Хороскоп за 1 август - неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес е точният съвпад на Меркурий със Слънцето. Това е аспектът на гения-глупак, на този който може и знае много, но ще се подведе и ще подари почти без пари личните си открития, дарби и таланти. Нищо важно да не се предприема. Лесно се попада в лапите на хитри мошеници. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой се отказва от неравностойните битки и стяга куфарите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес няма прошка за лаиците и за тези, които не са подготвени за изискванията на живота. Няма да направите копромис на никого, но и не очаквайте такъв. Отварят се огромни апетити и който захапе кокала няма да го пусне. Ще минете през неприятни разговори, в които ще се действа от позиция на силата. В хороскопа ви се задвижва стар кармичен кръст. Хора от миналото променят бъдещето ви.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на остри битки на интереси и позиции. Не провокирайте околните, не участвайте в преговори, не засягайте болни за околните теми. Желателно е да се срещнете с учителите и треньорите си, с тези които признавате за капацитети и винаги се допитвате до тяхното мнение. Нищо ново да не се започва. Избягвайте разправиите и спазвайте правилата на пътя. Приберете се навреме у дома.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на елиминации. От живота ви може да изчезнат не само някои врагове, но и приятели. Ще се водят битки, които може и да не ви засегнат пряко, но в бъдеще ще ограничат пълномощията ви. Може да се засегнат неприятно някои вложения и средства, които сте оставили на чуждо пълномощие и разпореждане. Не се включвайте в съвместни бизнес инициативи. Тълпата е неуправляема.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е точният съвпад на Слънце и Меркурий. Като се добавят и критичните аспекти с Луна и Уран и опозицията със Сатурн ще бъдете обект на тежки изпитания на съдбата. В желанието да имате много ще останете без нищо. Не играйте хазартно, не си превишавайте правата, особено на пътя и се съобразявате с исканията на родителите и децата. Каквото загубите трудно ще си го върнете обратно.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на гениални прозрения провокирани от съвпада на Меркурий със Слънцето. И докато другите водят битки за позиции и пари, вие може да изработите и изпробвате новата си тактика и лична политика, от която може да очаквате ползи. Днес апетитите са огромни, не позволявайте на никого да се ползва безплатно от създаденото и направено от вас. Обмислите добре нещата и определете цената.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес имате големи шансове, стига да използвате тактиките на прикритието, привидния отказ от борбата и двуличието. Тези, от които по някакъв начин зависите си разменят удари под кръста, разсейват се и силата им намалява. В удобния момент може да вземете и да се доберете до това, което в други дни трудно бихте получили или ще ви дадат. Влезте в ролята на незаменимия.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на хората с лакома захапка. Очертават се сблъсъци на интереси, опити да се вземе повече отколкото си заслужил или договорил. Необходима е коренна реформа. Един от дните, в които трудно се намира изход. Някой може да реши да напусне страната. Не се подавайте на провокации, бъдете много внимателни със здравето си. Следете кръвното, вероятни са хипертонични кризи.

4

Работа

3

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на битки и разправии на всички нива. Не очаквайте отстъпки или пък реверанси от страна на близки и приятели. И предложеното обслужване няма да е на ниво. Ще се влезе в скандали и недоразумения, които развалят почивката ви и семейните връзки. Някой ще се опита да ви стовари своите задължения. За всичко ще се плаща с лихвите. Не правете резервации и големи покупки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден с хармонични и стимулиращи аспекти, но само за вас. Няма да ви засегнат битките на другите. Имате предимство, влизате в ролята на третия, който взима това, за което други двама се бият. И в любовта сте на прага на връзка, която ще ви постави в любовен триъгълник, но някой друг ще е тъпият ъгъл в нея. Съветът е да се дистанцирате от разправиите и да работите за личния си интерес.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Това ще е може би най-трудният ви, рисков и проблемен ден за месеца. Луна, Уран и Венера са в конфликт със Слънцето на родените около 5-15 февруари. Засилва се тенденцията към скандали и авантюристично поведение. Спазвайте правилата, особено на пътя и внимавайте с алкохола. Каквото загубите в този уикенд трудно ще си върнете. Не предприемайте нищо важно за бъдещето си.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Този ден ще ви донесе предимства поради грешките и проблемите на конкуренцията. И докато другите водят тежки битки, вие получавате нещо наготово. Случайността ще работи във ваш интерес. Ако срещнете хора в тежко положение и им помогнете ще спечелите покровители и спонсори за бъдещето. Всичко, което приключите днес ще ви донесе пари, популярност и благополучие.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 5-ца ви предстоят промени, пътувания, устройване на ново място, нов начин на живот и работа. Тенденцията е животът ви да се промени от раз и да тръгне в една съвсем нова посока. След новолунието на 8 юли късметът ви ще проработи с по-голяма сила, но в днешния ден не поемайте излишни рискове. В момента отношенията ви с роднините са обтегнати. Опозицията със Сатурн и квадратурата с Луната носи проблеми с родители и деца.

В хороскопа на родените днес действа кармичен кръст, който ще засегне болезно отношенията им с близките. Тези деца ще са винаги между чука и наковалнята на родителския интерес и амбиция. Ще бъдат подсигурени материално, но и големи ограничения ще им бъдат налагани. Лъвът е царят в зодиака, но родените днес при точният съвпад на Слънцето с Меркурий могат да бъдат ръководени от шута в царството си. Не им подкопавайте авторитета и вместо с приказки ги запознайте от малки с книгата на Макиавели „Принцът”.