Хороскоп за 12 юни, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес Луна и Венера от Рак и Плутон от Козирог сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Очертават се проблеми в любовните връзки. Не ден за изневери. Не водете имотни и наследствени спорове с роднини. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Внимавайте с храната и не се претоварвайте. Може да си докарате здравословен проблем.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес любовта ще ви предложи примамливи варианти. Нещо особено ще се случи. Плановете ви се променят и точно тази промяна може да ви срещне с хората, които иначе не бихте срещнали и не бихте се запознали. Действайте активно, оглеждайте се и не изпускайте шанса. Пасивният човек ще претърпи поражение, а активният и търсещият ще намери каквото му е нужно.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Отделете време на личните си връзки. Взаимните чувства може да укрепнат в този ден. Очертават се и нови запознанства. Отдайте се на напиращите чувства и ще забравите негативите от миналите дни. Този ден лекува стари рани, а новите оздравява с целувка. Не стойте в очакване, днес пасивният човек ще претърпи поражение на всички нива. Направете първата крачка към другия.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес родените във втората декада може да очакват емоционални пикове в настроението. Някой среща любовта, а друг още не си дава сметка, че я е срещнал. Предстои вечер на любовните обяснения и предложения. Не стойте в пасивно очакване другият да направи първата крачка. С такъв подход давате шанс на третия да се промъкне между вас. Действайте без колебание в чувствата.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е важно да си гониш интереса, независимо с какви интереси и виждания ще се сблъскаш. И ако до момента сте строили планове вече е време да ги реализирате. Не изчаквайте пасивно и в любовта. Ден за предложения и годежи. Не пропускайте момента, утрешният ден ще ви предложи изкушаващи варианти, след които ще се замислите дали да се обвържете с един или с друг.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес се препоръчва да работите повече на любовния фронт, а не да се затрупате с делови задачи. Луна и Венера ви облъчват в хармонични аспекти от знака на Рака. Някой със сигурност ще се обвърже с нова връзка или ще задълбочи старото приятелство. Не стойте в пасивно изчакване. Ще спечелят инициативните и тези, които не се страхуват да поемат рискове в нова посока.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените във втората декада са на прага на изневери или разбират за такива. Една прибързана връзка в този момент може да преобърне не само личния ви, но и професионалния ви живот. Ограничете интимностите по месторабота. Днес и утре не започвайте нова връзка, а старата със сигурност ще ви поднесе неприятна изненада или ще ви вкара в преразход на сили и средства.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес родените във втората декада може да изживеят вълнуващи мигове в чувствата и да намерят нова любов. Мислете с перспектива за бъдещето. Не се изолирайте, ако скоро сте били отхвърлени. В този ден имате шанс да ви забележат и оценят, а и вие откривате някой, когото търсите отдавна. Съдбата помага на търсещите се да се срещнат и разпознаят в хорския шум наоколо.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днешният ден събужда заспали чувства, емоции и страсти, вади ви от ежедневния ритъм и ви кара да се огледате наоколо в търсене на ново партньорство, връзка и любов. Луна и Венера ни облъчват в изкушаващ съвпад. Трудно ще сдържите импулсите и още по трудно ще задържите погледа си върху работата, която се налага да вършите. Излизате от период на пасивно изчакване.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на любовни изкушения, тенденцията е към инвентаризация на връзки и начин на живот. Родените във втората декада застават срещу всичко и всички, които се опитват да ги ограничават и стопират в желанието им за промяна. Проблемът е, че още не му е мястото и времето. Старото не си тръгва, а новото, което желаете и за което мечтаете още не е готово да дойде при вас. Не рискувайте.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Тази вечер ще видите съвпадът на Луна и Венера. Денят ще мине предизвикателно, ще ви донесе любов, неконтролируеми изблици на емоции, които ще причинят душевна и физическа болка. Не оставайте в пасивно изчакване другият да ви обърне внимание и да направи първата крачка. Ако искате да контролирате живота си, направете сега избор в любовта и изживейте щастливи мигове.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

И ако до момента само сте мечтали и строили планове, днес е време да ги реализирате на практика. Не си позволявайте повече изчакване и пасивност, особено в любовта. Тази вечер ще видим Луна и Венера заедно в нощното небе. Дано и вие сте двама в люлката на живота. Нужно е интензивно физическо натоварване, за да не се скапе в някой орган насъбраната енергия.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

По начина на изписване 5-цата има стрелка в нова посока. И вие в тази година е добре да поемете по нов път, да промените работа и отношения в средата и да намерите по-добро място за развитие на дарби, таланти и възможности. Опитайте да реализирате всяко предложение, не се отказвайте и от допълнителна работа. В момента излизате от задръстен период и набирате скорост за бъдещите начинания. Някой опитва късмета си и в чужбина. Родените днес на благословения съвпад на Луна и Венера ще бъдат обичани, артистични и музикални. Ще намерят любовта сред родените около 1-10 юли. Ще се радват на разбиране и признание. Родените на изгрев Слънце ще имат и писателски дарби и дълго може да живеят в чужбина. Родените в ранния следобед ще започнат да реализират амбициите си чак след 40 г, но пък ще живеят дълго.