Хороскоп за 17 септември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ще се справите с всеки, който се изпречи на пътя към важна за вас цел. Който в миналото ви е навредил по един или друг начин сам ще изпадне в подобно положение. Подкрепете родители и деца. Днес се дава възможност на всеки да изкачи своя връх в кариерата и в отношенията, но за някой ще е нужно личното ви съдействие, за да постигне своята мечта. Вчерта се приберете с желан подарък.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес Луна и Сатурн са в конфликт с Уран от вашия знак и с Венера от Скорпион. Вървите към изневери и предателства, които ще навредят не само на връзките, но и на здравето ви. Лесно ще ви спертнат компромат. Нещо особено ще се случи и ще ви извади от равновесие. Старайте се да не давате повод за атака. Проверявайте по странични канали всяка информация. Вървете си по своя път.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес доминирате над хора с принизени изисквания и ниско самочувствие. Споровете ще се решават във ваша полза и интерес. Разделени сме на имащи и нямащи, на способни и неспособни, на шефове и подчинени. Движете се в своята си среда. Бъдете близо до тези, с които ви свързва миналото или перспективата за съвместен живот и работа в бъдеще. Чувството за мярка да не ви напуска.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Този ден ви дава възможност да изкачите личен връх, да постигнете нещо, към което отдавна се стремите. Предстоят елиминации сред конкуренцията ви. Нечий провал или проблем ще даде възможност да вземете преднина и да се уредити с договор по заместване. В момента сте този, който може да замени липсващата брънка в общия пъзел. Пазарете се, поставете условията си.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес ви въздейства кръст на планетни сили. Намирате се между чука и наковалнята. Ще ви изнудват и притискат чудите, а и близките ще ви извиват ръцете с претенции, които трудно ще удовлетворите. Не поемайте тежки задачи, щадете се, защото другите едва ли ще ви пощадят. Конкуренцията може да ви спретне компромат. Ден на болезнени истини, които удрят право в сърцето.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес не бива да се проявява колебание и да се показва несигурност в действията и в личната позиция. Хората с комплекси ще останат на заден план, ще бъдат изтикани от хранилката и дори да притежават качества ще бъдат засенчени от напористите и безскуполните в играта. За вас този дин предлага тест на възможностите ви за справяне в тежка и кризисна ситуация. Не превивайте гръб.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Луната от Водолей е в брилянтен аспект с Меркурий от вашия знак. Всяка инициатива в бизнеса ще ви се отплаща във времето напред. Днес може да изкачите връх в кариарата и да сключете изгоден договор. Край с компромисите и изчакването. Обадете се на длъжниците си и определете срокове за уреждане на договорените ангажименти. Активността ви нараства.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Сатурн и Луна от Водолей са в конфликт с Венера от вашия знак. Нерешените и неглижирани проблеми стават хронични, отношенията с деца и родители отново навлизат в конфликтен период, а и здравето ви е настабилно. Време е да се поставят условия и да се реши от раз създалата се ситуация. Родените в първата декада да внимават при пътуване. Не искайте много. Щадете сърцето.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ако искате да минете безпроблемно в този ден, съобразете се с нуждите и исканията на близките, обгрижете родителите и вижте какви са нуждите и очакванията на децата. Ако отмените някого в задълженията му, това ще изиграе важна роля в бъдещите ви отношения. В момента семейните тежести не са разпределени правилно. Един води хорото, а друг само размахва кърпата.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят е зареден с агресия и с неочаквани проблеми. Роднините и децата ще ви затрудняват, родителите ще се нуждаят от подкрепа, а вас едва ли някой ще подкрепи. Напротив, вероятно е да ви критикуват и сочат публично грешките. Изнервяте се и губите самообладание. В този ден няма прошка за хората без самочувствие. Съвпадът на Луната със Сатурн засилва едиповите ни комплекси.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес Луната от Водолей е в съвпад със Сатурн и в конфликт с Уран от Телец. Проблемите ви ще са на тема пари и техните липси. Ще са нужни допълнителни разходи за децата. Качвате кръвното. Не се ядосвайте, утре може да получите спонсорска подкрепа при съвпада на Луната с Юпитер. Похарченото днес утре ще ви се върне с лихвите. Може да остане нещо и за вашите нужди.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луна и Сатурн в конфликт с Венера действат подтискащо на чувствената ви природа. Лъсват комплексите на миналото, проливате сълзи за изгубени връзки, но сякаш още не сте отворени за нови. Трудно ще се освободите от ограничаващите фактори в живота си. Днес ще ви дотежи и една грижа, която безвъзмездно сте поели. Родители и деца взаимно се затрудняват, но не си признават.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В година 4-ка приемате допълнително натоварване или грижа както у дома, така и на работното място. Може да се разминете с почивката или и там да работите. Не позволявайте на шефове и партньори да ви товарят с допълнителни ангажименти. Може да работите на различни места и позиции, а да ви плащат само за едно. 2022 ще ви донесе пътувания, преместане и промени, които един планира, а друг изобщо не очаква. Гответе се за нов начин на работа и живот.

Родените до обед ще имат трудно детство с прекалено строги или безотговорни родители, които ще им създадат доста комплекси с желанията и амбициите си в живота. Родените на залез Слънце ще живеят далече от мястото, в което ще се родят, но ще намерят силни покровители и спонсори и ще се устроят добре. Тези деца се нуждаят от много грижи и любов, а не от натиск и контрол.