Хороскоп за 14 юни, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Луната навлиза в хармоничния ви Лъв и бърза за среща с Марс. Този ден ще ви донесе емоционални и зареждащи срещи и моменти на удовлетворение. Чакайте изгодни предложения. Може да получите покана за участие в перспективни и обезпечаващи проекти и дейности. Подновете старите договори. Седнете на масата за преговори и хапнете сладко, днес диетите са противопоказни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Родените в първите дни на Телеца ще претърпят провали и може да изживеят кризисни и критични моменти в днешния ден. Не поемайте никакъв риск и разчитайте само на проверени в годините хора. В труден момент ще ви подаде ръка истински приятел. Ще имате повод да тествате връзките си. Обърнете повече внимание на храната. Днес не се пълнее, хапнете си наволя.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Активен и творчески ден. Уредете делови и лични срещи, водете преговори, уточнете позиции, цени на сделки и покупко-продажби. Бъдет принципни и не лъжете, другият е много добре информиран. Приемете протегната ръка. Благоприятно за съвместни инициативи. Седнете заедно на масата за преговори. И не забравяйте, че колкото и да изядете няма да напълнеете.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на засилена конкуренция. В такъв момент е важно да намериш съюзници и последователи. Бъдете честни в отношенията, водете принципна политика и не се съгласявайте на компромиси. Отстоявайте убежденита си, независимо с кого и по какъв повод водите разговор или се сблъсквате на професионалния подиум. Не се страхувайте да покажете чуствата си, ще ви разберат.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Луната навлиза в Лъв и среща Марс. Аспектът провокира агресивна емоционална реакция. Бъдете верни на принципите си и на дълга си към семейството и поетите ангажименти. Не реагирайте на клюката. Постарайте се лично да разузнаете и разбрете как стоят нещата, преди да влезете в конфликт с някого. Взаимно защитете позиции и лично достойнство. Не се ограничавайте в храната.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на ползотворни срещи и преговори, които може да ви осигурят допълнителна работа или нужното финансиране. Време е да се преподписват старите договори, да се редактират програми и бизнес отношения и да се избират по-добрите варианти за съвместна работа. До вечерта може да си стиснете ръцете с важни инвестиции и поръчки. В този ден не се пълнее, хапнете си сладко.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес е добре да форсирате работата, да се включите с пълна сила в деловите ангажименти на фирмата и да поставите ребром важни партньорски въпроси. Вървите към подновяване на договори, към повишение или преход в нова професионална среда. Не нарушавайте принципите си. Може да покажете без стах истинските си чувства, ще ви разберат правилно. Не е ден и за диети.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луната навлиза в Лъв и заедно с Уран от Телец ви облъчва в нехармонични и рискови аспекти. Не планирайте необмислени начинания, не влизайте в зависимости, не давайте и не взимайте кредити. Може да затънете в дългове и с една губеща инвестиция в имот или в работа и дейност без бъдеще. В този ден всеки трябва да си знае мястото и да не се опитва да прилича на друг.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

За днес и утре се препоръчва делова и лична активност по всички основни направления на работата и личния живот. Уредете си срещи с важни за бъдещето ви хора, подпишетне нови договори или подновете старите при по-изгодни условия. Приемете и протегнатата за съюз ръка. Пътувайте, преговаряйте на място и на четири очи. Не е ден за диети, храната изцяло се превръща в енергия.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят е благоприятен за делови срещи и преговори, за подписване на допълнителни клаузи към договори и за подновяване на участия в престижни изяви и проекти. Бъдете верни на убежденията си и водете принципна политика. Изпълнете обещанията си и очаквайте същото от другия. Една лъжа или спестена истина ще развали важна сделка. Противопоказно е да се гладува.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените в първата декада днес ще изживеят рискови и неприятни моменти, ще попаднат на колегиална засада, ще влизат в скандали и ще предизвикват конфликти с избора и поведението си. Бъдете вниматални. Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и среща Марс. Не предизвиквайте шефовете и тези, от които сте си позволили да зависите. Козирувайте на по-старшия.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес може да подновите стари делови връзки и контакти и да преподпишете договори при по-изгодни условия. Връщат ви дълг, получавате спонсорска защита или чакното финансиране на проектите ви. Вървите към срещи с хора, с които ще си помагате и които дълго може да останат в личната ви орбита. Хапнете си сладко, не е ден за диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

7-ицата ви носи самота, неразбиране, лични или професионални проблеми и ограничения. На път сте да излезете от средата, която вече не ви удовлетворява и оценява и да влезете в друга, която ще изисква да вдигнете бързо нивото, за да се докажете и успеете. От началото на август до средата на октомври юридическата ви позиция е силна. Концентрирайте за тогава усилията си в желаната посока.

Родените днес ще влизат в конфликт със силните на деня или с тези, от които ще им се наложи да зависят. Трудно ще се справите с тях, ако им налагате своите виждания. Няма да се вместват в никакви калъпи, ще имат експлозивно емоционално поведение и характер, който ще ги вкарва в невъзможни състояния и битки. Това са деца с войнстваща интелигентност.