Хороскоп за 11 юни, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Луната навлиза в Рак и сключва конфликтен аспект със Слънцето на родените до 1 април. Доверете се на предчувствията си. Днес е добре да се проучва и планира, но не и да се стартират каквито и да било амбициозни дейности и бизнес анициативи. Правете това, което ви идва отвътре. Навлизащият Марс в знака на Лъва ще стимулира активността на хора с властови позиции.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес Марс навлиза в Лъв и към 4 юли ще провокира тежки аспекти с Уран и Сатурн за родените в първата декада. Америка може да влезе в тежки зависимости в деня на независимостта. Случващото се днес ще ви даде ориентири как да постъпите в една трудна ситуация. Добре е да дадете предимство на интуицията, особено при взимане на решения, за които липсва информация.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на гения-глупак, но и на глупака способен на гениални прозрения и решения. На преден план излизат нови играчи в обществената и политическа сцена. Марс навлиза в знака на царската власт Лъва и активизира властовите амбиции на хора с възможности и средства. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Яжте само това, което ви се дояде и не се срещайте с хора, които са ви неприятни.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Луната навлиза в Рак и сключва брилянтен аспект с Юпитер от Риби. Ще се случват събития, които ще ви носят подкрепа и защита, ще ви насочват в правилната посока и ще ви свързват с подходящите хора. Ще се събудите с ясното съзнание накъде трябва да вървите и на кого може да се доверите. Мъглата в отношенията се разнася, взимате правилното и навременно решение.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното, за това как трябва да се постъпи в дадена ситуация и какво трябва да се избягва, за да си върнете позициите и да завладеете нови. Ако оставите да ви води интуицията ще си спестите доста главоболия и грижи. Правете това, което ви привлича, яжте само това, което ви се дояде и бъдете с любимите хора.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Този ден отваря нови надежди, но и нови апетити. Невъзможното вчера става възможно днес, но и цената, която трябва да се плати е висока. Доверете се на интуитивните си усещания. Не правете крачка в подозрителна посока и не тръгвайте в комбина с хора, чиито действия и начин на работа ви притесняват. Не яжте каквото не ви се яде, дори и с риск да обидите готвача и домакините.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на рокади. Луната навлиза в нехармоничния ви Рак, но пък Марс го напуска. Един дразнител ще си отиде от живота ви, но близки до вас жени може да бъдат засегнати от нежеланите промени. Семейните и професионални дела са противопоставени. Старайте се да запазите спокойствието у дома. Не бързайте да взимате страна в професионалните спорове и конфликти.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Доверете се изцяло на интуицията и на предчувствието си за хора и ситуации. С някакво шесто чувство ще усетите накъде да вървите и от кого и какво да бягате и да се дистанцирате. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Ден за диагностика във всички посоки на живота, работата и общуванията. Ще усетите и кой лек или лекар ще ви помогне.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

В този ден е от съществено значение да се избягват конфликтите, да се контролират емоциите и да се разчита повече на предчувствията. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Ще почувствате съвсем ясно какво е полезно или вредно за вас. Днес лесно с отделя житото от просото, усеща се кой лъже, кой ни е предан и ни обича. Доверете се на интуицията.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До 13-и Луната ще ви гледа в позиция от знака на Рака, но в момента Марс вече навлиза в Лъв, така че силите, които са ви противодействали агресивно се смиряват или вече нямат взможности да се борят срещу вас. Все пак не заставайте на пътя на колективните интереси. В момента може да победите само в двустранни битки. Обърнете внимание на семейството, работата да почака.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

От днес Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Ще се нагнетява напрежение, което ще достигне критични нива в началото на юли, когато Марс ще сключи тежки аспекти с Уран и Сатурн. Вероятно от днес ще започне да се развива проблемът, с който трябва да се справите през юли. Доверете се на интуицията. Ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното за вас.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното и за посоката, която трябва да следвате. Енергията ви нараства, интуицията ви работи на пълен капацитет и до вечерта намирате изход и от най-трудната ситуация. Решенията в момента ще дойдат повече по пътя на вътрешното усещане, а не по законите на логиката. Планирайте за утре пътувания и важни срещи. Вие сте на ход.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 4-а ще търпите доста ограничения и пътя ви ще е като бягане с препятствия. Трудностите ще са на всяка крачка, а в днешния ден може да усетите в каква посока да тръгнете и да направите първата си крачка. В момента отпадат доста посоки, остават много по-малко шансове за избор, но и по-малко възможности за двоумене. Сякаш проглеждате за бъдещето, виждате печелившите варианти, но все още не искате да се откажете от тези, които са ви на сърце.

Родените днес притежават верен усет за хора и ситуации и силен дегустаторски талант, което ще им помогне и в професионалния избор. Ще намерят верен партньор и любим сред родените около 15-30 юни, където в хороскопа им светят Луна и Венера. Лесно ще откриват нуждите и стремежите на другите и ще ги насочват в правилната посока.