелото. Някой се жени, друг, коренно променя начина си на работа и живот с решенията, които взима. Облечете новите дрехи, идете на физьор, променете прическа и визия и така ще дадете заявка, че се нуждаете от промяна и в начина на живот. Днес вадим на преден план това, което сме подтискали и неглижирали до момента. Не оставайте в старата позиция.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Този ден задава нови рамки и норми и оставя на заден план това, което е било актуално до момента. Време е за напасване на промените. Не се опитвайте да задържите статуквото. Колелото на съдбата се завърта, може да се намери изход от всяка ситуация. Времето за действие е дошло. Ще се случват събития, които ще ви показват в каква посока, към какво и кого да насочите усилията си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят налага промени в отношенията, които няма да са ви приятни. Внимателно избирайте тоалета си съобразно срещите, които ще имате. Днес не може да неглижираш условностите, ако искаш да те приемат и оценят. Който не се съобрази с етикета, с изискванията и наложените норми може да изпадне от една класация. Внимателно подбирайте и изказванията си.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на трансформация. Полезните вещества прекрасно се усвояват от организма. Препоръчват се лечебни и козметични процедури. Постарайте се да изглеждате добре, особено ако ви предстоят важни срещи или участия. Не отивайте неглиже дори до магазина. Не проявявайте нервност, ако се появи стар проблем. Точно той ще ви помогне да срещнете важни за бъдещето ви хора.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на пръстена и колелото. Някой прави предложение или ще получи такова. Постарайте се да доминирате в средата си и да направите впечатление навсякъде където се появите. Ставате притегателен център за чуждите амбиции, планове, и намерения. Време е за точен подбор на връзки и партньорства. В следващите дни усилията да се насочат към обединяване на ресурси и интереси.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на колелото. Позициите се сменят и ако до момента сте били страничен наблюдател вече сте включени в играта. Ще се наложи доста да се постараете, за да извлечете ползи. Получавате нова информация, която променя положението ви и отношенията в средата. Вечерта Луна и Нептун ви гледат в опозиция. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват и предлагат. Има уловка.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Започнете деня с прочистващи и стимулиращи процедури. Полезните вещества днес прекрасно се усвояват. Усвоявате с лекота и предадения от съдбата или в училище урок. Отнесете се спокойно към всеки възникнал проблем и до вечерта ще го разрешите. Планирайте за утре съвместни инициативи. Обедете се на тези, с които ще вървите заедно напред и сондирайте мнения.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Отделете време за себе си, погрижете се за здравето и външния си вид. Посетете център за релакс и си доставете радост за сетивата. Нужно ви е отпускане и време за размисъл след напрегнатата седмица. Планирайте делови и представителни срещи за утрешния ден, когато вие ще водите в играта и ще определяте правилата. Тази вечер за вас е изпълнена с вдъхновение и озарение.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на колелото. Ситуацията неочаквано ще се промени, а родените в първата декада може да изживеят стресови моменти. Проведете оздравителни и релаксиращи процедури. Връхлитат ви с пълна сила нерешените проблеми от миналото. Задълбочават се кризите в отношенията. Предстоят неприятни разговори. Време е да се освободите от тежестите на миналото и от вредните връзки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на коренната промяна. Добре е да започнете първо от себе си. Променете прическа и визия, направете корекции в плановете и в подхода, така че да сте синхронни с намеренията и действията на партньорите ви в работата и у дома. Един от дните, в които се нагаждаме и напасваме на изискванията на момента и правим нужните за бъдещето компромиси. Лесно се усвояват знания.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за обучение и за усвояване на по-духовна храна. Направете си оздравителни процедури, погрижете се за визията си. В следващите дни ви предстоят решителни срещи и разговори, на които трябва да изглеждате на ниво, за да вдигнете нивото. Този ден е магичен, той помага да се освободите от тежестите на миналото и от всичко негативно, което ви пречи да живеете щастливо.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един магичен ден. Завърта се колелото на съдбата и който е бил подтискан и притеснен ще се измъкне от грижите и ще разшири територията си на работа и влияние. Очертават се рокади на всички нива, а от утре и промени, които ще се отразят благоприятно на бизнеса ви и на климата в деловите ви и лични връзки. Лесно ще отделите полезното от вредното и ще усвоите някои уроци.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

6-ицата на 2021 може да ви донесе и шестица от тотото на живота. Уредете имотни и наследствени дела до ноември. В периода 11-20 декември Юпитер - планетата на правото и закона ще застане в точна опозиция на Слънцето ви. До тогава сложете в ред данъци и такси и се постарайте да сте изрядни пред Темида. Време е да узаконите и личните си връзки. 2022 ще ви донесе повече самота и изолация. Ще се затворите в себе си или в кръга на доверените хора. Родените днес до обед ще печелят одобрението на околните навсякъде, където се появяват. Спонсорите им са родени в началото на Рибите. Родените следобед притежават артистичен и музикален талант. Родените два часа след залеза ще тръгват няколко пъти от нулата и ще обслужват интересите на работодателите си. Препоръчва им се самостоятелен бизнес.