Хороскоп за 25 юли

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят идва с желание за разбирателство и хармония. Тези, които в предните дни са доминирали над вас сега ще ви потърсят с желание за съвместна работа или услуга. Приемете протегнатата ръка и ще спечелите повече отколкото очаквате. Не е време за сръдни и конфликти. Стиснете си ръцете в името на бъдещата работа и подкрепа. Всеки ще получи каквото му трябва.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес не приемайте да вършите чуждата работа и да поемате нечия отговорност. Може да нарушите закони и предписания и да попаднете между чука и наковалнята. Ако нещо трябва да се дели, нека е поравно независимо заслугите на двете страни. Не си позволявайте конфликти. Днес крясъците ще ви разболеят и ще навредят на семейните отношения. Носете подарък за всеки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Символ на деня е човешката душа. Всичко си намира мястото и решението. Ще намерите подход към близките и ще излезете от кризата в предните дни. Постарайте се да не зацикляте над миналото и да гледате само напред. За грешка трябва да има и прошка. Кръвта се обновява, отношенията ни също навлизат в нова фаза. Време е за пречистване. Заемете се с подредбата на дома и отношенията.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес всичко може да се разреши по законите на дипломацията, с мирни средства и преговори. Крясъцете и скандалите разболяват, така че не си ги позволявайте. Опитайте да влезете в положението на близки и приятели и да разберете мотивацията, която ги движи. Направете своите стъпки и отстъпки по пътя към взаимното разбирателство. Така всеки ще остане доволен.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Търсете компромисните варианти, пипайте с кадифените ръкавици и не нарушавайте правилата, особено създадените от вас самите. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония и релакс. Не се занимавайте със служебни дела и не влизайте в противоречия с околните. Символ на деня е умереността във всичко и към всички. Прояви на агресия и завист водят към падение.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на равнопоставеност. Всеки си е взел бележка, смирил се е и е намалил претенциите. Този ден носи така нужното изтрезняване, сближаване и смирение. Лесно ще се уредят спорните въпроси и проблеми. Старайте се да не продължавате с настойчивоста си, нека всеки направи своята крачка към другия и проблемите ще изчезнат. Сложете мехлем на старата рана.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Чист, светъл и благ ден с оздравяваща енергетика. Не си нарушавайте спокойствието и комфорта. Може да се разберете с всеки по основните конфликтни въпроси. Ще се постигне компромис, ще се уточни това, което е спорно и ще се излезе от една трудна ситуация. Опитайте се да приемете другата гледна точка и вас ще разберат и оценят. Стените в отношенията се рушат.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Не тръгвайте никъде готови на скандал. Днес природота търси хармония и баланс. Крясъците ще ви разболеят и ще развалят връзки градени с години. Старите рани отново се отварят, нужен е мехлемът на любовта, за да заздравеят. Ще се почувствате обидени или използвани от някого и ще се изпълните с огорчение. Контролирайте първосигналната си реакция. Почивайте повече.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за почивка, релакс и осмисляне на случилото се в миналите дни. Затвърдете семейните връзки, изпълнете дадените обещания на близките и децата. Не давайте никому незаслужено предимство. Всички, които обичате са ви важни, така че отделете време за нуждите им. Вечерта идва с равносметка за това, което ви липсва. Навлизате в труден и проблемен период.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на равнопоставеност, равновесие и желание да се разбере другата гледна точка и исканията на близките. Не си позволявайте крясъци и конфликти, ако не искате да се разболеете. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и ще имате чудесни мигове с любимите хора. Поне за момент забравете за сроковете и работата, която трябва да се свърши.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Първата половина на деня е мирна и хармонична. Успявате да се разберете по спорните въпроси, разпределяте задачи и отговорности, така че всеки да е доволен. С напредването на деня ще се появи нов дразнител. Някой влиза и в нови семейни отношения. Днес и утре е особено благоприятно да се сключва брак и да се подписват партньорски договори. Дано сте намерили човека.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и утре са най-благоприятните дни в този месец за обвързване, за годежи и сключване на брак. Всеки прави своите стъпки и отстъпки и съгласува действията си с любимите хора. Ден на човешката душа и на усещането за близост с този до теб. Избягвайте конфликтите и контролирайте емоциите. Някой ще си поплаче от радост, друг ще си спомни тъжен момент. Всичко е част от живота.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В година 1-ца човек трябва да смени посоката, да започне нова работа или връзка, да се ожени и да премине на нова навивка на развитие на ново място и с нови творчески идеи. Сложете край на изчаквателния период, не позволявайте да ви притискат и подтискат странични хора и фактори. В тази година взимате живота си в свои ръце и тръгвате в посоката, която лично сте избрали, а не някой ви е наложил и вменил като ваша цел и отговорност. Родените днес ще бъдат добри политици и ще се изявяват като водачи на общественото мнение. Родените два часа след залеза на Слънцето ще имат силни покровители родени около 15-20 февруари. Родените на обед не бива да продават наследени имоти. В тях е скрито богатство и за децата им. Родените на изгрев Слънце ще работят с парите на партньора, но имат тенденция само за един брак.