Хороскоп за 16 септември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Изчакайте. До обед трудно напредвате и си намирате мястото, чувствате се ощетени както и да постъпите. Бъдете скромни в изсквания и очаквания и нищо ново не започвайте. Но от обед с един замах ситуацията ще се промени, ще си върнете загубените позиции и ще привлечете нужните партньори. Започнете ремонти и се гответе за преместване. Важно е на каква база ще стъпите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Доминирате почти до края на работното време, но вечерта навлизате в рисков период и слабостите ви ще се използват срещу вас. Днес може да постигнете максимума при преговори и да поставите условията си. Хора в притеснено положение ще ви правят услуги, но още тази вечер ще бъдете притиснати и утре ще се нуждаете от подкрепа. Доверете са само на проверени хора.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят е добър за подписване на нови договори, за преговори, за големи покупки и вложения. Осигурете си стабилна база и основа за бъдещите начинания. Обадете се на стари партньори, подновете връзките със спонсори и се опитайте да влезете в съвместни делови проекти. Ден на съзиданието и градежа. Добре е да се започнат ремонти и въстановителни дейности.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или тръгнете в дадена посока продължете и ще се радвате на успех и разбиране. До обед се съобразявате повече с плановете на другите, но следобед може да намерите своето място и базата, на която ще се развивате в бъдеще. Планирайте строежи, ремонти и преместване.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да постигнете максимума в условията, в които се намирате. Действайте активно, с натиск и без заобикалки. Може да завладеете нова база и терен, да уредите имотни отношения и да финализирате сделки. Вечерта навлизате в рисков двудневен период. Очертават се пречки на всяка крачка. Ще се наложат и грижи за близък в момент, когато не се чувствате добре.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

За родените в третата декада този ден осигурява твърда основа за преговори, за съвместни действия и работа независимо променените изисквания и условия на средата. Включете в действие всички налични резерви и не се отказвайте от битката. Успехите в досегашната ви работа и проявената отговорност ще бъдат чудесен атестат пред новите ви шефове и клиенти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес може да намерите нови източници на сила и ресурси. Ако се чувствате притеснени в работата и деловите връзки, потърсете допълнителна заетост или вариант, който да ви подкрепи материално. Днес може да намерите и тайни източници на сила и ресурс. Не отклонявайте предложения до обед. Обадете се на тези, които в миналото са ви предлагали съдействие или работа.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Действайте бързо и разпоредително. Почти до ранния следобед вие управлявате и насочвате ситуацията към удобното за вас решение. Добре е за съвместни инициативи и за сключване на партньорски договори. Старайте се да не губите инициативата, но към края на работното време ще изгубите нишката и може да направите рисков ход. Навлизате в неблагоприятен и губещ период.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят се свързва с източникът на сила, ресурси и придобивки. Добре е да се подписват нови договори или допълнителни клаузи към старите. Нищо да не с руши, а да се гради и надгражда. Може да се окажете с две дини под една мишница след поетите ангажименти, но бъдете сигурни, че ще се справите. В този ден не се отказва работа, с която ще си подсигурите гърба.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Действайте активно, започнете ремонти и преустройства, намерете майстори и набавете материали. Ден на базовите проекти, на дейностите, които ще се окажат постамент за бъдещета ви работа или любовна връзка. Родените в третата декада са в най-благоприятна позиция за сключване на договори и приемане на поръчки. Вечерта е натоварена със семейни проблеми.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Станете рано и действайте активно в посока на ремонти, преместване и пътуване. Ден за оглед на терени и имоти, на които може да се установите или да започнете нов бизнес. Пресмятат се шансове, наличности и разходи за ученика. Ден на съзиданието. Не си позволявайте да рушите без перспектива за градеж след това. Вечерта предстоят тежки разговори межу родители и деца.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на фонтана, символ на преливащата енергия, която дава вазможност да извоюваме личната си самостоятелност при всякакви ситуации. Възраждат се стари връзки. Миналото подава ръка на настоящето с мисъл за едно по-добро бъдеще. Ще давате и ще получавате подкрепа а тя ще помага да се образуват новите съюзи и екипи. Зареждате се с енергия и правите силен ход.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

3-ката изисква активност и решителни действия за завладяване и устройване в нова среда. Подпишете договори, с които да затвърдите позициите си в работата. Ще се наложи да поемете допълнителни отговорности или грижа за някого. Активността ви нараства и амбицията я следва. През 2022 натоварването ви ще стане двойно. Ще срещате силна конкуренция и трудно ще спечелите конкурси. Затова побързайте в момента да заемете пристижни постове и здрави позиции.

Родените днес до обед ще знаят много, но ще имат проблеми с комуникациите и трудно ще се налагат в средата си. Ще носят родовите таланти, но и кармата на рода. Родените до обед ще са по-силни и манипулиращи, а родените следобед трудно ще се отърват от комплексите на детството и от колебанието кой от родителите си да слушат и да следват. Не ги карайте да избират някой от двама ви. Нужни сте им заедно.