Хороскоп за 4 август - сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден с объркващи сигнали. Преговорите не вървят, странични хора и фактори мътят водата и предизвикват конфликти и скандали там, където е нужен сговор и разбирателство. Смирете амбиции и изисквания към свои и чужди. Професионалните и семейни нужди и намерения са противопоставени. Не планирайте командировки, не отсъствайте от дома на 5-6-и. Не давайте пълномощия на друг.

4

Работа

6

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес никой не е склонен на компромис. И за най-дребното ще се водят спорове. Губите си времето, ако влезете в преговори. Отложете събранията и деловите уговорки за следващите два дни. Този ден изисква точно проучване и обсъждане на ситуацията на четири очи. Потърсете съвет от капацитет и дайте такъв, ако ви го поискат. Където се съберат много хора ще се стигне до скандал.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Един от дните, в които трудно се стига да общо мнение и още по трудно се действа в една изгодна за всички посока. Всеки поставя себе си на първо място и защитава своите искания без да го е грижа за нуждите на околните. Не водете преговори, избягвайте вечните си опоненти и не започвайте обсъждане на злободневни теми. Ще имате късмет само в дейности, които ще свършите сами.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на невъзвръщенците, на тези които стягат куфарите за чужбина или вече изпращат децата. Не ходете по митинги и не се събирайте с хора, които могат да ви провокират по един или друг начин. Стойте далече от разправиите на работното място и не се включвайте в битки, които не са ваши. Избягвайте пренапрежението и контролирайте емоциите. В момент на афект може да се издъните.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес всеки иска и надига глас в желанието да получи повече. Никой с никого не се съобразява. Не планирайте участия в събрания и съвместни делови инициативи. Преговорите ще се разводнят, ще се стигне до крясъци и скандали и работата ще зацикли. Желателно е да проведете разговор на четири очи с капацитет, който може да ви реши проблема. Бъдете избирателни във връзките.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Не си правете планове и не тръгвайте с големи очаквания и надежди на преговори. Днес за всичко ще се спори. Едва ли ще се стигне до края в проведените разговори и преговори. Всеки се бие в гърдите колко е дал и колко е заслужил и не е склонен на компромиси. Не е ден за събрания, за среща на екипа и за провеждане на косултантски разговори. Крясъците и скандалите разболяват.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Девизът на деня е „докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват”. На всички нива ще има обърквания в действията и програмата. Лесно може да се бръкне в меда, да се направят стъпки в посока на личното облагодетелстване. Не взимайте участие в конфликти и състезания. Огледайте се, вижте какви ползи може да имате и получите от семейните, шефски и колегиални битки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Както и да постъпите ще сте виновни или ще има опити да ви изкарат такива. Не е благоприятно за преговори, за работа в екип и за провеждане на важни събрания. Не очаквайте да постигнете лесно това, което се опитвате да прокарате в работата и в бизнеса си. Очертават се опити за изнудване и манипулация от различни страни. Скандалите действат разболяващо и водят към раздели.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Тежък и рисков ден, особено за родените след 11 декември. Луна, Нептун и Венера образуват кръст с рожденото ви Слънце. Възниква конфликт за дреболии, а за важните неща се отива направо към скъсвания и раздели. Не влизайте в преговори, старайте се да туширате в зародиш семейните разправии. Препоръчва се пост и въздържание. Прекъснете вредни и разболяващи връзки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Бягайте от местата, където се вихрят спорове, разменят се обиди и се влиза в конфликти. Ще имате ползи и успех, ако работите самостоятелно. Не участвайте в преговори. Прекъснете губещи връзки, бъдете избирателни и не искайте нищо на всяка цена. Направете промени в движение, ако усетите, че имате шанс да спечелите. Ден за среща с учителите и с капацитетите в нужната ви област.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес екипната работа е противопоказна и ще е само загуба на време. Където се съберат много хора ще прескачат искри, но където се разберете да си видите на четири очи ще се свърши много добра работа. Може да влезете в ролята на доверен човек и да работите като посредник между двама. Бъдете внимателни, имате реални шансове да спечелите двойно от една и съща работа. Бъдете лоялни.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и за родените в третата декада съдбата е подготвила неприятни изненади. Където и да отидете ще се развихрят спорове и ще се влиза в конфликти, които ще утежняват обстановката и ще вредят на работата, която е важна за всички. Старайте се да не провокирате околните. Не правете забележки и не давайте непоискани съвети. Една забележка тотално може да обърка нещата.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 8-ца ви предстои разширение, подписване на нови договори, уреждане на спорни проблеми и юридически въпроси. Очертават се битки със закона, които ще приключат до края на годината и в следващата вече всичко ще сте уредили, ще се радвате на придобивки и ще се разделите с хора и дейности, които в момента ви пречат или ви мътят водата. Не оставайте инициативата в ръцете на друг, гонете си интереса.

Родените днес може да се ориентират към юридическа кариера. Планетата на правото и закона Юпитер е в брилянтен аспект с Луната им. Ще печелят дела, ще елеминират конкурентите си, но е важно да преследват реалистични цели. В любовта ще имат двойнствени връзки и вечно ще са в обектива на клюката. Вероятна е и артистична кариера. Родените към обед ще печелят лесно овациите на тълпата.