Хороскоп за 18 юни, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Важното свършете до обед. Може да намерите нужния лекар или лекарство. Ден на биохимични трансформации, които връщат една губеща или болестотворна ситуация към оздравяване и заздравяване на връзките. Ден на феникса, възраждат се отношения, които сме затрупали с прахта на забравата. От обед до утре на обед се движете в добре позната и приятелска среда.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важното уредете в първите часове на работното време. Към обед навлизате в труден период. Много неща ще се правят на тъмно и не по правилата до утре на обед. Може да повторите стари грешки и да направите това, което сте си забранили или сте обещали повече да не се случва. Увеличете самоконтрола. Движете се в позната среда и сред свои. Нужна е активна самозащита.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Луната навлиза в хармоничните ви Везни и стимулира благоприятни за вас аспекти. Този ден ще отпуши работи и дейности, които дълго са били в застой или са очаквали странични инвестиции и разрешителни. Концентрирайте важните си действия и инициативи до обед. Не протакайте и неприятните разговори. Тенденцията е всичко да се уреди по най-добрия възможен начин.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Луната навлиза във Везни и в следващите два дни ще образува конфликтни аспекти с Плутон от Козирог и с Венера от Рак. Бъдете внимателни, старайте се да подхождате дипломатично и тактично и не си позволявайте изневери. Бъдете сигурни, че забежките ви ще се разкрият. Конкуренцията готви компромат. В живота ви се появява провокатор. Нищо важно да не се започва.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят е добър за пътуване и преместване на ново място или в нова среда и дом. До обед действайте активно, преговаряйте и се опитайте да стопите дистанциите с нужните ви хора. Следобед нищо да не се започва. Може да се излъжете в преценката. Мнението ви може да не е меродавно, особено ако сте получили информация от непроверен източник. Не влизайте в пререкания.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят е добър за пътувания и командировки, за преговори на място, за огледи на имоти и терени, за обсъждане на нужните ремонти, поправки и инвестиции. Следобед с успех ще подновите стари връзки, а новите ще се затвърдят с покани и срещи определящи нова посока и цел на съвместната ви работа и живот. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и пречещо в живота ви.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Луната навлиза във Везни и сключва брилянтен аспект със Сатурн. Ако движите обещаната работа без да се отклонявате от установения път, ред и програма ще имате ползи. До вечерта Луната сключва пречупващ аспект с Венера. Може да развалите постигнатия успех с една непременена крачка в странична посока. Предстои вечер на изневери, носещи обрати.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед е добре за пътувания, за посещения, преговори и огледи на място. За всичко може да се намери нужното решение или търсеното лекарство. Проведете консултации със специалист в проблемната ви област. Сменете подхода в отношенията и опитайте да привлечете тези, които до момента излишно отблъсквате. От обед до утре на обед контролирайте страсти и емоции.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес лесно се стопяват дистанциите и се привличат качествени хора за бъдеща работа и живот. Разширете състава, с който работите, привлечете нови съюзници и се опитайте да си върнете загубените връзки и приятелства. От обед навлизаме в деня на прилепа. Много неща ще се вършат на тъмно. Ще се наложи да работите в несвойствена среда. Контролирайте чувствата.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на изпитания за родените в първата декада. Важното свършете по най-бързия начин и в първите часове на работното време. Към обед една врата ще се затвори, ще отпаднат някои срещи или ангажименти, които сте уговорили в предните дни. Програмата ви се разбърква, отношенията също. Странични фактори и хора се намесват във връзките ви. Качвате кръвното и адреналина.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

До обед в организма ни се включват в действие енергии на фино душевно и физическо ниво. Обмислете живота си, не споделяйте много и не давайте гласност на решенията си. Не допускайте странични хора в делата си и в избора, който ще направите. Недоброжелатели ще се опитват да стопират начинанията ви, дори и самите те да имат полза от тях. Глупостта е безгранична.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед обмисляйте предложенията. Мислено изгорете в огън всичко вредно и разболяващо в живота ви. Ще се почувствате обновени. Следобед започвайте само краткотрайни начинания. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Оставете другите сами да стигнат до извода, който бихте предложили. Денят е добър за преместване на ново място и покупка на животни.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Двойката като лична година изисква дипломатичност, правилно отношение към партньорските връзки и отговорност пред съвместните инициативи. Намерете рамо, на което да се опрете, а ако вече сте го намерили постарайте се да го задръжите. Ще имате късмет повече в съвместните делови начинания, отколкото в соловите акции. Не се доверявайте на непроверени хора, които може да ви използват и подвеждат.

Родените днес съчетават интелект с личен чар и обаяние, на които ще е трудно да се устои. Винаги ще са в центъра на обектива, ще се говори и пише за тях, а и сами ще развият писателски дарби и таланти, ако се родят до два часа след изгрева на Слънцето. Родените в обедните часове ще се задействат на пълни обороти след 40 г си възраст. Не бива да продават наследени имоти, силата и бъдещето им са в тях.