Хороскоп за 2 август - понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на генерални промени в начина на работа и живот. Старото си отива, започват промени на всички нива, които ще ни изведат на по-добри позиции, разбира се ако се случат и получат. Не е без значение на каква база ще стъпите, какви договори ще сключите и как ще си постелете в бизнеса и в живота. Заемете се и с неотложните лечения. Край с изчаквателната политика.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ще се почувствате силни и можещи и ще направите силен ход. Движи ви някакво особено откровение за бъдещето. Готови сте на генерални промени в начина си на работа и живот. В този ден се залагат основите на нещо ново, което може да ви донесе повече печалби и късмет отколкото предполагате. Не оставайте в старата губеща позиция. Включете резервите на пълна мощност.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

И ако до днес сте вървели тихо и кротко в една посока, днес се решавате на промяна, правите нещо, което другите не очакват от вас и дори вие не сте очаквали от себе си. Преследвайте важните си цели и задачи, променете подхода. Днес може да намерите подкрепа и да завладеете нова база и лична позиция в бизнеса или на работното място. Не оставайте друг да взима решения вместо вас.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Промените от предните дни налагат нов подход в новата ситуация. Днес за всеки е важно да стъпи на сигурна база, да поднови договори и да подпише нови. Подсигурете се максимално и ако на едно място чувствате несигурност създайте си връзки и започнете странична дейност. В момента печелят тези, които впрягат два коня в колесницата на бизнеса си. Дръжте здраво юздите с нови договори.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ще имате неприятности с представителите на закона и институциите. Ще се наложат корекции в плана. Сменете подхода, базата и гледната точка. Не е без значение какво ще поискате и как ще оползотворите шансовете си. Съветът е да не се вкопчвате в старата позиция, в която вече нямате защита. Усещате, че ви притискат с искания, а възможностите ви за реализация са почти нулеви.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на тежки битки и сладки победи. Към обед Луната навлиза в Близнаци и до вечерта ще задвижи неприятен аспект с Марс от Дева. Хората с власт в живота и работата ви ще се окажат на тясно и ще имат нужда от вашите услуги. Търсете промяната, пазарете се. Край с компромисите, които провалят личните ви инициативи. Един си събира багажа, а друг чака повод да го направи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за реформи и нововъведения, както в работата, така и у дома. Сега е момента да се приключи със старото, да се започне начисто с нови хора, нови правила и нови средства за работа и производство. Направете нововъведенията, които ще ви улеснят и ще помогнат и на домакинството ви. Време е да се поставят условия и ултиматуми, където и доколкото е възможно. Действайте силово.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес правите крачката, която дълго сте отлагали. Време е за коренна реформа, за търсене на нова среда и на нови варианти за работа и живот. Навлизаме в период, в който старото се руши, саздават се нови отношения и падат някои забрани. На тяхно място създавате нови връзки и може да си осигурите по-добра база за развитие в бъдеще. И сексуалната ви енергия се събужда.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ще се случват събития, които ще предизвикат коренен обрат в отношенията и деловите връзки. Взимате решение за промяна. Усещате, че няма как да избягате от преустройствата започващи на работното ви място. Постарайте се вие да движите играта, а не да се влачите на опашката. Не се противете, прегърнете промяната и гледайте само напред. Ден за начало на ремонти и строителство.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на откровение за правилната посока. Време е да се направи избор, да се предприемат решителни действия, да се стартират важните лично за вас дела. Не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас. Сексуалната ви енергия бележи високи нива. Време е да си подредите живота и да се погрижите за здравето. Включете скритите резерви на пълна мощност.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес съдбата завърта колелото и ви помага да изплувате от грижите, да направите печеливш ход и да си върнете загубените позиции, пари и права. Ден за коренни преустройства. Време е да се откажете от услугите на нелоялни хора и да си гоните личния интерес. Връщат се каещите се грешници, но този път внимавайте, поставете условията си, не прощавайте с лека ръка грешките.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Станете рано и се опитайте да бъдете първи в местата, където ще вършите важна и отговорна работа. Навлизате в период на генерални реформи в живота, в работата и в партньорските връзки. Родените в първите дни на зодията първи ще влязат в конфликт и до вечерта ще се наложи да направят болезнени избори. Погрижете се за здравето си, не отлагайте прегледи и лечения.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

6-та като лична година ще ви донесе придобивки и предимства, нова любов и разширение в дома. Може да се водят и спечелят имотни и наследствени дела. Ще се засилят проблемите с родители и деца. Ще се наложи да отстъпите от някои позиции или пред исканията им. Обърнете внимание на здравето си и това на близките си, за да не бъдете затруднени във важен за кариерата ви момент. До средата на декември сте в трудна юридическа позиция.

Родените днес до изгрева на Слънцето ще държат повече на материалното. Родените след това с Луна в Близнаци ще са много по-контактни и за тях ще е по-важна кариерата, признанието и професионалната реализация. Не е добре да имат юридическа или военна кариера. Често ще попадат във властта на емоциите, затова сцената за тях е по-добро място за изява. Ще налагат новите тенденции в модата.