Хороскоп за 15 юли, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

До обед преговорите вървят гладко и може да се сключат перспективни договори. От обед инициативата ви се стопира. Родените в първата декада ще получават неприятни новини и лесно може да влезат в конфликти. Предстоят три дни на открито противопоставяне, на тежки битки за влияние и пълномощия. Пазете свои и чужди тайни. Ако до вечерта счупите нещо е лош знак.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед е добре да се преговаря с чужбина. След това ограничете контактите и не бързайте да споделяте както добрите, така и лошите новини. В момента тече остра битка за информация. Клюката върши мръсната си работа, рекламата е масирана и агресивна. Не правете прибързани изказвания, пазете си личните данни, своите и чуждите тайни. Ако се скарате с някого ще е за дълго.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед преговорите вървят трудно, особено за родените в третата декада. Следобед идват информации, които ще помогнат да си върнете инициативата и да поставите условията си. Навлизате в силен период. Планирайте пътувания, огледи и преговори на място. Следете знаците на съдбата и ако се наложи да се връщате от път, по добре не тръгвайте отново в тази посока.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед приключете с уговорените срещи и сключете договори. Ако мислите за някого той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти. От обед навлизате в рисков период. В следващите два дни за всичко ще ви трябват повече усилия и средства. Не споделяйте свои и чужди тайни. Ако счупите нещо е лош знак. Не давайте непоискани съвети и не коментирайте чуждите действия.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед сключете новите договори. От обед до утре на обед лесно се влиза в конфликти. Всеки дърпа чергата към себе си и използва непозволени хватки. Ако се скарате с някого ще е за дълго. Внимавайте какво си пожелавате. Очертават се компроматни войни. Всяка ваша слабост ще бъде използвана. Пазете си вещите, не оставайте и децата без надзор. Клюката работи денонощно.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Важното уредете до обед. Отговорете на запитвания, подайте документи. С напредването на деня се включвате в безсмислени разправии или губите контакт с реалните нужди на момента. Луната напуска вашия знак. Може да ви напусне и подкрепата на близък. Внимавайте да не се скарате по незначителни поводи. Утре ще трябва дълго да топите ледовете, да се обяснявате и сдобрявате.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Важното свършете до обед. Ако нещо не се получи и не става както сте го планирали не продължавайте да настоявате. Опитайте да решите въпроса по друг начин и от друга гледна точка. От обед навлизате в период на противопоставяне и конфликти. Бъдете скъпи на думите. Не влизайте в спорове и разправии, внимавайте какво си пожелавате и какво правите обществено достояние.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед продължавате с тенденцията от вчера. Нещата ще се променят следобед, когато може да се върнете към стари познанства и приятелства. Възникват недоразумения с роднини. С някакво шесто чувство долавяте каква мотивация движи важните за вас хора и успявате да ги убедите да ви съдействат. Не си позволявайте негативни коментари и мисли, за да не ги материализирате.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Съветът за деня е да приемате ситуацията такава каквато е и да не напирате за нещо друго. Нужно е смирение и обмисляне на действията за следващите дни. Интуицията ви се изостря и ако се държите спокойно ще разберете нещо, за което не сте си давали сметка до момента. До утре на обед действа с пълна сила магията на словото, внимавайте какво говорите и обещавате на някого.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Събуждате се с озарение как да постъпите в трудна ситуация. Родените във вторатата декада ще бъдат обект на масиран натиск, ще влизат в конфликтни и разсейващи връзки. Внимавайте какво си пожелавате. Следобед бъдете много внимателни в коментарите. Споделеното ще ви донесе повече проблеми, вместо тяхното решение. Някой се опитва да напипа слабото ви място.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Навлизате в период на откровение и прозрение за бъдещето. Денят може да започне с откази, а да завърши с покани, които не са за изпускане. До събота ще ви се даде възможност да реализирате успешни съюзи. Действа с пълна сила вербалната магия. Пожелайте си нещо тази вечер и утре ще го имате или денят ще ви донесе обратите и договореностите, чрез които ще го реализирате.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на конфликти и разправии дори и по незначителни поводи. Родените в третата декада са в по-неблагоприятно положение и са изложени на опасно зарибяване. До обед не водете преговори, ще ви убеждават да се откажете от решенията си. Пазете квитанции и бележки. Може да се наложи нещо да доказвате. Увеличете самоконтрола, не отговаряйте на упреци и предизвикателства.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

През 2021 сте в лична година 9-ка, в която приключвате девет годишен житейски цикъл. Направете разбор на връзките, лична и професионална инвентаризация. Сега е времето да разберете какво точно искате, към какво се стремите и накъде смятате да насочите усилията и амбициите си в следващата година. Време е да се измъкнете от отеснялата кожа на неравностойните връзки и зле платената работа и да бъдете себе си. Родените днес на обед трябва да живеят в синхрон със закона, да работят на точни договори, а не в сивата икономика. Препоръката е да живеят в брак, а не в свободно съжителство. Дълго ще живеят далече от родния край. Родените на изгрев Слънце ще имат вероятно само един шанс за брак, но той ще им осигури живот в чужбина. Родените на залез Слънце е добре да изучават китайски или японски и някога да посетят тези страни.