Хороскоп за 29 юли

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес всичко може да се постигне с лекота. Прекрачвате бариерите по пътя и в ума си и може да постигнете важна цел. Пазарете се, търсете срещи с настоящи и бъдещи партньори, поставете условията си и обявете личните си оферти. Това не значи да се разпилявате в различни посоки. Започнете от най-важното и като го уредите се прехвърлете на следващото. Нужно е планиране.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

6

Късмет

6

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят дава възможност да се прекрачват прегради и ограничения. Проблемът е, че някои от тях играят роля и на надеждна защита срещу злото и негативизма наоколо. Не нарушавайте правилата, движете се като реката в коритото на личните си нужди и интереси. Обединете силите си с близки и приятели, които сте тествали в миналото и знаете, че може да им се доверите и в добро и в зло.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на рокади. Разместват се постове и позиции. Мрас навлиза в нехармоничната ви Дева. Ще ви бъдат поставени тежки условия, но за родените в края на Близнаците късметът ще проработи и ще се появи силен съюзник. Родените в началото на зодията ще се наложи да търсят защита от закона и институциите. Бъдете дипломатични и тактични, но си търсете правата.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес и за родените във втората декада ще има пречки и прегради по пътя, ще се налага да се връщате, да подновявате документи, да вадите нови или да доказвате наличности и възможности. Ако сте тръгнали с голямата кошница и смятате да вършите няколко неща едновременно ще объркате нещата и нищо няма да се получи и спечели. Концентрирайте се върху най-важната цел и задача.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Марс напуска вашия знак. Агресивността ви се смирява, намирате дипломатичен подход и преодолявате спънките и преградите по пътя си. Проблемът е, че с Марс си отива и една важна за вас защита. Някой, на когото сте разчитали може да премине в противниковия лагер или просто да напусне полесражението. Концентрирайте се максимално върху най-важните предстоящи дела.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

От днес с навлизането на Марс във вашия знак се активизирате максимално и задвижвате важните си проекти. С лекота ще преодолеете преградите и ще постигнете поне една важна цел. Карайте нещата по степен на важност и като свършите с едното, тогава започнете другото. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ако днес нарушите принципите си или излъжете, сърдете се на себе си. Намеренията ви ще бъдат разкрити, ще изпаднете от една класация и ще съжалявате за стореното. По-добре замълчете и се дистанцирайте, вместо да кажете и направите нещо необмислено. Противопоказно е да се тъпчете с много и тежка храна. Неблагоприятно за вадене на зъб и оперативни намеси в областа на главата.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Напрежението спада, Марс вече ви облъчва в хармоничен аспект. Насочете енергията си повече към творчество. Битките за власт остават встрани от пътя. Съсредоточете се върху най-важната си цел и ще я постигнете. До края на деня може да немерите път и подход към всеки и да привлечете съюзници. Преговаряйте, подпишете новите си договори, стартирайте нова дейност и връзка.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес може да постигнете много, ако не позволявате да ви притискат и налагат мнения. Водете принципна политика и не се свързвайте с тези, които нарушават дадената дума, независимо екстрите, които ви обещават. Лагерите се оформят, вече знаете кой ви е конкуренция и кой може да привлечете като потенциален партньор. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към върха.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

За родените във втората декада пречките и спънките ще са на всяка крачка. Този ден е проверка за амбицията ви и за това докъде може да стигнете. Някой ви пришпорва, а друг залага прегради по пътя ви. В такъв момент не бива да се ангажирате с много работа и дейности. Започнете с най-важното и когато го приключите се обърнете към следващото. Лесно влизате в преразход.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес бавно и методично ще постигнете набелязаните цели. Вървете си по пътя и не поглеждайте встрани. Не променяйте плановете си в движение. Карайте по зададената и синхронизирана с портньори и близки програма, за да не навредите на тези, които очакват подкрепа и действия от вас. Лесно се стига до преразход на сили и средства. Вечерта си поръчайте сън.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден за нови начинания. Лесно се преодоляват прегради. Ще се решите на крачка, от която в миналато сте се притеснявали. Някой ще се обясни в любов, друг ще си поиска увеличението на заплатата. Не бива да се действа в много посоки едновременно. Подхванете най важната задача и като я уредите започнете нещо друго. Силата ви намалява. Неблагоприятно за лечения с биополе.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

2021 е за вас лична година 5-ца, която ще ви донесе разширение, пътувания и възможност за разширяване територията ви на работа и влияние. Прекрачвате граници и ограничения, освобождавате се от оковите на неприятни зависимости и успявате да постигнете голяма част от амбициите си. В момента битката ви е с авторитетите, със старото мислене, с консерватизма ви и този на средата. Време е да счупите клетката, в която сами сте се заключили или някой ви е затворил с наложените норми и сключените наравностойни договори. Родените днес притежават голяма регенерираща сила, спортен и състезателен дух, които ще им помогнат да постигнат рекорди и да завладеят престижи позиции в работата и в живота. До края на 2023 може да се преместят с родителите си на много по-добро за развитието им място. Не бива да играят хазартно. Ще печелят много, но и много ще пръснат по удоволствия. Те са деца на живота, ще дават много, но и много ще взимат. Добре е да се разпореждат със семейните имоти след 40 г си възраст.