Хороскоп за 15 септември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес нищо не върви по правилата, а и да тръгне ще напълни чужди джобове и ще ви постави в подчинителна позиция. Ще се изнервите, може да разберете, че са ви прескочили в йерархията и са избрали друг за поста, който очаквате и сте си заслужили. Запазете самообладание. Този ден носи късмет за земните знаци, а на вас отрежда ролята на подченен на техните интереси и стремежи.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес може да получите работата, която ви е обещана, дори и друг да претендира или да се е подготвил за нея повече от вас. Здраво захапвате кокала. Не влагайте в нищо прекалена емоция. Сега е момента да покажете трезв ум в още по трезво тяло. Стойте далече от алкохола и стимулантите. Ще намерите слабото място на всеки изпречил се на пътя ви и ще го победите с неговите оръжия.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес много хора ще направят грешен и прибързан ход, поради неточните информации, които получават. Контролирайте емоциите, постарайте се да получите данни от няколко източника и да ги сравните. Не бързайте да купувате и помагалата за ученика. Утре може да се изисква друго. Не коментирайте нищо излишно, не се знае каква ще бъде реакцията на околните.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят е проблемен и рисков. Настройката ви е доста емоционална, очертават се сблъсъци на интереси и затруднения на всяка крачка. Въоръжете се с търпение и се постарайте да не излизате от зоната си на комфорт. По възможност не отсъствайте от работа, нещо ще се обърка.Трудно ще огреете навсякъде и все някой ще остане недоволен от вас и работата ви. Качвате кръвното.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е необходима активна самозащита от агресивноста наоколо. Всеки е с претенциите си и не е склонен да се съобразява с другите. Не бива да се действа емоционално и да се провокират хората, с които ще се окажете в един екип и отбор. Променят се правила, изисквания и разпоредби. Придържайте се към добре познатото старо във връзките. Уговореното днес утре ще се коригира.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на заземяване. Луна и Плутон от Козирог и Уран от Телец образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Всичко ще се нареди според вашите правила и очаквания. Ще спечелите овациите, ще се радвате на разбиране и внимание и ще намерите правилния изход от всяка затруднителна ситуация. Може да се очакват и подмолни действия. Ден на прилепа, много решения ще се взимат на тъмно.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

С навлизането на Марс във вашия знак в живота ви ще се появи неприятен дразнител, който ще ви въздейства до 30 октомври. В здравословен план аспектът ще провокира проблеми по отношение на отделително–половата система. И връзките ви с партньори ще се развиват на агресивно и ултимативно ниво. Някой ще се раздели с досегашния си начин на работа и живот.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Рисков ден, особено за нови инициативи. Не се съгласявайте с предложените оферти, ако усещате нещо нередно, недоизказано и недоизкусурено. Почти в края на работното време ситуацията ще се преобърне и другите ще са склонни да ви направят компромис. Днес много неща ще се правят на тъмно или няма да се обсъждат със засегнатите в ситуацията лица.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Марс вече ви облъчва в хармоничен аспект. Ставате с една идея по-разпоредителни и не позволявате намеси. Опитайте да премахнете от живота си неприятен дразнител. Контролирайте емоциите и правете избор след проучване и обмисляне на всички плюсове и минуси. Не започвайте дълготрайни проекти. Денят е добър за сеитба, за работа със земята и покупка на животни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес владете положението и поставяте другите на мястото им. Не си превишавайте правата и във всеки момент търсете начин да се подсигурите. Дават ви се повече предимства и пълномощия. Не ги афиширайте. Контролирайте емоциите. Приемете допълнителна работа, за която предваритлно сте се уговорили как ще ви се отрази и заплати. Ден на тайните споразумения.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес някой гради новото си бъдеще, а друг срутва мостове. Контролирайте емоциите, защото после няма да има връщане назад. Това, което няма да ви отмине вече ви принадлежи и е станало част от живота и личната ви програма. Налага се да осмислите новото положение, в което вече ще ставате родители или баба и дядо. Не започвайте нова работа, ако старата ви предлага сигурност.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес ще има усмивки и сълзи. Децата тръгват на училище, но не по начина, който ни се иска. Времената се менят, нужно е напасване и приемане на промените. Не си позволявайте пикове в емоционалното състояние. Не критикувайте никого и не мислете, че само вие сте прави. Днес всеки има своята истина и я отстоява на всяка цена. Така дори и заедно се чувстваме самотни и изолирани.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Двойката като лична година носи доста колебания, двойнствена игра и подход във връзките и нужда от голяма дипломатичност, за да се запазят важните за вас отношения. До края на годината уредете протаканите юридически дела, особено тези, които засягат имоти и наследства. Началото на 2022 ще бъде трудно за вас в юридически план, с което може да затрудните и близките си.

Родените днес трудно ще бъдат разбрани и оценени. Притежават сила на характера и дарби, с които ще оказват влияние в средата си и ще провокират мисленето и разбиранията ни. За родените на залез Слънце не се притеснявайте. Те имат ангел хранител. Родените на обед ще работят здраво и с труд ще си изкарват парите. Имат дарба на дизайнер и моделиер. Всякакви занаяти ще им се отдават.