Хороскоп за 16 май - неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Родените във втората декада трудно овладяват емоциите. Получавате неприятни съобщения от чужбина или някой заминава, без да съгласува действията си с близките. Не решавайте спорни наследствени и имотни въпроси с роднини и близки. По незначителни поводи може да избухнат скандали. Нараства личното ви неудовлетворение. Нужно е разбиране, прошка и помирение.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за любов, уединение и смирение. Не се оплаквайте от живота, заемете се с обичайните си дела и задължения и не отивайте в крайности в изискванията. Ще се случват събития, показващи истинския смисъл на една ваша връзка. Чакайте обаждане от чужбина и сами потърсете близките, които са далече. Сънищата ви намекват за задачите и делата, с които е време да приключите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес е важно да преследвате далечни цели, да мислите и действате в перспектива и да обедините усилията си с близки и приятели от страната и от чужбина. Водете прговори, направете огледи, реализирайте съвместни проекти. Ден на откровение за важните насоки в живота. Не е ден за недоволство, а за действие. Ако мислите за някого той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Сутринта Луната е в съвпад с Марс във вашия знак. Аспектът провокира емоционална агресия. Лесно може да се скарате с някого и да влезете в излишни конфликти и разправии. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Сдържайте емоциите, бройте до десет преди да кажете или направите каквото и да било. Този ден ще бъде тест за дипломатичното ви поведение.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на признания и откровение за пътя напред. Доверете се на инстинктите, усещанията и предчувствията си и няма да сбъркате. Настройката на деня е прекалено емоционална. Не бива да се реагира първосигнално, да се отказват или приемат прибързано каквито и да било промени. Ако непрекъснато мислите за някого, обадете му се, съгласувайте позиции, мнения и бъдещия си избор.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на телепатичните контакти. Обаждат ни се тези, за които мислим. Ще получите и някакво особено откровение показващо правилната за вас посока и избор. Ще ви търсят хора от миналото ви, които може да станат актуални в настоящето и бъдещето ви. Не се оплаквайте от живота си, не роптайте срещу близките и децата. В момента съдбата ви предлага по-безболезнения вариант.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Рисков и конфликтен ден, особено за родените във втората декада. Получените вести ще ви разтревожат и объркат. Не бързайте да взимате важни решения и да действате изпреварващо в трудна ситуация. Ако мислите за някого, обадате се и вижте как се развиват нещата при него. Ден на телепатичните контакти, които ще помогнат да се преодолеят разделите и негативите на миналото.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Доверете се на инстинктите. Днес интуицията ви работи на пълен капацитет, а това ще помогне да се справите със задачите, да разрешите всеки спор и да намерите подходящите решения за бъдещето на работата и личните ви връзки. Мислете активно за някого и той ще ви се обади. Увеличете натиска там, където има нужда от подтик и съдействие. Вземете инициативата в свои ръце.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят започва бурно и конфликтно, но до вечерта облаците ще се разнесат и отношенията ще се уточнят. Препоръчват се директни разговори с партньори и близки от страната и от чужбина. Може да се явите и като посредник в двустранни преговори. Днес откривате истинския смисъл на една връзка и делови контакт. В следващите дни ще се наложи да направите важна крачка и избор.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на телепатичните контакти. Едно предчувствие може да ви накара да се обадите на тези, за които мислите. Ще разберете скривани тайни, които почти всички около вас отдавна са знаели. Отношенията ви вървят по острието на бръснача. Родените във втората декада лесно може да изгубят присъствие на духа и да отидат в крайности. Дръжте здраво кормилото на емоциите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Символ на деня е развиделяването, този момент, когато зората още не е надделяла, но и тъмнината не е загубила позиции. Не бързайте да взимате страна, проучете изоснови предложенията, които получавате, особено тези от чужбина. Може да спечелите много и да стабилизирате работата и живота си, но може и да изпуснете една златна възможност, която не се дава всеки ден и на всеки.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят идва с възможности за преговори с чужбина. Интуицията ви работи на пълен капацитет. Доверете се на усещанията и предчувствията си и няма да сбъркате. Ако мислите за някого, значи е време да се обадите. Чакайте важна информация или покана. Не е време за шикалкавене. Удряйте право в целта, говорете по същество и не разводнявайте преговорите. Чакат ви победи.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

8-ицата като лична година ще ви даде нова писта за излитане към високи постижения и цели. Може да започнете паралелна работа или нова връзка. През 2022 ще оберете плодовете на положения през тази година труд, а през 2023 ще стартирате съвсем нова програма и вероятно ще започнете начисто в работата и в партньорските връзки. Мислете и действайте в перспектива. Не отклонявайте предложенията, които получавате в момента. Не се знае от кой храст ще изскочи за вас заекът на късмета.

Родените днес имат в хороскопа си пръста на съдбата, която ще ги отведе на високи позиции и благоприятни за развитието им места. И за добро и за лошо ще бъдат прекалено емоционални, чувствителни и артистични. За тях няма средно положение или са на върха на емоцията и радостта или са в низината на отчаянието. Възпитавайте ги в балансираност на отношенията. Научете ги как се плува в златната среда. Ще ги движат бурни страсти и амбиции.