Хорскоп за 27 юли

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Опитайте да се видите отстрани. Ден на маймуната. Не се знае кой от коя страна на клетката стои. Старайте се да не губите свободата си на избор и придвижване. Не сключвайте договори, които биха ви застопорили дълготрайно, без защитаващи правата ви клаузи. До три дни ще ви се отвори много по-добра възможност за работа и връзка. Не продавайте евтино и идеите си.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес си даваме сметка какво сме спечелили и загубили с действията или бездействието си вчера. Предстои преобразяване. Виждате някого в истинската му светлина и вече може да вземете решение дали да продължите или да се откажете от връзката и от взаимните си действия и услуги. Ще се разкрият тайни рани, може да разберете и нечия тайна, с която не си позволявайте да спекулирате.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ако действате самостоятелно и не разкривате картите си пред всеки ще имате успех в този ден. В момента се получава по заслуги от миналото. Може да ви се обадят тези, които нещо ви дължат, но и тези, на които сте длъжници. Маските падат, ще видите близки и приятели в истинската им светлина и е време да си направите изводите. Опитайте да се видите отстрани и да се откажете от илюзиите.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

За родените около 10 юли днес действа пръстът на съдбата. Картинката ще се избистри, ще намерите начин да постигнете своето и да прокарате идеите си. Ще имате и нужната юридическа защита, но от утре вече Юпитер ще напусне Рибите и ще помага повече в делата на Водолея и другите въздушни знаци. Не пропускайте шансовете си, днес се получава по заслуги.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на кривите огледала и кривите сметки. Събуждате се с някаква идея, която може и да донесе предимства стига да е стикована с подходящите хора и да се напасне на поставените изисквания. Ще искате едно, но ще получавате друго. Може да се поднови и подлюти старата ви кожна алергия. Ще почувствате и някаква особена елергичност към хора, които преди сте харесвали.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ще почувствате някаква особена студенина, независимо какво е времето навън. Отношенията охладняват, дистанциите се увеличават, никой не показва истинските си чувства и предпочитания. В такъв момент някой ще се опита да ви наложи своите идеи и амбиции и да ви привлече като работна сила в проектите си. Днес и утре не е добре да се обвързвате, независимо изгодните условия.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес е важно да оценявате правилно реалностите. Всеки стои пред своето огледало. За един то е криво, за друг правилно отразява нещата. И околната действителност е в синхрон с настроенията ни. Ще разберете нещо, което е било скривано от вас. Не реагирайте прибързано, обмислете, проверете и намерете начин да извлечете дивиденти от грешките на другите.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес природата е в синхрон с усещанията ни. Ако сте радостни и времето ще е слънчево, а ако в живота ви назряват бури и навън ще е така. Ще ви хрумнат чудесни идеи, които реализирани творчески и навреме ще ви донесат ползи и награди. Днес падат маските в отношенията и истината си пробива път. Може да намерите верни съюзници и да усетите кой ви лъже и кой ви обича.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес сте заслепени от нечие въздействие и може да прегърнете като свои чуждите идеи и намерения. Трудно преценявате обстановката, оставате се да ви убеждават в нещо, за което после ще съжалявате. Ден на леденото сърце. Вашето може да бие до пръсване в синхрон с чувствата ви, но ответната страна ще си прави тънки сметки. Не се предоверявайте, всичко проверете на място.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Опитайте да реализирате сами хрумналите ви идеи. Не очаквайте другите да проявят разбиране и толерантност. Някой може да се окичи с изобретеното и направено от вас. Патентовайте и уредете юридическа защита на продуктите, които произвеждате или ще правите в бъдеще. Нищо важно и значимо не оставайте на случайноста. Ден на леденото сърце, всеки си гони интереса.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Поставете ребром всички важни за вас въпроси. Уточнете връзки и взаимодействия. Някой ще се отметне от обещанията, които е дал, но друг ще ги изпълни. Ще получите знаци с кого е добре да продължите в бъдеще и кого е време да отстраните от пътя си и от съвместните си инициативи. Днес ще има опити на хора изпаднали от една класация да се прикрепят към вас. Не правете компромиси.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и за родените след 11 март ще има повече екстри, ще се отвори възможност да се прокарат планове, намерения и идеи и да се получат нужните инвестиции. Ще усетите кой в действителност ще ви помогне и услужи и кой тайно или явно ви мъти водата. Променяте отношенията си към някого, а това ще доведе и до промяна в тактиката ви на работа и действия. Маските падат.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Тройката като лична година предага нови варианти за работа и печалба. От утре и Меркурий ще навлезе във вашия знак и шансовете ви за успех и придобивки ще се увеличат. До началото на октомври се постарайте да елиминирате факторите, които ви пречат да направите важен за вас избор. От средата на октомври тръгващите в директна посока Меркурий, Сатурн и Юпитер ще разчистят пътя пред вас, ще махнат преградите и до края на годината ще се похвалите с успех и постижения. Родените днес са надарени с артистичност, с вокални и музикални дарби, с умения в творчеството, танците и изкуството като цяло. Постарайте рано да усетете какви са специалните им умения и насоки и ги развийте с правилния учител. Притежават и завидна интуиция, която ще им помага да избегнат капаните по пътя си. Родените до обед ще завладеят световните подиуми. Родените на залез Слънце по трудно ще намерят пътя си.