Хороскоп за 18 септември, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Направете нещо безвъзмездно, участвайте в дарителски акции и подкрепете нечия инициатива. Ако защитите чуждия интерес и вашият ще бъде защитен. Не дърпайте чергата към себе си, завийте и приласкайте близките и децата. Обърнете внимание на нуждите на някой, който преди ви е помагал. Не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Днес разкриваме истинската си същност.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за благотворителност, но вие искате повече за себе си. С такава тактика ще дистанцирате важни за бъдещето ви приятели и ще привлечете неприятни връзки с хора от сенчестия бизнес. Тези, които отхвърлите като връзки и контакти ще се обединят срещу вас. Смирете амбициите, потърсете близки и приятели и вижте кой от какво има нужда. Ще получавате, ако давате.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за среща със спонсори. Може да ви подадат ръка в труден момент. Намирате финансиране за личните си проекти и начинания. Постарайте се и вие да върнете жестовете на грижа и внимание. Върнете си дълговете. Посетете близки и приятели в нужда. Ден на протегнатите ръце и на отвореното към другите сърце. Ако не проявите обич и състрадание не очаквайте и да ги получите.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ще се събудите с откровение за бъдещето и с мисъл за някого. Ден за благотворителност и спонсорски инициативи. Включете се в дарителски акции и помогнете на някого безвъзмездно. Ако от доста време се каните да посетите близки и приятели и да помогнете с каквото можете, сега е момента. Доверете се на инстинктите и те ще ви отведат при точните хора на точното място.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес 5 планети образуват кръст със Слънцето ви. Не планирайте нищо важно и амбициозно, не изневерявайте и не искайте много от живота и от другите. Помислете с какво може да бъдете полезни на близките си и не затруднявайте околните с прекалени изисквания и натиск. Ден на сърцето. Показваме истинските си намерения и чувства, нищо няма да остане скрито задълго.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес сте близо до спонсор и благодетел. Подновете контакти от миналото, които са ви помагали в житейските битки. Правете това, което се очаква от вас. Включете се в спонсорски инициативи и дайте всичко от себе си. Жестовете ви ще се върнат. Ако наблюдавате пасивно една неравностойна игра утре и вие ще бъдете включени в нея и то в отбора на подтисканите и ощетените.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за среща със спонсори. Дори и да не сте планирали съдбата ще ви отведе на точното място и ще ви срещне с хората, които ще ви подкрепят в бъдеще и ще ви оказват неоценими услуги. Направете и вие едно добро дело и помогнете на някого да се изправи на крака след преживян стресов момент. Родените в третата декада са в стихията си. Влизате и в ролята на посредник.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луна, Юпитер и Уран са в конфликт с Венера от вашия знак. Вероятни са сблъсъци между поколенията, проблеми в чувствата и като капак юридически проблем, който ще ви засегне и финансово. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Подкрепете някого и ако имате възможност покрийте разходите на близките и децата. Отложеното за утре ще мине на ниво.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес съдбата ще ви срещне с потенциални покровители и спонсори за вас или за децата. Всеки жест ще скъсява дистанциите и ще носи придобивки в бъдеще. В живота ви може да се появи неочакван благодетел точно в момент, когато отчаяно се нуждеете от подкрепа. Дайте и ще получите, подновете стопирани връзки. Ще бъдете финансирани в инициативите, които започвате.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес не е важно какво ще спечелиш, а какво ще дадеш, с какво ще подкрепиш и обгрижиш ближния. Може да изиграете спасителна роля в нечий живот и кариера, но и сами да бъдете подпомогнати в труден момент. Подлагат се на тест връзки и отношения. Не отсъствайте от важните за близките и за децата моменти. Не измисляйте оправдания как да се измъкнете и отидете за риба.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Благодатните аспекти в този ден са свързани със съвпадът на Юпитер и Луна във Водолей в брилянтен аспект с Меркурий от Везни. Имате възможност да уредите стар проблем и да плучите подкрепата и покровителството, на което се надявате. Нехармоничните аспекти са свързани с Венера и Уран, а те предупреждават да бъдете лоялни към партньора и да не играете хазартно.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес Луната е в съвпад с Юпитер в знака на съседа Водолей. Може да си размените жестове на внимание по съседски, да се подкрепите в инициативите с приятели, близки и роднини и да привлечете спонсори. С лекота правите удобни и желани от другите собствените си амбиции. Водете преговори, до дни може да получите финансиране на свои и съвместни проекти и начинания.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

6

Късмет

6

Здраве

Честит рожден ден

5-цата като лична година ще ви донесе освобождаване от някои ангажименти. Оставете да си отиде това, което вече не е актуално и не дава възможност да печелите според труда и амбициите си. Потърсете нещо ново, огледайте се за пазарни ниши, които ще просперират в бъдещите кризисни условия. Преподаването е такава ниша. В края на годината ви предстои болезнен преход. Юпитер ще застане в опозиция на Слънцето ви. Напаснете се на променящите се закони и условия.

Родените днес в обедните часове ще печелят добре, ще бъдат известни и ще имат успешен бизнес. Родените два часа след изгрева ще бъдат много добри дизайнери и диетолози. Може да издадат книги и проспекти. Не бива да продават наследен имот. Най-важните си партньори и спонсори ще намерят в лицето на родените около 10-28 февруари.