Хороскоп 13 юни, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Родените в третата декада да избягват работа в екип и участие в каквито и да било колективни инициативи. Ден на фатално привличане и в любовта. Може да се окажете на неподходящото място в неточното време. Ако работите самостоятелно и на свой терен ще имате по-малко загуби и ситуацията ще се развива според очакванията ви. По възможност си останете у дома.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на уединение с най-близките хора. Не е време за големи купони и за участия в публични изяви. Очертават се намеси в избора ви. Не се месете и вие в избора на близките и децата. Където сте двама ще има хармония, където се намесят повече хора ще прескачат искри. Днес може да направите и бебето, а някой може да се уреди и с близнаци. Луната е в съвпад с Венера и Марс

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Очертава се фатално привличане. Едно запознанство ще ви вкара в източваща програма, а обвързването с нова връзка и екип ще ви постави в неравностойна и източваща ресурсите ви позиция. Не взимате прибързани решения. Десет пъти премерете преди да отрежете, преди да кажете и направите нещо, с което ще се застопорите. Неблагоприятно за годежи и сключване на брак.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес двама са си самодостатъчни и ще се намерят. Не се препоръчват колективни сбирки и участия в съвместни делови или лични инициативи. Не е ден за купон, а за тихи семейни и приятелски занимания в ограничен кръг. Родените в третата декада натрупват емоционално напрежение, което може да се излее по незначителни поводи и да обърка планове и отношения. Останете където сте.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на грехопадението. Символ е библейската сцена на Адам и Ева под ябълковото дърво. За всеки ще се намери начин, място и време за изкушения. Не правете никакъв избор. Със сигурност има и трети вариант, който в момента пренебрегвате. Не следвайте чужди съвети и не позволявайте на никого да ви шепне на ушенце как да постъпите в една или в друга ситуация на избор. 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е важно да сте двама без значение дали в любовта или в работата, която се каните да задвижите. Всяка странична намеса ще се отразява негативно на връзките и в бъдеще може да ви раздели или да навреди на съвместните ви инициативи. Ден на фатално привличане. Съдбата подлага на тест личните ви и професионални отношения. Вечерта е белязана със спорове.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят се свързва с грехопадението. Не правете крачка, за която ще съжалявате. Ден на пасивност. Ограничете контактите и си останете у дома. Където и да отидете ще попадате в рискови и изкушаващи ситуации. Един върви към изневери, друг взима грешното решение, от което ще страда цялото му домочадие. Ако сте сънували родителите си, това също е предупраждение за опасност.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес общата работа ще зацикли. Правете нещата както сте ги запланували, а не както някой ви убеждава да го направите. Вероятно е да попаднете под чуждо влияние, но и сами да манипулирате околните. Връзките от този ден са наравностойни. Неблагоприятно за обвързване, за съвместни участия и за общи сметки. В живота ни ще оказва негативно влияние скритото задкулисие.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на неподходящия или невъзможен избор. Стойте далече от съвместните инициативи, особено с хора, които не познавате добре или и друг път са ви подвеждали. Не се предоверявайте, запазете неутралитет. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Препоръчват се разходки сред природата с най-близките ви хора. Малко повече самота също ще ви се отрази добре.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден за тихи занимания у дома, на свой терен и  в компанията на близки хора. Опасността идва от желанието ви за разширяване на контактите. Този ден носи фатални връзки и запознанства, които може да преобърнат живота ви и да развалят голяма част от изграденото и постигнато до сега. Не посягайте към забранения плод, смирете апетитите и ударете изкушението през пръстите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ще сбъркате, ако допуснете намеси в отношенията ви с партньори. Днес третият е излишен или направо поставя под въпрос личните ви връзки. Време е да елиминирате конкуренцията от живота си с предложение за брак. Но както и да постъпите в бъдеще ще останете под чехъл или под нечие командване, което ще ви осигурява нужната стабилност и лукс. Бягайте от случайни срещи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на изкушения, не правете избор между доброто и злото. Може би и двата предложени варианта са неблагоприятни и негативни за бъдещето ви. С някакво шесто чувство ще усетите къде ви е мястото и кой е точния за вас човек. Но всичко може да се обърка, ако прекалите със стимулантите и алкохола. Останете в компанията на най-близките 

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 6-ца в живота ви идват придобивки. За един тази година ще донесе ново делово и професионално обвързване, а за друг семейство, дете или имотна придобивка. В момента сте на прага на любовно изкушение, което може да ви разведе или ожени. В тази година стремежът е към повече хармония, така че не си нарушавайте спокойствието с необмислини авантюри. 

Родените днес притежават артистичен и творчески талант в големи дози. Проблемът им е, че средата или семейството трудно ще им съдействат и докато те ще искат да се занимават например с музика и изкуство родителите им ще очакват от тях да станат юристи или хора на техниката. Родените късно вечерта ще са прекалено емоционални и чувствителни, но невидима сила ще ги пази. Родените на обед ще постигнат целите си и ще бъдат известни.