Хороскоп за 26 юли

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят е добър за подписване на нови договори и създаване на нови партньорски връзки. ще получите съобщения, които ще отворят врата към едно обезпечено бъдеще. Ако водите преговори не отивайте в крайности. Днес е от значение да знаеш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Губят тези, които извиват ръцете на бъдещите и настоящи партньори и съюзници.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят носи обрати в отношенията и възможност да се спечели повече от предвиденото. Ще ви предложат изгодна оферта, а вие ще направите предложение, на което другият трудно ще устои. Ще се усеща някакво напрежение и неспокойство. Трудно ще контролирате амбициите и желанията и може да влезете в преразход. Този ден ще ви донесе нещо хубаво, но на висока цена.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес ще имате повод да почерпите за своя успех или този на децата. Ще получите важно съобщение и обаждане даващи стимул за действие в бъдеще. Съдбата ви дава шанс и отваря нови посоки, но може да ви изправи пред непредвидени законови проблеми. Постарайте се бързо и в срок да уредите нужните документи и да се възползвате от предложената възможност. Всичко да е с мярка.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби. Тенденцията е да ви върви като по вода. Чакайте предложения, обаждания и покани за взаимно участие и работа с перспектива за бъдещето. И най-неприятните проблеми може да получат разрешението си. Намирате търсените варианти, ресурси и изходи от задръстеното положение. Внимавайте с алкохола тази вечер.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Чакайте съобщения, които тотално може да преобърнат плановете и намеренията ви. Вървите към решение на финансов спор, но може да се подновят и стари искания. Направете крачка към компромиса и се разберете по спорните въпроси. Вземете важно решение до вечерта. В следващите дни сметките ви може да излезат криви и да се наложат непредвидени пътувания и разходи.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Навлизате в труднен двудневен период. Луната навлиза в Риби и заедно с Юпитер застава в опозиция на Венера от вашия знак. Родените в първата декада ще имат повече притеснения и то от юридически и емоционален характер. Не тръгвайте рано на път, особено ако не сте отпочинали добре. Не взимайте прибързани решения с кого да останете заедно и с кого да прекратите връзката си.

4

Работа

4

Пари

3

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Благоприятен ден за нови начинания, за сключване на договори и съвместни инициативи. Лесно се сменят настроенията и се отива от мъка и тъга в еуфория. Освобождават се залпово неконтролируеми енергии. Старайте се да не отивате в крайности нито в радоста, нито в скръбта. Приемайте нещата такива каквито са. Денят е благоприятен за годежи и сключване на брак.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да спечелите дело и да обърнете в своя полза една неблагоприятна до момента ситуация. Родените в първата декада намират начин да излезат с чест от проблемите с родители и деца. В този ден може да се раздели неделимото и да се вземат правилни решения за промяна. Все за нещо ще почерпите, ще се зарадвате и извлечете ползи. Поне част от неприятностите ви се уреждат.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в първата декада да бъдат особено внимателни. Не нарушавайте закони и предписания. Луна и Юпитер са в конфликт със Слънцето ви. Не е ден за участия в събрания, за водене на преговори с партньори и публични дела. Губите инициативата и позволавате да ви притискат с нереални изисквания и незаслужени обвинения. На работното място се пригответе за колективен натиск и отпор.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

45

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят отваря нови врати, позволява да уредите документи и разрешителни, да водите успешни преговори и да стигнете до компромисни резултати. Ще има с какво да се похвалите и да почерпите. Стартирайте нови начинания и проекти. Изискването е във всеки момент да се търси златната среда, да не се прекалява и преиграва. Дозирайте внимателно лекарства и алкохол.

5

Работа

4

Пари

3

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Добре е да се стартира нов бизнес и нова творческа програма. Днес и юридическатата ви позиция е силна, а до два дни Юпитер ще навлезе във Водолей и ще защити законово предприетото до момента. Чакайте предложения, които може да помогнат да излезете от дълга криза в работата и в деловите връзки. Важно е да се намери баланса и точния подход и да не се отива в крайности.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в първите дни на зодията може да направят силен ход, да спечелят дело и да получат нужните им документи и разрешителни. Луната е в съвпад с Юпитер във вашия знак. Препоръчват се срещи и контакти, на които ще се уточняват взаимни отношения и договорености. Нещо, което чакате отдавна ще се случи и получи и ще ви отвори пътя към успеха, парите и славата.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Двойката като лична година изисква и налага повече дипломатичност и тактичност в отношенията. В отлив сте, притискат ви тези, от които сте си позволили да зависите. Сатурн в момента е в опозиция на Слънцето на родените около 1 август. Притиснати сте в работата и притеснени от положението или волята на родителите и нуждите на децата. Смирете се, изпълнете си задълженията и обещанията. 2022 ще ви донесе възможност за устройване в нова среда.

За родените днес около изгрева на Слънцето късметът рано ще с усмехне. Тези деца ще се наложат не само в средата си, но ще успеят и ще бъдат известни и в чужбина. За тях е особено важно да намерят покровителите си родени около 20-28 февруари. Вероятен е брак или връзка с чужденец. Родените около полунощ трудно ще успеят в кариерата. Родените на обед ще имат много последователи, а децата им ще ги надминат.