Хороскоп за 30 юли

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на реката от възможности. Пътят ви ще криволичи между двата бряга на реалното и нереалното. Може да сключите успешни договори, ако точно определите това, което може да дадете и това, което искате да получите. Не едно място може и да ви откажат, но на дуго със сигурност ще ви приемат и работата ви ще потръгне. Бъдете настойчиви и ще стигнете до морето на амбициите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ще запомните този ден с някакво особено, непредвидено и рисково събитие и с проблем, който ще ви изправи на нокти. Но в момента в хороскопа ви действат огромни съпротивителни и спасителни сили, така че лесно ще преодолеете препятствията и ще се измъкнете от проблемите. Спазвайте правилата на пътя, не нарушавайте разпоредбите и си осигурете приятелска и роднинска подкрепа.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

3

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за нови творчески инициативи, за сключване на договори и уреждане на имотни отношения. Може да направите изгодна сделка. Действайте активно, пътувайте, направете огледи на място и търсете съмишеници. Това е ден на неукротимо движение напред и нагоре към места и позиции на личния ви интерес. Ще си проличат родените да побеждават. Ден на личния ни триумф.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

За родените в третата декада ще има повече стопиране и натиск, но като цяло до вечерта ще постигнете напредък в преговори, ще уредите поръчки и доставки и ще подновите отношения с партньори в бизнеса и в личен план. Денят се свързва с колесницата на победата. Едно пътуване може да промени в положителна посока връзките и да ви осигури предимства в бъдещета ви дейност.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е добре за създаване на нови връзки. Активизирайте се максимално, търсете начин да си върнете и загубените бизнес позиции. Привлечете нови партньори, потърсете и старите доказани във времето приятели. Вечерта ще навлезете в рисков период и в следващите дни ще попадате в критични ситуации, които ще изискват бързата ви и адекватна реакция, както и разход на големи суми и средства.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес ще постигнете максимума при преговори и ще обедините сили и ресурси с важни партньори. Проведете нужните разговори, стиснете си ръцете с взаимно изгодна сделка и не се отказвайте от нито една своя инициатива. Ще получите подкрепа и финансиране, ще осъществите стабилна връзка и съюз, който ще ви помогне да излезете от кризата. Ще си проличат родените да побеждават.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в третата декада са в трудна позиция на избор, но вероятно ще им се наложи. За другите от обед ще има разведряване на отношенията, възможности за пътуване и гостуване и приятни мигове с приятели. Навлизате в период на делови предложения. Срещите тази вечер може да ви извадят от недоимъка и да ви включат в печеливша работа и бизнес. Ден на преустройства.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да се постигне много. Пътувайте, уредете срещи на място, огледайте терени, преговаряйте и търсете нови партньори и нови възможности за лична реализация. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо на сметка. Стиснете си ръцете и обединете интересите си с близки и роднини. Може да се поемат рискове, но вечерта вече ще постави някои ограничения.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в третата декада ще извадят късмет в сделките, ще сключат успешни договори и може да продадат непродаваемото. Позволете си умерен риск. Пътувайте и преговаряйте на място. Може да осъществите и здрава емоционална връзка. Печелите доверие. Емоциите ще са само част от работата, която ще вършите, но ще дадат нужната спойка. Не товарете стомаха си с тежка храна.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в третата декада да внимават с имотните и наследствените делби. Може да намерите търсения купувач или продавач на предлагания или търсен от вас имот. Търсете нова база и терен за бъдещата си работа и живот. Не се обвързвайте с непроверени хора. Ако нарушите правилата и принципите на играта и другият ще го направи, а така и двамата ще сте на загуба.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Нищо важно и отговорно да не се отлага за следващите дни, в които само ще давате и ще обслужвате другите. Днес имате шанс да постигнете близки и далечни цели, да се внедрите в перспективна група и среда и да направите силен ход в бизнеса. Сключете нов договор, водете принципни преговори, определете цени на стоки и услуги. Пътувайте и договорете всичко на място.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на високите постижения и цели. Уредете си среща с хора важни за бъдещата ви работа и дейност. Може да получите голяма поръчка или да направите изгодна инвестиция. Ден на протегнатите ръце. Не лъжете и водете принципна политика. Пътувайте, направете огледи, посетете пазари и панаири. Ако нещо ви спре погледа не го подминавайте, вземете го и ще ви остане спомен.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В година 6-ца, очаквайте придобивки за дома и нови членове в семейството. Основната ви битка ще е за самостоятелност при взимане на важни решения. Увеличават се личните ви пълномощия, излизате от сянката на родителите или на шефа, който до момента ви е ограничавал. Може да започнете самостятелна дейност или да затворите работния си цикъл. Някой ще си даде сметка, че понякога ограниченията са и надеждна защита от тежките условия навън. Не водете чужди битки, защитете си личния интерес. Родените днес до обед са хора на големете възможности, но и на големете претенции. Луната им се намира в зоната на големите диктатори. Може да се съюзят с хора родени в края на Овена и да постигнат много. Родените вечерта ще имат по-добри материални условия, дори и без да си мръднат пръста. Ще получат наследства и по двете родови линии, но не бива да играят хазартно, за да не загубят всичко. Имат царския аспект на пилеенето на пари спечелени от друг.