Хороскоп за 5 август - четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес трудностите са на всяка крачка. Нищо няма да върви гладко. До вечерта ще се появи преграда, която трудно ще преодолеете. Доверете се на предчувствията си и не рискувайте излишно. Днес и утре ще работите за чужди интереси, докато семейните нужди и желания са оставени на втори план. Това ще ви вкара в разправии с близките и децата. Не решавайте днес и утре имотни въпроси.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Тенденцията е всичко да тръгне успешно и да повлияе положително на бизнеса и личната ви кариера. Уредете си срещи с хората, които смятате да привлечете за съвместна дейност или да разчитате на личните им инвестиции и подкрепа. До вечерта поне една цел ще бъде постигната със съвместните усилия на приятели и съмишленици. Преградите са лесно преодолими и в любовта.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Доверете се на интуитивните усещания. Днес добре планираното може да излезе от контрол, но по неочакван начин подкрепата ще дойде от страни и ще ви помогне да постигнете нещо много по-голямо и значимо. Следвайте пътя на най-малкото съпротивление и ако се появи преграда, заобиколете я и продължете. Не влизайте в открити конфликти, но ако ви предложат градивен съюз приемете го.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес е важно да направите важна крачка напред. Ще се появяват прегради, но лесно ще ги преодолеете. Не очаквайте всичко да върви гладко, но в труден момент ще получите очаквана и неочаквана подкрепа. Ден на съвместните усилия и на реката, която събира сили от различни потоци. Водете преговори, обединете ресурси и интереси в името на една обща цел и перспектива за развитие.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес и утре може да постигнете това, което в миналите дни е било невъзможно. Разчитайте и на спонсори. Ще получите откровение как е най-добре да се постъпи и ще направите верен избор. Важна цел ще бъде постигната, а това ще успокои нещата и ще даде възможност да направите и втората крачка. Доверете се на интуицията, привлечете доверени партньори, съюзници и сътрудници.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес ситуацията се отпушва и проблемите се решават. Може да сключите нов договор и да влезете в перспективни среди. Ще се намери път към всяко сърце и начин да се синхронизират мнения, позиции и желания. Ще се радвате на материална и юридическа подкрепа. Постарайте се да привлечете важни съюзници и спонсори и работата ви ще потръгне. Вие сте на ход.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес реката на вашите възможности ще се сблъска с непреодолими прегради по пътя си. Имате два избора или да подкопаете тайно стената или да я заобиколите. И за двете ще ви трябва повече време и натиск, но това не бива да ви отказва. В най-трудна позиция са родените в първата декада. Водете преговори, обединете сили и ресурси с евентуални спонсори и покровители.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на реката от възможности. Сега е момента да тръгнете в нова посока или да продължите в старата с нови съюзници и амбиции. Очертава се приток на ресурси и инвестиции. Ще почувствате прилив на сили. Може да постигнете важна цел и до вечерта да се включите в много по мощен поток от работи и дейности. Търсете хора, на които може да се опрете. Ще получите и повече пълномощия.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес всичко може да потръгне и да се уреди. Намират решение и разрешение старите конфликти. Лесно ще се разберете, ще обедините интереси, ресурси и позиции в името на една обща цел. Бъдете активни на работното място и се постарайте да сте в центъра на събитията. Ден на реката от възможности. Не пропускайте шансовете си, направете предложения, участвайте в конкурси.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес реката на вашите възможности ще срещне преграда, ще изникне непредвидено обстоятелство, което може да избегнете като заобиколите човека, който го създава. Направете завой в личната си политика. Променете и посоката на едно пътуване и така ще избегнете неприятни срещи. Старайте се да не действате директно и да не задълбочавате конфликта. Близо до вода ще получите прозрение.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за нови начинания и за старт на нови бизнес проекти. Започнете нова работа, подпишете нови договори и тръгнете смело в избраната посока. По пътя си ще срещнете съмишленици и спонсори и може би още утре ще се похвалите с победа и придобивка. Бъдете гъвкави и ако срещнете преграда сменете тактиката, заобиколете човека или проблема. Винаги ще има втори вариант за вас.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Символ на деня е вашата родна стихия водата. Идете и постойте близо до вода и може да получите прозрение или да намерите решението на важен проблем. Всичко предприето днес ще тръгне като по вода и ще ви донесе придобивки, победи и преимущества на много нива. Луната навлиза в знака на хармоничния ви Рак. Намирате съюзници и съмишленици и заедно тръгвате по пътя напред.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 9-ка изискванията към вас нарастват, особено тези за взимане на окончателни решения по дълго отлагани във времето проблеми и задачи. Направете избор, решете кой и какво ви е нужно за бъдещето и от кое и от кого може или трябва да се лишите. До Коледа вървите към болезнени решения, които ще разчистят пътя и още през януари 2022 ще стъпите на нова база и ще тръгнете по нов път. Направете разбор на връзките и осободете място за новото, което ще дойде.

Родените днес притежават един вид шесто чувство за посока, мисия и цел. Ще прокарват намеренията си и ще постигат целта независимо какви пречки ще срещат по пътя си. Ще бъдат обичани и ценени. Ако се родят към обед ще имат и завидна кариера. Родените на залез Слънце ще имат трудно детство. Родените на изгрев Слънце ще работят с парите на партньора, но е вероятно да имат шанс само за един брак и то с Рак.