Хороскоп за 18 май - вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят започва с разгорещени спорове, с опити за намеса и компроматна игра. До обед картинката се изяснява, виждате кой ви мъти водата и кой помага да се избистрят отношенията. Време е да се разчистят сметките. На един поднасяте извиненията си, но към друг вече не сте толкова благосклонни и всеопрощаващи. Бъдете смели, освободете се от веригите на едно неравностойно партньорство.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес крясъците разболяват и вредят. Старайте се да запазите добрия тон при делови и лични разговори. Ще ви провокира желанието да се похвалите. Така може да издадете и чужди тайни, което да предизвика скандали и конфликти. Започвайте само такива дела, които до вечерта ще приключите. Дълготрайните проекти стартирани днес ще зациклят във времето напред.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед не влизайте в преговори и не се включвайте в разправиите на близки и колеги. До вечерта поне един проблем ще се уреди, ще ви се предложат изгодни варианти по сделки и договори и отношенията с партньори ще се напаснат. Постарайте се да подновите изгубените в миналото връзки, особено ако усещате някаква тежест и празнота и мислите непрекъснато за другия.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Правете всичко с повече мисъл, без излишни емоции и пристрастия. До обед сте провокирани да „изплюете камъчето” и да кажете на неподходящия човек нещо, което ще бъде използвано срещу вас. От обед до утре на обед може да разрешите споровете с роднини и приятели и да стопите дистанциите с любимите ви хора. Не бързайте и с подписването на нови договори, проучете нещата.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

За родените около 1-5 август положението става доста напечено в днешния ден, поради конфликтните аспекти на Слънцето им с Уран и Сатурн. Бъдете внимателни в действията си, при пътуване и във всякакви финансови операции. Точно днес не рискувайте с необмислени инвестиции и непроверени сделки. Спазвайте правилата и не реагирайте на изкушения.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

От обед до утре на обед ледовете в отношенията се топят. Може да си върнете едно приятелство, да привечете нови хора в личен и професионален план и да намерите изход от неприятна житейска ситуация. Не отлагайте споразумения с работодатели и роднини. Добре е за сключване на нови договори. Може да се намери и приготви лекарство за всякакви болести.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

До обед преговаряйте и си пожелайте нещо, а следобед опитайте да привлечете бивши съюзници, спонсори и последователи. Родените след 15-и октомври да не бързат с избора докато не отпаднат някои ограничения. До вечерта ще получите повече защити и ще отговорите на предизвикателствата. Каквото не успеете да свършите отложете за утре до обед. Подписаните договори ще са дълготрайни.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят започва с остри битки на интереси и позиции. Внимавайте какво казвате и какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Не бързайте до обед да задвижите проекти, които не сте съгласували с близки и партньори. Отложете и подписването на новите договори, особено ако обстановката и договорките са неясни.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес разговорите ви вървят трудно, но с напредването на деня ситуацията ще се отпуши и до утре може да подпишете важни договори. В момента е добре да се устроите в нова среда и да привлечете стари приятели и съюзници за новото, което предстои. В организма ни днес се включват енергии на фино енергийно ниво. Навлизаме в период на биохимични трансформации.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До обед трудно се разбирате с околните и дори по въпроси от взаимен интерес действате разнопосочно. Не се изказвайте неподготвени. Каквото отложите за следобед ще мине по-добре и ще донесе желаните ползи и за двете страни. Тази вечер може да стопите дистанциите, да изчистите конфликтите и да подновите връзките, които ви липсват. Не бързайте с разделите, опитайте пак.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес рискът ви диша във врата. Родените около 1 февруари да бъдат особено внимателни при работа с техника. Не участвайте в състезания и конкурси без регламент. Не влизайте в конфликти и спазвайте правилата при пътувания. Очертават се нестандартни положения и срещи, които може коренно да променят живота ви. И преди нещата във връзките ви да се оправят ще се развалят.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед опитайте да стопите ледовете, да се съберете и разберете по спорните въпроси. Изчистете отношенията на работното място и в личните връзки. Придържайте се към истината, колкото и да е болезнена. От обед до утре на обед продължавайте започнатото, но нищо ново не предприемайте. Отлагайте срещите, сбирките и подписването на новите договори за утре следобед.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 1-ца е важно да тръгнете по нов път, да започнете нова работа или връзка, да подпишете нови договори и да сключите брак. Стартирайте добре обмислената нова програма за работа и действие в избраната посока. Нищо случващо се в момента не е за пренебрегване. Не позволявайте друг да прави избора вместо вас. 2022 ще бъде за вас година на отлив. Постарайте се да си осигурите нужното спокойствие и да си защитите гърба.

Родените днес ще бъдат водачи на общественото мнение по различни въпроси. Ще имат магнетичен и представителен вид. Винаги ще правят впечатление с визия, дарби и таланти. Трудно ще се разбират с родените под Лъв, но точно такъв партньор може да си изберат. В годината преди да тръгнат на училище родителите им ще се преместят на по-добро място и в по-добра за тях среда.