Хороскоп за 28 юли

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Луната навлиза в Овен и преминава през точката на обсебването. На никаква цена днес не се обвързвайте и по възможност ограничете контактите в мрежата. Паяците дебнат. Ще ви се предлагат изкушаващи варианти, отстъпки и бонуси, които ще си платите с покупката на стоката, която може да е извън гаранция и срокове на годност или с различни дефекти. Бъдете внимателни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на голямото харчене и пазаруване. Може да направите непредвиден разход. Ще ви канят на престижни мероприятия, където не може да отидеш как да е. Меркурий навлиза в Лъв, а Юпитер във Водолей и двамата застават в критични аспекти спрямо Слънцето на родените в първата декада на Телеца. Днес дори и чичо Скруч ще се изръси. Дано разходите ви доставят радост или зарадват друг.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на изкушаващи предложения, които може да ви вкарат в блатото на задлъжняването. Не се ловете на бас и не участвайте в залагания. Може да бъдете изкушени от безбройните реклами и да направите неизгодна покупка или инвестиция. Проверявайте по различни канали всяка получена информация преди да реагирате. Не се препоръчва обвързване с нови договори и брачно предложение.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Критичен ден, особено за родените до 1 юли. Както и да постъпите ще сбъркате, затова не правете никакъв избор, не поемайте излишни рискове и не участвайте в големи вложения. Може да станете жертва на нелоялни търговци и да изпаднете под нечие влияние. Не се женете и не сключвайте нови договори. Ще ви е особено трудно да запазите личната си самостоятелност.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес Меркурий навлиза в Лъв, а Юпитер в знака на опозицията ви Водолея. Това е царски аспект, свързан с харченето на чужди пари с лека ръка. Внимавайте за какво и колко давате. Не бъркайте в меда. Не се опитвайте да парадирате с възможностите си, с постовете и влиянието, които имате в социума. С такъв подход ще привлечете агресия и негативната реакция на обществото.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на мрежата, лесно се оплитаме в мрежи от лъжи или попадаме в лапите на хитри мошеници. Не се предоверявайте, проверявайте по няколко линии всичко, което ви казват и предлагат. Бъдете сигурни, че нещо остава скрито от погледа ви дори в една изрядна на пръв поглед сделка. Не се обвързвайте, не се женете и не подписвайте нови договори. Постойте край огън, прочистете мислите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

От днес юридическата ви позиция се стабилизира. Юпитер се връща в знака на хармоничния ви Водолей. Постарайте се в следващите месеци да уредите спорните юридически дела, документи и разрешителни. Днешният ден залага пред всеки капани на страста и на желанието да се вземе и употреби повече. Не правете нищо прибързано и не се обвързвайте.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес ще се охарчите и то за не съвсем нужни неща. На всичко отгоре може да ви пробутат и фалшификати или стоки с изтекъл срок на годност. В отношенията се прокрадва желанието да извлечеш полза на всяка цена и да преметнеш другия. Ден на паяците, които плетат мрежи и ловят наивници. Всеки може да бъде излъган и ощетен в момент, когато си въобразава, че прави удар.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Предстоят рокади в знака на Лъва, с който сте свързани в професионален или приятелски съюз. Меркурий навлиза в Лъв, но утре Марс ще го напусне. Така за вас ще се яви възможност за нова работа и нов делови ангажимент, но в утрешния ден и съпътстващата го конкуренция ще ви извива ръцете. Постарайте се днес да добиете максимални права и възможности за контрол над ситуацията.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят променя правилата на играта и някои закони в деловите отношения. Меркурий напуска Рака и вече няма да ви гледа в опозиция. Ще се отворят вратички в бизнеса, които ще спомогнат да се закрепите и укрепите на завладените позиции. Днес е важно да не се обвързвате с никого независимо изкушаващите предложения. Ден на мрежата, всеки може да бъде оплетен в обещания.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Лъва, но пък навлизащият в Дева Марс вече няма да ви гледа в опозиция. Натискът към вас ще намалее, но конкуренцията ще заложи капани. Не правете излишни разходи в желанието да покажете ниво. Вдигат се цените на услугите, които ползвате. Време е и вие да го направите. Ден на мрежата, стойте далече от изявите в социалните мрежи.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и за родените след 11 март ще има повече екстри, ще се отвори възможност да се прокарат планове, намерения и идеи и да се получат нужните инвестиции. Ще усетите кой в действителност ще ви помогне и услужи и кой тайно или явно ви мъти водата. Променяте отношенията си към някого, а това ще доведе и до промяна в тактиката ви на работа и действия. Маските падат.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 4-ка, пътят ви е като бягане с препятствия. Трудностите са на всяка крачка. До средата на октомври планетата на кармичните изпитания Сатурн ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Всичко при вас ще става по трудния начин. След това работата ви ще потръгне и през 2022 ви очакват пътувания, преместване в нова среда и нов начин на живот. Но в момента е важно да си изпълните обещанията и да си платите дълговете. Родените днес сутринта ще бъдат обсебени от идея, която може да отнеме голяма част от живота им докато не се реализира. Да се пазят от злоупотреби с алкохол и лекарства. Родените на обед ще печелят конкурси, но трудно ще понесат тежеста на славата и може да се поддадат на всякакви изкушения. Родените малко след залеза на Слънцето ще бъдат много добри психолози и психоаналитици. Близък роден около 20 февруари ще ги покровителства. Родените в първите дни на Овена са благоприятните им партньори.