Хороскоп за 21 юни, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на Св. Дух. Дава ни се стимул, усеща се нова насока и посока, която е добре да следваме. Родените в първите дни на Овена, Козирога и Везните са на път да поемат тежки отговорности с навлизането на Слънцето в знака на Рака. Проблемите ще са за тези, които не обръщат достатъчно внимание на нуждите на близките и дома. Време е да коригирате приоритетите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Поверието е да станете рано, да танцувате боси в тревата и да пеете каквито песни и думи ви хрумнат дори и без да ги разбирате. Разбирането ще дойде после. Денят залага нови ориентири. Слънцето навлиза в Рак, мислите с насочват повече към дома, децата и подсигуряващите фактори. Денят ще ви донесе нестандартни преживявания и усещания.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес Слънцето напуска вашия знак и отива да помага и осветява делата на Рака. Губите ценно покровителство и присъствие или заминавате някъде, където ще трябва да разчитате само на себе си. Този ден залага нова тестова програма в живота ви. Може да изкачите висок връх в кариерата. Явете се на конкурси, кандидатствайте за престижна позиция и си защитете интереса.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Слънцето навлиза в Рак и сключва брилянтен аспект с Луната от Скорпион и с Юпитер от Риби. Днес и утре може да постигнете максималното, да спечелите дело, да подпишете нов договор и да направите стабилизиращ финансов ход. Бъдете максимално активни. Постарайте се да направите впечатление и да привлечете погледите. Уредете си среща с евентуални спонсори и работодатели.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Слънцето навлиза в Рак, а Луната се движи в нехармоничния ви Скорпион. Ще бъдете притиснати да стената на необходимостта да се предприеме едно или друго неизгодно за вас действие. Денят е високо енергиен. Хора, които са били подтиснати от вас или от обстоятелствата надигат глас, увеличават претенциите и коригират цените за правените от тях услуги. Качвате кръвното.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Този ден ни свързва с енергии от висш порядък. Може да получите прозрение за бъдещето и да вземете решение в каква посока да тръгнете. Пасивността е нежелателна, но нищо сериозно да не се започва. Организмът ни се презарежда. Не се претоварвайте. Изливайте любовта си над околните и намалете претенциите. Вечерта се приберете с желан подарък. Навлизаме в деня на сърцето.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в първата декада днес влизат в конфликт със силни противници или авторитети изискващи подчинение и послушание. Предстои презареждане на намерения, активи и потенциални възможности. Енергията ви търси поле за изява. Обмислете начинанията и си дайте сметка коя работа или поръчка отговаря на възможностите ви. И в любовта преценете докъде може да стигнете.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Слънцето навлиза в знака на хармоничния ви Рак и сключва брилянтен аспект с Юпитер от Риби. В този ден ще доминират и ще имат повече късмет родените в първите дни на водните знаци. Уредете си срещи, преговаряйте. Правото и закона ще са на ваша страна. Ще получите съдействие и подкрепа. Ден на св. Дух. Правите важни духовни връзки, а някой получава и откровение за бъдещето.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ще се случват събития, които освобождават пътя пред вас. Слънцето вече е в Рак, а от утре Меркурий ще тръгне в директна посока. Време е да задвижите планираните нови начинания. Днес проверете до каква позиция сте стигнали и дали няма промени в изискванията и нормативите, които трябва да покриете. Ще получите неочаквано прозрение и ще направите нужните корекции.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят позволява постигане на високи цели и позиции. На първо време направете прочистване на връзките, спазвайте диета и ограничете вредните контакти. От утре тръгващият в директна посока Меркурий ще отприщи търговската инициатива и ще позволи да направите изгодна сделка. Днес е важно да организирате и подготвите всичко нужно за постигане на целите си. Енергията ви нараства.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Енергията Кундалини се възражда, изкачва се нагоре по гръбначния стълб и ни помага да се държим изправено, да не униваме и да не се кланяме на идоли и авторитети или на хора, които се опитват да направляват живота ни. Ще водите тежки битки за личната си самостоятелност. Време е да се разделим с вредни и ненужни връзки, с работи и дейности, които не ни удовлетворяват.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в първата декада ще получат подтик за действие и някаква магическа подкрепа в този ден. Слнцето навлиза в Рак. Може да разчитате на познати и непознати. Личната ви амбиция ще се синхронизира с тяхната. Ще ви правят услуги. Може да получите изгодно делово предложение и утре да сключите нов договор. Дарявайте любов и ще получавате такава. Много може да постигнете днес.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 5-ца се пригответе за промени и активно ги предизвикайте. Планирайте почивката, с която в миналата година сте се разминали. Очертават се делови пътувания и възможност за смяна на работа и дом или на едното поради другото. В края на юли успешно ще разрешите и спорен юридически казус, а за Коледа ви чака неподозиран подарък.

Родените днес са хора с нестандартно поведение и подход в живота. Може да останат неразбрани в семейстовто и в приятелския си кръг. Ще приемат света различно, ще реагират понякого неадекватно, но от тях може да излезат прекрасни изследователи и специалисти в напредничави области на знанието. Притежават един вид шесто чувство, трудно ще ги излъжете. Родените около 20 март ще са подходащите им партньори и надеждни покровители.