Хороскоп за 3 август - вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Не се подвеждайте да тръгвате в нова посока и на нова работа, особено ако не сте запознати с условията, които се предлагат или налагат. Довършете започнатото и това, което сте обещали да предадете в срок. Който си изпълни задачите ще се похвали с придобивки и ще се радва на приятелска подкрепа и по-добри предложения. Нека кучетата да си лаят, а вашият керван да си върви.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят носи награда за старанията и работата ви в миналото. Следвайте основната цел и посока, не се разпилявайте в странични инициативи и се постарайте до края на деня да пресечете финала. Завършете и предайте проектите си, проведете заключителни преговори и обявете решенията си. Нищо важно да не се започва преди да се довърши обещаното и да се подготвят условията за новото.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес ще се похвалите с победа, ще завладеете позиция и място, към които от доста време се стремите. Приключете стар проект, финализирайте сделка, подпишете документи за съвместна работа и бизнес. Отдавна водени преговори може да приключат изгодно за вас. Не бързайте да започвате нови инициативи. Насладете се на победата, подредете си чувствата и приоритетите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Нищо важно и отговорно да не се предприема. Денят е благоприятен за приключване, но не и за старт на нещо ново. Изпълнете дадените обещания, довършете си работата, особено ако от това ще зависи и работата на следващия след вас. Противопоказно е да се бърза. Поспрете, огледайте внимателно това, което сте създали и направили преди да го предадете. Не допускайте брак.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Този ден дава възможност да се стигне до успешен финал в преговори и дейности, които ще стабилизират положението ви. Не се разсейвайте, не променяйте плановете и реда на срещите. Ден на фатално привличане, което ще ви отдалечи от целта. Спазвайте уговорките и съставения от миналите дни план и всичко ще е наред. Ден на костенурката, бързайте бавно и ще успеете.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на фатално привличане, което може да ви ожени или разведе. Не се отклонявайте от пътя си в бизнеса и в личната политика. Луна и Нептун са в конфликт с Венера от вашия знак. Може да ви спретнат компромат или да разберете за издънките на партньора. Останете там, където до момента сте се намирали и действали. Предприетото с голяма амбиция и страст ще зацикли и ще ви навреди.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

След дълги преговори и колебание днес постигате нещо важно за бъдещето и подписвате изгоден договор. Следвайте избраната посока. Може да се появи изкушаващо обстоятелство или някой да се опита да ви притегли в своята орбита. Не го следвайте и не се разсейвайте. Движете се като кон с капаци и до вечерта ще се похвалите с победа и постижение. Прочистете се от шлаката.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на пасивност, не отговаряйте на призивите по пътя. Следвайте посоката, която сте планирали. Не отклонявайте за друг ден и договорените срещи. В личната ви вселена може да се вмъкне нелоялен човек или провокатор. Ден на фатално привличане и в любовта. Ще имате неприятности, ако се решите на изневери, а екстрите ще са под очакванията ви. Ден за приключване, а не за старт на нови проекти.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за довършване на поетите в миналите дни задачи. Не се разсейвайте, не тръгвайте в нова посока, независимо кой и по какъв повод ви търси, какво предлага и какво иска. Днес е важно да се стигне до финала, да се уредят сметките, да се представят доклади и да се предаде готовата продукция. Не бързайте с новите поръчки, направете рекапитулация на приключилите сделки.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес финализирате успешно преговори получавате поръчките, за които сте кандидатствали и доставките, които сте направили. Ще ви се дадат и повече пълномощия. Някой ще дочака повишение, ще получи и спечели извънредни пари. Действайте на няколко фронта. Не започвайте нова връзка, а се концентрирайте над старите и проверени с времето отношения. Не е ден за изневери и нов избор.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за финализиране на работни проекти, за предаване на доклади, за уреждане на документи и регистрации. Нещо, което отдавна сте започнали вече може да бъде приключено с успех и да ви донесе чаканите екстри. Побързайте и с ремонтите, защото до няколко дни нова работа може да ви се отвори. Ако днес получите предложение поискайте време за размисъл и дайте отговора си на 5-6-и.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на крокодила. Няма да има прошка за невнимателните и за тези, които не са в час с изискванията на момента. За родените във втората декада проблемите ще са повече. Луна и Венера са в конфликт с Нептун от Риби. Нереалните ви страсти и очаквания ще се сблъскат с реалностите. Ще се пролеят сълзи, ще се загубят позиции и приятелски връзки. Ще ви е трудно да избирате.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

През 2021 сте в лична година 7-ца. Тя ще капсулова някои от връзките ви, ще ви дистанцира от старите приятели и може да ви насочи в нова посока, към нови връзки и занимания. В момента Слънцето ви е в опозиция на Сатурн от Водолей и в квадрат с Уран от Телец. Тези аспекти ще ви действат до март 2022 и ще ви поставят в неизгодна позиция. Не е добре да теглите кредити в момента. През 2022 ще стартирате нова дейност и ще тръгнете в нова бизнес посока. Ще разрешите един проблем, но и нов ще си създадете в първите месеци на годината.

Родените днес ще преследват големи цели, които ще им отнемат доста от времето. Ще имат инцидентни любовни връзки, но в професионален и интелектуален план ще стигнат върхове. Добре е около 29-30 г си възраст да се оженят, защото после кариерата няма да им остави време за това. Родените към обед може и да не стигнат до брак. Много е важно да не продават наследени имоти. В тях има нещо ценно и за наследниците им.