Хороскоп за 19 май - сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят ще бъде отбелязан с юридически и законови промени, които може да се отразят положително на вашия живот и работата ви в бъдеще. До обед действайте активно и настъпателно, уредете всички спорни въпроси. От обед до утре на обед внимателно преценявайте всеки факт и информация и не бързайте да реагирате. Действа се на тъмно, скрито и покрито.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за прошка и освобождаване от греховете. Простете на тези, които са ви обидили и причинили някакво неудобство. С напредването на деня изчезват възможностите да се върнете назад и да оправите отношенията. Ще се намесват и трети страни, които тотално ще объркат нещата и ще увеличат дистанциите. Ако чувствате притискане в гърдите обърнете се към по-духовна храна.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Тази вечер в 19ч. 38 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци, а вие навлизате в тежък период, защото на 26 май и на 10 юни предстоят съответно лунно и слънчево затъмнение във вашия знак, които ще се отразят негативно на живота и личните ви амбиции. Обърнете внимание и на здравето си. Още в следващите дни ще започнат проблеми. Търсете гръб, на който да се опрете.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Вечерта Слънцето навлиза в Близнаци, а вие навлизате в сатурнова дупка. До обед имате повече свобода на действие. Обмислете нещата от живота си. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко негативно, вредно и пречещо на здравето, работата и щастието ви. Сънищата от тази сутрин показват истинското ви предназначение, мисията и целта, които трябва да гоните. Пътувайте към тях.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Поне част от проблемите ви ще изчезнат или намерят разрешението си в днешния ден. Слънцето навлиза в хармоничните ви Близнаци. Ще се реши във ваша полза финансов проблем и до дни може да направите изгодна инвестиция. Тези, които са били срещу вас сменят настройката. Подновете стари връзки. Днес трудно се печелят доверени хора, но старите връзки няма да ви подведат.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед действайте активно. Уговорете си делови и лични срещи, направете връзка с евентуални спонсори и се рекламирайте по всички възможни начини. Ще ви съдействат хора с положение и авторитет. Ще намерите работата или терена, на който да разгърнете потенциала си. От тази вечер Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от Близнаци. Някъде ще ударите на камък.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес Слънцето навлиза в хармоничните ви Близнаци и ви зарежда с позитивна енергия. Концентрирайте усилията си към важните инициативи до обед. От обед до утре на обед не бързайте с промените и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Оставете нещата просто да се случват, напаснете се на промените. Помислете за преместване и преустройство в начина ви на живот.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

От днес Слънцето навлиза в Близнаци и вече няма да ви гледа в опозиция. Още в следващите два дни може да спечелите на своя страна хора с положение и власт в работата и в живота ви. Но днес още е рано. Затова стъпвайте на пръсти, не предприемайте изпреварващи и необмислени действия. Добре е да смените един вид труд с друг. Работете в градната. Късметът ви ще дойде утре.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед направете важен ход. До вечерта изтичат срокове, които вие сте дали или някой ви е дал. Включете в действие резервите, планирайте преместване и устройване на нова база. От обед до утре на обед не взимайте прибързани решения. Пътувайте, направете огледи на място. Директният контакт е важен днес. Не използвайте посредници и не се доверявайте на чуждо мнение и преценка.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Навлизате в период на реставрация и преустройство както у дома, така и на работното място. Запазете тези връзки и отношения, на които знаете, че може да се разчита. До обед всичко се прави на светло съобразно препоръките на закона, но след това до утре на обед може да бъдете изкушени да направите крачка в сивата икономика и да нарушите някои законови разпоредби.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес трудно се смирявате и помирявате, но това е пътя, ако не искате да задълбочите конфронтацията. Родители и деца трудно стиковат мнения и решения. Търсете пътя на помирението, ако не искате тотално да се раздалечите. Не взимайте прибързани решения и в бизнес план. Не се опитвайте да отстоявате мнения и позиции. Може би ви липсва и достоверна информация.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед не засягайте болни теми, особено с тези, с които сте имали търкания и скоро сте се помирили. Следобед може да направите ход, който конкуренцията не очаква. Ще спечелите конкурс и може да получите доходна поръчка. Родените в първата декада са на път да получат стимулиращ и дълготраен договор в съседна ниша. Действайте активно в две посоки. Утре ще опитат да ви спънат.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

2-ката е година на отлив, нуждаете се от надеждно партньорско рамо. В момента законът ви гледа под око. Не нарушавайте правилата, за да не платите и цената. Такива трудни юридически моменти ще имате и в края на юли и около Коледа. В тези периоди гледайте да не изпадате в зависимости и да не теглите кредити. 2022 ще е година на активност и стабилизация на връзки и доходи.

Родените днес ще водят тежки битки със закона, с неговите опоненти, нарушители или нелоялни служители. Ще заемат представителни обществени и социални постове. Не могат да си позволяват безотговорни действия. Ще имат силни покровители и сами ще покровителстват определени групи хора. Попадат в 14-тата зодия на Паяка, която се намира срещу Змиеносеца. Интересите им са взаимно противопоставени с родените около 19-20 ноември. Лесно ще плетат мрежи, но и може да паднат в тях.