Хороскоп за 17 май - понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

До обед програмата ви е разбъркана. Не се оплаквайте от живота си. В момента се случват събития, които ще ви помогнат да излезете от лична или професионална криза. От обед, до утре на обед съдбата ще сбъдне едно ваше желание, затова внимавайте какво си пожелавате, особено в момент на афект. До края на деня вървите към важни срещи. В живота ви може да се появи благодетел.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важната работа свършете до обед. Доверете се на инстинктите. В момента ви притеглят по-далечни хоризонти, а това пречи да видите реалноста, в която се движите. От обед навлизате в рисков двудневен период, в който връзките ви са поставени на изпитание. Не критикувайте никого. Внимавайте какво си пожелавате, защото може да го имате и после да не може да се откажете от него.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Важните начинания свършете в първите два часа на работното време. Към обед ще ви провокира прекалената приказливост от нечия страна, а и вие не си затваряте устата, споделяте излишно и нагазвате в тресавището на вербалната агресия. Една лъжа може да се превърне в истина. Счупен домашен съд е лош знак. Постъпвайте справедливо, ако искате да получите защита.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес и за родените в третата декада ще има повече проблеми. Програмата ви може да се разбърка и отношенията у дома да влезат в конфликт с професионалните задължения. Не поемайте отговорност към странични хора. Разпределете роли и отговорности така, че недоволството да е минимално. Не позволявайте намеси в личния ви избор и начин на живот.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на вербалната магия. Внимавайте в приказките, ако не искате да се вкарате сами в източващи силите и парите ви схеми. Ще получите важна инфомация, на която е добре бързо да реагирате, за да си спестите неприятностите в утрешния ден. Луната навлиза в Лъв и до вечерта застава в опозиция на Сатурн и в конфликтен аспект с Уран. За 18-и не планирайте рискови дела.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Навлизаме в деня на петела. Смирете желанието за конфликти и битки. Бъдете толерантни, не споделяйте свои и чужди тайни. Прекалената приказливост ще ви вкара в неприятни положения. С пълна сила действа вербалната магия. Вечерта си пожелайте нещо съкровенно и може да го имате. Ако счупите нещо, това е знак за прекратяване на лични връзки и делови отношения.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес е добре да премълчите, а не да сте „на всяка манджа мерудията”. Който не владее магията на словото да не се опитва никого да привлича или убеждава в избора си. Но хората с вродено дар слово и личен чар ще направят силен ход, с който ще привлекът симпатизанти и спонсори. Уреденото и уговорено днес ще донесе покани и предложения на 24-и, когато колелото на съдбата ще се завърти.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Станете рано, действайте изпреварващо и до обед свършете важната работа. Следобед с навлизането на Луната в Лъв навлизате в провокативен период. До вечерта правите грешен ход с едно непремерено изказване и последвало прибързано действие. Не коментирайте чуждия избор и начин на живот. Замълчете, ако някой открито ви провокира да „изплюете камъчето”.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес в хороскопа ви действа пръстът на съдбата. Очертават се ситуации и действия, които може да насочат живота и работата ви в съвсем нова посока и дано да получите това, което отдавна мечтаете и желаете. В този ден и задълженията ви стават повече. По някакъв начин израствате, разширявате влиянието си, дистанциите се скъсяват. Внимавайте какво си пожелавате.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Навлизаме в деня на петела. Клюката върши мръсната си работа. Нищо важно да не се споделя, особено ако засяга живота и дейностите на близки и приятели. Счупеното е лош знак. Разсеяни сте. Пазете квитанции и бележки, ще ви потрябват. Каквото изгубите ще ви създаде проблеми и неприятности и може да ви вкара в излишни разходи. Внимавайте какво си пожелавате.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Подпишете новите договори в първите часове на работното време. Към обед Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Не влизайте в битка с авторитетите, от които зависите. Не се изказвайте неподготвени на делови срещи и събрания. Не бързайте да се противопоставяте на шефа, особено ако някой друг ви провокира да го направите. Липсват ви факти, мнението ви може да е погрешно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед имате повече степени на свобода и възможност да доминирате в отношения и преговори. Родените в третата декада ще получат подкрепа и стимул за действие. Към обед навлизаме в провокационен период. Всяка дума и жест може да се използват срещу вас. Очертава се компроматна атака. Дано успеете да различите сърдечните от кривите усмивки и погледи.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В година 9-ка обирате плодовете на девет годишен труд и вече гледате към бъдещите инициативи. От този момент до 27-и юли ще се появяват вероятности за нови дейности и връзки, които ще стартирате окончателно през 2022 г. В този интервал ще си дадете сметка и от какво трябва да се откажете до декември. Оглеждайте се, направете инвентаризация, разпределете роли и отговорности и се гответе за важните промени.

Родените днес особено в първите два часа след изгрева на Слънцето ще бъдат надрени с артистични и писателски таланти и с огромен заряд от възможности и амбиции, които ще ги отведат далече и на високи позиции. Вероятно е да живеят далече от мястото, където ще се родят и част от кариерата им ще е в чужбина. Ще бъдат известни. Добре е да имат самостоятелен бизнес, защото иначе ще са щастие за работодателите си.