Хороскоп за 26 ноември

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Не давайте воля на емоцията контролирайте апетитите и агресията и не влизайте в разправии с близките и децата. В този ден някой пречупва детските мечти, а друг престъпва и пренебрегва бащината воля. Не е време да се уреждат имотни дела и да се прави вежен избор за близките без те да участват в разговорите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Родените в третата декада ще разделят неделимото преди и ще постигнат разбирателство и компромис във водените преговори. Съобразете се с другата гледна точка и с вас ще се съобразят. Може да намерите нужното финансиране или да уредите имотен и наследствен спор. Не си позволявайте да повишавате тон. Всичко може да се постигне с усмивка и мил жест на внимание.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на равновесие между астралното и физическото тяло. Постъпвайте според усещанията и желанията на душата. Удовлетворете и нуждите на тялото. Полезно е да се правят прочистващи процедури. Спазвайте диета, отложете тежки, затрудняващи и вредни дейности. Днес сексът е противопоказен. Кръвта се обновява, мислите също. Неблегнете на рибата и морските дарове.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес проблемите в любовта са повече от материален характер. Нещо ще се дели, нещо ще се предлага или отнема и половинката ви няма да е съгласна с порциона. Не преговаряйте с роднини по наследствени дела. Разпределете задължения и екстри поравно. Всеки опит да се измъкнете от някои задължения ще ви вкарва в конфликти. Днес скандалите и крясъците разболяват и вредят.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да постигнете желаната цел, но „со кротце и со благо”. Природата се стреми към баланс и хармония. Балансирайте нещата, водете дипломатични преговори и не отивайте в крайности. Този ден позволява да се раздели неделимото преди и да се постигнат компромисни резултати при преговори. Днес и утре са най-благоприятните дни в този месец за годежи и сключване на брак.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес може да постигнете съгласие и да намерите компромисното решение, което ще ви донесе повече възможности и облаги. Опитайте да разбрете другата гледна точка, обединете усилията си в една взаимно изгодна посока. Може да разделите неделимото и да разрешите имотен спор. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото педполагаме. Бъдете отговорни.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Очертават се конфликти с роднини по имотни въпроси, проблеми при преговори, ремонтни и строителни дейности. Във всеки момент се старайте да поддържате дипломатични разговори и да не влизате в излишни пререкания. Щадете се.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Концентрирйте важните си действия и усилия днес в часовете до обед. С всеки може да се разберте и спогодите. Опитайте де излезете от затруднено положение с изгодно и за двете страни предложение. С напредването на деня ще имате все по малко шансове за разбирателство и ще започнете да говорите на различни езици, дори и с тези, с които чудесно сте се разбирали до момента.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес с всеки може да постигнете примирие и разбирателство, стига да се опитате да му влезете в положението, да разберете гледната му точка и да докажете приятелските си чувства. Денят се свързва с човешката душа. Вечерта някой ще плаче на рамото ви, а и вие може да направите своята лична изповед. В такъв момент връзките се задълбочават или се късат окончателно.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е важно да си знаеш мярата, да не навлизаш в чужда територия, да се съобразяваш с желанията и нуждите на близките. Честността е най-добрата политика. Разделете и това, което смятате да изядете сами. Не убивайте птици и мечти. Стимулирайте децата в избраната посока. Едно потупване по рамото ще свърши много по добра работа от дългите наставления и забрани.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Опитайте да предразположите към споделяне и доверие тези, с които днес ще влезете в контакти и ще водите преговори. Ще получите повече екстри с дипломатичен подход. Постарайте се днес да направите решителна крачка към едно сърце и да стопите дистанциите с любимите и нужни хора.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Опитайте да предразположите опонентите си. Водете приятелски и дипломатечни разговори и влезте под кожата на тези, с които искате да вървите заедно напред. Вроденета ви интуиция се разгръща в пълния си блясък и помага да напипате верните струни в душата на всеки, с когото влизате в личен или делови контакт. Туширайте скандалите в зародиш. Днес крясъците ще ви разболеят.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична  година 6-ца е важно да си дадете сметка кого обичате истински и с кого сте близки само поради кризата. На прага сте на важни решения. Предстои ви преход към нови връзки, нова работа и нов делови ангажимент. Навлизате в година на отлив, в която е важно да се преосмислят ценностите и да се заложи на това, което усещате за правилно и добро за вас. В момента като Диоген с фенера търсите Човека и мястото важни за бъдещето.

Родените днес ще създават нови закони, нови обединения и партии. Ще редактират отношенията, които подхранват неравностойност и са повод за конфликти. Може да се насочат и към военна кариера, но трябва добре да преценят на каква кауза да служат. Малко преди да тръгнат на училище, родителите им ще се преместят на по-добро място за тяхното бъдещо развитие.