Хороскоп за 31 юли - събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес може да откриете и да се внедрите в печеливша пазарна ниша. Търсете консултации от специалисти, независимо скъпите им услуги. Информирайте се добре за настъпващите промени в средата, към която сте насочили личния си интерес и амбиция. Случващото се днес и утре ще ни раздели на печеливши и губещи. Добре осведомените ще успеят да извлекат ползи.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Луната навлиза в Телец преминавайки през градусите си на финансова екзалтация. Може да напипате златна мина и да реализирате печалби, ако сте проучили търсенето и предлагането на пазара, ако имате информирани съветници и свежи ресурси. Влезте в нов екип или създайте такъв, стартирайте съвместна дейност. Ще получите подкрепа и ще намерите нужното финансиране.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Наученото и проучено днес ще ви даде възможност да направите силен ход в следващите дни и седмици. Обадете се на доверен човек, който е специалист в интересуващата ви област. Обменете информация и сондирайте мнения. Не правете публични изказвания и коментари в социалните мрежи. Днес конфликтите са там, където се съберат много хора с различни амбиции.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес печелят добре информираните и тези, които са в час с изискванията на средата. Добре е да се внедрите в нова група по интереси. Запишете се и за нов тренировъчен или оздравителен курс. Нищо да не се прави повърхностно. Някой открива своята златна мина в чувствата. Срещите ви са с перспектива за бъдещата ви работа или връзка. Не се ограничавайте в пътувания и контакти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Луна, Уран и Сатурн са в конфликт с Меркурий и Слънцето от Лъв. Денят е неблагоприятен за нови инициативи и пътувания с неподходящите хора. Проучете нещата, преди да вземете каквото и да било решение. Неблагоприятен ден за оперативни намеси в областа на гърлото и щитовидната жлеза. Засяга се тежко гърлената чакра, която отговаря за прошката. Ще ви е тежко, ако не може да простите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес родените в първата декада може да привлекат последватели или сами да последват някого в новата му група или идея за нова лична и професионална инициатива. Важно е да работите в екип, да сондирате позиции и мнение с хората, на които вярвате или до момента винаги сте се опирали. Давате си сметка с кого се допълвате в работата и в живота. Излезте с предложение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на тайното знание, но и на неговото придобиване, усвояване и използване. Научете и проучете някои тактики и практики в посоката на личния ви интерес. Всичко, до което се доберете като информация и препоръка ще ви влезе в работа, ще защити и стимулира и утрешните ви инициативи. Запишете се в нов квалификационен курс. Днес сте призвани и призовани и за учители.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца и до вечерта сключва тежки и ограничаващи аспекти. Бъдете внимателни със здравето. Не играйте хазартно, спазвайте дистанциите и законите и не си превишавайте правата. Едно пътуване може да не ви заведе там, за където сте тръгнали. Ще се наложат промени в движение, които няма да са приятни или ще ви костват много.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на тайното знание, което дава повече пълномощия и възможности за печалби и изява на тези, които го притежават. Сега е момента да влезете в среда на съмишленици, да развиете дарбите и да направите крачка към ново лично хоби. Срещите носят перспектива за бъдещето. Влизате в редиците на доверените хора. Подновете карти и абонаменти, влезте в нов творчески екип.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Идват събития, които ще ви донесат късмет, придобивки и нужното ви финансиране. Родените в първата декада са в по-силна позиция и може да оглавят работата и амбициозните начинания на тези, с които живеят и работят. Нещата ще се развиват по най-добрия за вас начин в една трудна ситуация. Вадите късмет от лотарията на живота и дано използвате максимално шансовете си.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес губите по точки в битката за късмет, постове и позиции. Очертава се провал в работа и дейност, която не сте проучили добре или нямате надеждни помощници и консултанти. Ще спечелят добре информираните и тези, които са в кръга на доверените хора. Няма да ви откажат работа, но не очаквайте да ви заплатят както се полага. Подпишете договор, не вярвайте на голи обещания.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят покровителства тези, които ще отделят нужното време за подготовка, за проучване и разузнаване в тила на конкуренцията. Подходете добросъвестно към поставените задачи и към това, което сами сте решили да научите и проучите. Не си спестявайте усилията и печалбите няма да закъснеят. Проучете предпочитанията и намеренията на тези, с които ще се срещате.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

7-цата носи двоен отлив на сили и енергия. В тази година за всичко ще ви трябват повече усилия. Търсете пътя на компромиса. Ако се отвори възможност променете работа и местоживеене, независимо, че това ще ви лиши от някои приятелски връзки. В момента е важно да търсите нова среда, да позволите на нови хора да влезат в работата и в живота ви и да дадат нови стимули и насоки. Отношенията с родители и деца са трудни.

Родените днес още от малки ще проявяват дарби, които ако бъдат развити ще им донесат богатство и слава. Родените на изгрев Слънце ще омайват тълпата със своите таланти, ще имат много почитатели и последователи. Никога няма да са бедни, ще бъдат удостоявани и с награди. Ще бъдат водещи в професията и пионери в нови дейности. С родителите си ще имат търкания. За тях важи поговорката че „никой не е пророк в собствения си дом”, затова бързо трябва да го напуснат и станат самостоятелни.