Хороскоп за 6 август - петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес Луна и Плутон сключват нехармонични аспекти със Слънцето ви. Може да се решите на рискова инвестиция. Трудно ще се разбере кой печели и кой губи, но със сигурност ще си имате проблеми, ако не сте огледали добре обстановката и договорите. Проверявайте всичко по няколко канала. Ден на объркващи оферти, от които един ще спечели, а друг може да затъне за дълго.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за нови инициативи особено в посока на имотни и наследствени дела. Време е да се съберете и разберете с родата по спорните въпроси и да позволите на наследството на дедите и бащите ви да работи за благото на всички. Водете преговори с наследници. Може да получите повече пълномощия от родителите си и да дадете такива на децата. Ставате с една идея по-богати.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на разтварящият се лотос. Отворете се към нуждите на близките, опитайте се да разберете другата гледна точка и мотивацията в поведението на родителите и децата. Може да се намери нова база, помещение и терен за нуждите ви. Уредете сделка с имот, разширете територията си, така че и родителите и децата да са доволни, а вие да си осигурите повече спокойствие и личен комфорт.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Луната от вашия знак е в опозиция на Плутон от Козирог. В този ден е подходящо да уредите сделка с недвижим имот. Някой намира търсеното помещение за офис или за нови дейност, а друг се сдобива с жилище за себе си или за децата. Преговаряйте с роднини по спорните наследствени делби. Благоприятен ден за нови инициативи и за крачка в една обезпечаваща бъдещето ви посока.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят е благоприятен за уреждане на наследствени дела. Разпределят се имоти и наследства, търсят се начини за връщане на права за ползване и терени. Може да влезете във владение на собственост, която ще се окаже базата, на която в бъдеще ще се развивате. Не отстъпвайте от позициите си, подпишете нови договори, които ще ви осигуат повече права, пари и придобивки.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден с блага и хармонична енергетика. Може да се разберете с роднини по имотни въпроси и с колегите по отношение на разпределението на местата ви за работа и почивка. Стартираните нови дейности ще донесат награди, а посятото ще даде добра реколта. Да не се секът дървета и подсичат чуждите мечти и намерения. Подкрепете нечии инициативи, а ако не, поне не навреждайте другиму.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес и за родените след 4 октомври ще има кризи в отношения и връзки. Денят е важен за наследствените ви и имотни дела. Ще се наложи от едно да се откажете, за да имате друго. Роднините няма да ви направят отстъпка, а и партньорите ви в живота не се съобраяват с исканията и нуждите ви. Намерете тихо и спокойно място и медитирайте. Ден на разтварящия се лотос, търсете баланса.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес е добре да си осигуриш нужното жилище, ателие или друга база, на която да се развиваш и работиш в бъдеще. Може да спечелите дело, да направите инвестиция в собственост и да уредите наследствени дела. Ще спечелите от всякакъв тип брокерски дейности. Може да намерите нещо търсено от приятел, който в бъдеще ще ви стане дясната ръка. Вървите към успешна инвестиция.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на заземяване. Използвайте всяка предложена възможност да се устроите на по добра база и позиция в живота, в работата и в бизнеса с покупка на недвижим имот или уреждане на наследствени дела. Преговаряйте с роднините, а ако не можете дайте повече пълномощия на децата си. Лесно ще се раздели неделимото преди. Уредете срещи. Нищо да не се отлага за утре.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Луната от Рак е в опозиция на Плутон от вашия знак. Работата и професионалните задължения са противопоставени на нуждите на дома и близките. Днес е важно да започнете преговори по отношение на имотни делби. Ако вече сте спечелили дело намерете начин да впрегнете полученото в работа. Организирайте някакво производство на базата на наследен имот. Сами трябва да се справите.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят е благоприятен за брокерски дейности. Направете огледи на имоти и жилища, купете или продайте терен, участвайте като посредник в сделките на другите и ще получите добра комисионна. Всяко начинание ще е успешно и ще помогне да запазите и защитите позицията си. Следващите два дни ще са тежки и рискови, затова днес си осигурете съюзници и съмишленици.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес е важно да стъпите на сигурна база, да подсигурите семейството и децата си с жилище, да намерите квартира и да се пренесете там вече като самостоятелни хора далече от родителите. Ден за нови инициативи, които ще изискват поемане и на нови отговорности. Позволете на някой да се облегне на вас, обгрижете старите си родители и осигурете попътен вятър за амбициите на децата.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

През 2021 сте в лична година 1-ца, която налага промени, дава шанс за едно ново начало в работата и в личния живот и изисква от вас цялата ви лична и професионална концентрация. Ще водите тежки битки със закона, докато Юпитер и и Сатурн ви гледат в опозиция. В следващата година ще затвърдите положението си в бизнеса и в обществото. Сега трябва да си осигурите необходимата база и средства, но без да прибягвате до външно кредитиране. Сключете нови договори. Съберете родата, впрегнете в работа семейните пари и имоти, дайте шанс и на амбициите на децата.

Родените днес особено към обед ще работят с наследените имоти и ще ги умножат, така че постарайте се да им ги осигурите. Няма да имат бърз успех в живота. Някъде към 40-те ще развихрят напълно дарби и таланти, но пък ще живеят дълго за да се наследят на плодовете на труда си. Не отлагайте секциото за утре. Днес ще се раждат предопределените да побеждават, а утре тези, които ще изтеглят късата клечка.