Хороскоп за 22 юни, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

В този ден е важно да се обърнеш към другите, да върнеш жестовете на внимание, да направиш поне едно добро дело и да се поставиш в услуга на тези, които в миналото са се грижили за теб. Включете се в благотворителни изяви. Ден на сърцето. Прояви на злоба и агресия водят към болести и падение. Не казвайте груби думи и не яжте груба храна. Меркурий тръгва директно.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Бъдете внимателни, не рискувайте. Родените в третата декада да не нарушават правилата, особено тези, които сами са въвели в работата или у дома. Меркурий тръгва в директна посока, отприщва бизнеса и търговската инициатива. Съветът е да дадете преди да искате каквото и да било. Включете се в прояви на благотворителност и сами ще бъдете подкрепени и финансирани до дни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Край с изчаквателната политика в бизнеса. Меркурий тръгва в директна посока и стимулира деловата активност. Преди да помислите за себе си помогнете на някой до вас да се изправи и да направи своя избор в нова професионална или финансова посока. След това заедно ще направите голяма крачка напред и ще отвеете конкуренцията. Днес се прави това, за което някой ви помоли.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят носи повече възможности и предимства за родените в третата декада. За вас в момента действа пръстът на съдбата. В живота ви може да се появи неочакван благодетел, а и вие ще подкрепите някого, който в последствие може да стане дясната ви ръка в нов делови проект. Всичко, за което се погрижите ще ви се отплаща с лихвите. Доверете се на избора на сърцето и в любовта.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

От днес планетата на бизнес инициативата Меркурий тръгва в директна посока и дава възможност да се стартират печеливши дела и дейности. Не бързайте веднага да започнете каквото и да било. Този ден изисква да се привлекат симпатизанти, покровители и спонсори. На едно място направете услуга или дарение, а на друго ще ви услужат и обещаят подкрепа в пътя напред.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока и отпушва търговската инициатива. Младите се ориентират към нов университет, а врелите и кипелите в годините планират старт на печеливши дейности. Добре е да се кандидатства по европейски проекти и да се търсят спонсори по различни пътища и канали. Включете се в благотворителни прояви.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за участие в благотворителни начинания и проекти. Така сами може да станете обект на обгрижване и финансиране. Никъде не отивайте без подарък. Постарайте се да бъдете от полза за нечии амбиции и начинания и не се опитвайте да изпъкнете на всяка цена. Правете това, за което ви молят, а не това, което вие смятате, че ще е добро за другия. Днес всеки си има своята мотивация.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден за включване в благотворителни прояви. Родените в третата декада са на път да получат материална подкрепа и стимул за бъдещите си творчески и лични инициативи. Меркуриий тръгва директно. Включва се и каналът на космическата любов. Може да срещнете любовта и да заздравите личните връзки. Луната е в чудесен аспект с Венера от знака на Рака. Направете нужната крачка.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на подадените ръце. По различни канали в живота ви може да се появи спонсор и покровител и да ви улесни в предстоящите инициативи. Ден на сърцето и сърдечните работи. Никъде не отивайте без подарък, жестовете са от значение. Ако имате важна среща вечерта, постарайте се да изглеждате различно и магнетично. Съдбата може да ви срещне с бъдещи партньори в бизнеса и в живота.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес се включваме към космическия канал на любовта. Правете това, за което някой ви помоли. Кандидатствайте по спонсорски и благотворителни проекти. Изпълнете поне една молба на човек изпаднал в нужда. Ако откажете подкрепа сами няма да я получите в нужния за вас момент. Противопоказно е да се товари сърцето, да се яде груба храна, да се казват груби и обидни думи.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

От днес Меркурий тръгва в директна посока. Завесата се вдига, започва да се очертава сцената на новите делови и търговски отношения. Време е да се направи преглед на наличностите, да се потърсят евентуални спонсори и рекламодатели и да се кандидатства по програми за финансиране. Ще се наложи да редактирате първоначалните си замисли. Отказвате се от едно за сметка на друго.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

С подкрепата, която давате днес си осигурявате покровители за бъдещето. Меркурий тръгва директно и отпушва деловата инициатива. Време е за старт на нови дейности и регистрации на фирми. Сега е момента да привлечете смишленици, да направите полезни и желани от другите своите собствени амбиции. Но без да дадеш днес нищо няма да получиш утре. Отворете се за преговори.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Шестицата на 2021 ви носи хармония възможност да се устроите в по-добра среда и да подобрите отношенията у дома. В момента юридическата ви позиция е особено силна и до месец може да уредите важни дела и придобивки. Побързайте да подпишете и новите си договори за работа. Концентрирайте усилията си над най-важната цел и ще я постигнете. И любовта ще ви донесе неочакван подарък.

Родените днес ще имат букет от дарби и таланти, Ще се движат озарени и водени от усещания, които околните трудно ще разбират. Ще имат и нужните покровители, които ще им помогнат да развият и реализират идеите си на практика. Луна, Венера и Непун от водните знаци образуват брилянтни стабилизиращи аспекти в хороскопа им. Притежават голяма доза творческо вдъхновение, ще дават импулс на свои и чужди творчески проекти.