Хороскоп за 25 юни, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Пълнолунието провокира личната ви агресия. Родените в първата декада да бъдат много внимателни и да не противопоставят семейните на професионалните интереси, нужди и дела. Смирете амбицията, изпълнете каквото сте обещали на близките и децата. Не работете извънредно и не отивайте в крайности. Не следвайте безусловно чуждите съвети, мисли и внушения.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Пълнолунието вади на повърхноста скрити страсти, амбиции и усещания. Всеки се бори за кокала, търси начин да доминира в средата си и да изпъкне на работното място. Едва ли ще направите компромис, а и конкурнцияата няма да отстъпи. Активизира се змеят на желанията. Не се справяте с трепетите на сърцето. Положението се изнервя, вървите към изневери или разбирате за такива.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят е зареден с агресивна енергетика. Пълнолунието превъзбужда и вади на преден план нереалистичните ни амбиции. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции. Няма прошка за грешка или пропуск. Денят може да ви донесе краткотрайно удоволствие особено в любовта, което ще бъде последвано от дълги дни на разочарования, отчуждение и неудобство.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Тежък и рисков ден. Може да направите грешен ход не само в работата, но и в любовта. До вечерта Луна и Плутон ще застанат в опозиция на Венера от вашия знак. Ще ви изиграят лоша шега любовните връзки, особено по естеството на работата и бизнес интересите ви. Очертава се компроматна война, не давайте поводи за ревност. Смирете страсти и амбиции, останете си у дома.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес всеки е тръгал с голямата кошница. Не е време за преговори. Взаимно се притискаме и изнудваме. Провалят се нови съюзи заради стари задължения и връзки. Агресията е повсеместна. Не очаквайте подкрепа или прошка и сами няма да простите и ще си вземете своето на всяка цена. Ден на краткотрайно удоволствие в любовта, което ще бъде последвано от дълги дни на разочарования.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените в първата декада днес може да овладеят престижни постове и позиции и да отвеят конкуренцията. Ще се водят безмилостни битки не само за насъщния. Не очаквайте копромис от страна на конкуренцията, а и вие няма да направите такъв. Змеят на желанията изцяло ви е обзел, мислите ви се въртят около амбициите за пари, власт и доминиране в партньорските връзки.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Конфликтен и рисков ден. Никой на никого няма да направи компромис и няма да даде предимство на пътя и в работата. Интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни противници. Преди да вземете меча, подсигурете се с надежден щит и с хора, които биха работили за личната ви кауза и интереси. Скандалите са лош знак и обещават задълбочаване на проблемите в бъдеще.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на противопоставяне между семейните и професионални дела и задължения. На никого не може да угодите. Ще ви нападат от няколко страни, а и вие няма да се оставите и ще нападнете тези, които ви мътят водата. В този ден се активизира вътрешния змей във всеки от нас. Край с вечните компромиси. Никой не търпи намеси. Склонни сте да си превишавате правата. Връзките се рушат.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на предозиране не само в отношенията, но и в работата и в любовта. Лесно се отива в крайности. Вероятно е да се кажат и направят неща, за които после ще се съжалява. Увеличете самоконтрола. Един скандал може да ви разболее или да ви раздели задълго. На прага сте на изкушения, на които трудно ще устоите. Разваляте диети, изневерявате, проваляте стари връзки.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на агресия по всички линии на живота. Действате непримиримо и срещате стена от неразбиране, незачитане и студенина. Апетитите са огромни. Никой няма да ви направи услуга само заради красивите ви очи. Всеки си прави сметка, движи си задкулисно нещата и не е склонен да се съобразява с правилата и с дадените преди обещания. Може да ви спретнат компромат.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес на всички нива ще се действа от позиция на силата. Ще ви притесняват хора, от които сте си позволили да зависите. Ден на краткотрайните удоволствия, след които ще последват дълги дни на самота и изолация. Не повтаряйте старите грешки. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Изкушенията ще са на всяка крачка, увеличете самоконтрола и останете в приятелска среда.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

От различни страни днес ще се усеща натиск. Символ на деня е змеят на желанията, който ще обърка не една съдба и ще разруши не едно щастие. Може да изживеете нещо вълнуващо и магично, но след това дълго ще си плащате за удоволствията. Нептун от Риби тръгва ретроградно и събужда старите илюзии. Не повтаряйте старите грешки, особено с хора, които и друг път са ви подвеждали.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 9-ка е важно да направите разбор на личните и професионални връзки, да приключите безперспективна дейност и да си вземете своето. Време е да се разплащате, да си връщате дълговете, да си търсите ползите и правата. Законът ще е на ваша страна, ако водите дела. Разчистете терена, защото още янури 2022 ще имате възможност за нови дейности и инициативи. Но каквото започнете сега няма да трае дълго. Родените днес притежават огромен личен потенциал за въздействие над околните. Рязко ще сменят настроенията. Ще се изявяват като организатори на големи проекти, ще бъдат наставници и учители, треньори и политици. Често ще пренебрегват семейството заради работата. За разлика от професионалния, любовният им живот ще куца. Дано намерят половинката си родена в началото на януари. Родените на обед ще имат дом на две места и често ще се местят. Родените на изгрева ще бъдат артистични сладкодумници.