Хороскоп за 23 юли, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на призив за съвместна работа, за търсене на лоялни партньори, за общи усилия в посока на една важна за всички цел. Очертават се брилянти аспекти на 4 планети в земните знаци. Време е да се мисли по-материално, да се търси подкрепа, да се обединяват сили, възможности и ресурси в името на бъдещите действия и печалби. Ще бъдат зле тези, които не намерят място в строя.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Бъдете пределно активни. Денят е особено благоприятен за съвместни инициативи, за влизане в нова среда или в нов екип или група по интереси. Подпишете нови договри, споразумейте се за условията на работа, за договорите и цените на стоки и услуги. Обединете сили, ресурси и интереси с качествени съюзници и партньори. Не оставайте сами тази вечер, нека и любовта бъде до вас.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Не пропускайте този ден, бъдете активни. Тенденцията е да се реализират перспективните ви начинания и да се осъществят полезни вързки. Не оставайте сами тази вечер. Меланхолията на пълнолунието може да предизвика негативни емоционални състояния. Не взимайте прибързани решения. Обхваща ви необяснима тъга по нещо загубено. Препоръчва се физическо натоварване.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес е важно да се приобщите към определена група и приятелски кръг. Тръбачът-съдба свири сбор. Намерете средата си, влезте  в нов отбор или се окопайте в стария. Който остане сам и не получи подкрепа от колектива и семейството ще бъде изправен пред тежки проблеми. Дайте си сметка на кого може да разчитате и кого самите вие бихте подкрепили.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Опитайте да привлечете подкрепата и доверието на голяма група хора. Ден на тръбачът, който свири сбор. За Лъвът е важно да се ориентира към водачество, да предложи приемливи оферти на хората, с които смята да върви напред и да събере съмишленици. Направете подбор на връзките, изявете се като като организатор и шеф.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Един от най-силните ви дни за месеца. Добре  е да влезете в нова среда и да организирате по нов начин работата си в колектива. Препоръчват се събрания и срещи на екипа. Водете преговори по важни делови въпроси и търсете възможности за финансиране и пласиране на стоките и услугите, които предлагате. И ако отдавна търсите мястото си в живота и в работата днес може да го намерите.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Луна и Меркурий са в конфликт със Слънцето ви. Бъдете внимателни в отношенията. Може да се наложи да се преместите от едно място на друго, от една работа на друга или от един екип в друг. Това не значи да си отрязвате пътищата за контакт или връщане назад. Не се знае дали старите връзки няма да са ви нужни и в бъдеще. В момента обръщате гръб на миналото, но то ражда бъдещето.  

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на важен избор, направете го независимо обстоятелствата. Тръбачът-съдба свири сбор. Съветът е да се ориентирате към хора и групи, които могат да защитават интересите ви. Идете там, където ще се чувствате щастливи, обезпечени и подкрепени в личната си и професионална инициатива. Не оставайте сами тази вечер. Пълнолунието ще ви навява тъга и меланхолия.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на призив. Всеки трябва да си намери мястото под знамената на екипа, работата или средата, която харесва. Събираме се в групи по интереси. Печелят тези, които решават да действат като юмрук, в професионална коалиция и с общи бизнес интереси. Който остане извън играта ще бъде елиминиран от престижните позиции. Приемете предложените оферти и условия.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес родените в третата декада може да се окажат притегателен център за група хора или за някой, който се нуждее от бърза и адекватна професионална услуга. Натрупаното с годините дава резултат. Опитайте да създадете свой екип, започнете съвместни инициативи, отворете заведение или търговски обект, рекламирайте продукцията и производството си. Вие сте на ход.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Препоръката за този ден е да се включите в съвместни инициативи или да организирате своя група по интереси. Работата в екип ще донесе повече придобивки и ползи. Не оставайте сами в битките, които се налага да водите. Ще намерите съмишленици, ще привлечете спонсори и до няколко дни ще постигнете замислите си. За утре не планирайте нищо амбициозно, конкурентите дебнат.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес е важно да си намерите мястото, да влезете в голямата игра и политика и да изиграете основните си козове. Добре е да се преговаря, да се срещате с бъдещи и настоящи работодатели, треньори и ръководители. Сега е момента да сформирате свой екип или да влезете в такъв. Не е време за самоинициатива. Съвместните усилия и работата в екип ще донесат победи и придобивки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

След сушавата и ограничаваща връзките ви 2020 сега вече имате възможност да реализирате замислите си. В година 8-ца енергията ви просто блика. Каквото предприемете ще носи пари и ползи и ще ви отрежда капитанското място в социума. Натоварете се с допълнителна работа, не отклонявайте покани и предложения, защото през 2022 ще се наложи от нещо да се отказвате или да стопирате определени дейности и ангажименти. Направете така, че да имате по-голям избор. Не отлагайте и сватбата.

Родените днес ще постигнат много в точно определена посока на знание и опитност. Ще се движат малко като „кон с капаци”, каквото не ги интересува ще остане извън обхвата на вниманието им. Ще бъдат тесни специалисти, но ще постигнат върхове в кариерата. Родените на обед не бива да продават наследените си имоти, в тях има нещо ценно за бъдещето им. Ще са тартори в средата си.