Хороскоп за 23 юни, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Този ден преобръща животи и съдби, вкарва ни в нов коловоз и ни среща с хора, които задълго може да останат в живота ни. Обърнете внимание на външния си вид. Очертават се случайни срещи, които променят съдби и професионални нагласи. Днес стоите на кръстопът, а светофарът пред вас светва в зелено. Тенденцията е проблемите ви бързо да се решат и преградите да се преодолеят.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят е благоприятен за всякакъв вид козметични процедури. Заемете се със себе си, променете прическа и визия, купете нов тоалет и се постарайте да изглеждате различно. Ще видите как и мислите ви ще се променят. Днес полезните вещества прекрасно циркулират в тялото ни. Движете се в приповдигнато настроение, създайте нови връзки, направете нови поръчки и договори.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес ще се сблъскате със силни противници. Бъдете внимателни в избора на посока, цел и партньорство. Постарайте се да изглеждате добре, особено ако усещате, че някой е на път да ви смачка самочувствието. Не давайте съвети, а се опитайте да усвоите чуждите и да използвате една безплатно предложен ви идея. Ден на пръстена и колелото. Добре е да се обвържете в честен съюз.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Съдбата завърта своето колело и променя позициите. Някой подтиснат излиза начело, а друг заемащ шефска позиция ще бъде детрониран. В момента може да играете двойни игри и да си позволявате участия в два взаимно конкуриращи се отбора. Бъдете внимателни. На 25-и ви предстои да изживеете някаква елиминация. Окопайте се на здрава позиция, създайте нови отношения и връзки.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Колелото на съдбата се завърта. Ще се случват събития, които ще ви вадят от кризата, ще ви осигуряват стимул и финансиране и ще ви свързват с подходящите хора. Облечете новите дрехи, откажете се от старите методи на работа, напаснете се на промените, които изискват нов подход в новата ситуация. Днес полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. Вие сте на ход.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на трансформация, конкуренцията е безмилостна. Родените в първата декада може да изпуснат влака към победата в желанието да бъдат на много места едновременно. Отложете пътувания, ако работата и дадените обещания го изискват. Спазвайте закони и разпоредби. Може да бъдете санкционирани и да загубите нещо ценно. Постарайте се да изглеждате в тон с обстановката.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Този ден може да преобърне една губеща за вас ситуация в печеливша. Постарайте се да изглеждате добре и да направите впечатление навсякъде, където отивате. Ще ви посрещат по дрехите и визията, а ще ви изпращат по ума. Явете се на конкурси и прослушвания, дайте най-доброто от себе си и може да заемете така желаната позиция. Колелото на съдбата се завърта.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Което е било отдолу, подтискано и ограничено се освобождава и тръгва нагоре. Направете опит за внедряване в нова среда, не се ограничавайте в избора на посока и цел. Една промяна във външния вид ще ви се отрази добре. Купете си нов тоалет, освежете се в салон за разкрасяване. И ако искате в бъдеще да мислите и да се грижите за близките си, в този ден първо да се погрижите добре за себе си.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Този ден сменя модела, променя правилата и поставя нови хора на позиции важни за бъдещата ви работа. Чакайте повишение и преназначение. Днес и утре Луната е във вашия знак в опозиция на Меркурий. Ще водите тежки битки и дано успеете да се измъкнете от едно напористо влияние и диктат. Очертават се пътувания, но във ваше отсъствие някой ще опита да се разпорежда с делата ви.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване и договаряне, към стабилизиращи връзки и договори, а някой е на прага на годеж или сватба. Чакайте и направете предложения. Ще се случват събития, които ще ви привличат към нужните за бъдещето ви партньори. Постарайте се да изглеждате добре. Кръвта се обновява, мислите текат в правилната посока и любовта е до вас.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес лесно се усвояват нови знания и уроци. Правите първа крачка в непозната дейност и среда или привличате ново попълнение в работата си. Ако до сега сте били притискани от обстоятелствата днес ще получите някакво предимство и улеснение, което ще ви даде глътка въздух и ще изправи на крака личният ви бизнес. Добре е да се сключват нови договори, да се приемат и правят поръчки.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Този ден завърта колелото и вади на преден план всичко недовършено и пренебрегнато в миналото. Ще се наложи да се посвиете и да изпълните дадените обещания, преди да тръгнете напред по пътя на личната амбиция. Може да се отложат пътувания или да се наложи преместване на по-неизгодна позиция. Нещо планирано отпада. На повърхността излиза неглижираното от миналото.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В година 7-ца сте в отлив, трудно потръгват проектите и задачите, които си поставяте. Ще се наложи да търсите нова база за развитие и нова среда за личните си таланти и амбиции. Явете се на изпити и конкурси. Може да влезете в по-добра среда и през 2022 да постигнете максималното от това, което планирате. В края на юли и в началото на януари 2022 законът ще ви подкрепя на всички нива. Родените днес преди изгрева на Слънцето ще бъдат изключителни професионалисти и едва ли някога ще бъдат съкратени. Ще живеят и работят дълго време извън страната. Родените около игрева може и да емигрират. Притежават талант на писател и разказвач. Родените около полунощ е добре да се въздържат от взимане на кредити и финансиране на чужди начинания.